Prijava

Mačke mi se pare ispod zgrade, Mwauuuuu... MWAAAAAAAAUUUUUUU. MIUUUUU. MWAAAAAAA...UUUU.... MaaaaUUUUUU... MWAUUU!

Jesam pogrešio temu?

Odbija me maljavost kod zena (kad brkovi zare, ledja itd).
Ne volim materijaliste.
Odbija me odsustvo razgovora i duhovitosti (ne volim da vodim monologe gde se one samo smeju i ne kazu nista).
Odbijaju me glupe devojke.
Odbijaju me devojke koje se izjasnjavaju kao sportisti (zimus sam za 3 meseca video 1 devojku koja je trcala i to 2 kruga i prestigao sam je od pozadi i to na 5 km a sad sve trce krug pa odmaraju pola sata i posle kazu da trce. Nemam nista protiv toga ali ne mora da kaze da trci kad to nije trcanje).
Ne volim devojke koje ne idu na kampovanje zbog blata.
Ne volim devojke koje ne piju, ne puse i religiozne su a pokusavaju da od mene naprave istog (generalno one koje pokusavaju da me promene).
Ne volim kad se dizu u nebesa (sto rece moj profesor fizike sad svi imate 10, od vas zavisi da li cete je zadrzati i takve po kratkom postupku teram u pm).
Odbija me pominjanje polne ravnopravnosti.
Odbija me kritikovanje moje muzike.

Zajebano je bit' muško, po ceo dan misliš na sex, kad god vidiš štogoć da liči na žensko opet ti pada sex na pamet, onda pokušavaš redom ne bi li došao do sexa, kada se konačno približiš SEXU onda ona izvali nešto glupo pa ti se ogadi život i odeš da spavaš bez sexa. Pa sutra opet opet u krug.

То коментарисање слика је такво паћеништво и трансфер да то није нормално ....... врхунац пичкопаћеништва , оличење пичкопаћеништва ........
Ватање за дупе без пардона је најсвакодневнија појава ортодоксног Српског мушкарца .... ево ја сад још мало идем под шатру да ватам певаљке и конобарице и оне што играју ...

У уџбеник из природе и друштва

Ruzne patike...
Ej sto to mrzim da vidim, pa to je cudo jedno.

Palamudite k'o na takmičenju. Jebali bi svaku vrhunsku ribu pa da je pre toga popušila 60 Drina sa filterom i 6 kurčeva bez kurtona. Pa da sluša Flamingose dok čita Grabljivicu. Pa da je bezrazložno nabeđena k'o Ivan Ivanović i da se šminka lopatom kad ide do zdrave rane po fit muslije. Možda vas odbija, ali bi jebali, pitali ima li još i kasnije se pohvalili babi. Kad bi vam dala.

Kad nemaju sređene nokte. I kad ima neka ružna stopala.
I ne volim da vidim kad se devojka oznoji pa ima one palačinke ispod pasuha.

Fizički: Mršava, nizdepilirane noge i međunožje, bubuljice...
Psihički: Plitkoumna, konzervativna, dosadna...

Pa Frenki to stoji ali ne mora da znači da će da mi bude simpatična samo zato što je videla više kurčeva, uključujući moj, nego Žare i Goci prela.

Ružni zubi, grr.

Dlake koje vire iz majice.

zDju

Ružni zubi, grr.

+ milijon

Мрзим када је дечко јебено мутав и када само ја треба да причам.
Када је плитак, неодговоран, неспособан и понаша се као дериште.
Мрзим момке који драме и преувеличавају. Мрзим хомофобе и божемој религиозне имбециле, који трују околину са својим конзервативним небулозама.
Органски не подносим глупе сељаке који се приде курче и прелазе ону границу зазања ка вулгарности.
Што се физичког изгледа тиче, нисам толико избирљива. Једино ми је јако битно да је висок. :Д

au Oblačić, al bi ja fasova pedalu kod tebe!
Čitam sve i u svemu se pronalazim, reko a u kurac bre i onda dođe ovaj deo što se tiče fizičkog izgleda i vidim da kažeš ''nisam toliko izbirljiva'' taman se ponadam nešto kad ono opet šok: ''jedino mi bitno da je užasno visok''...

Ako nema urađen anal bleaching ništa od kundačenja!

Не ужасно. О: Само да је виши од мене, довољно. :Д Порастићееш. :Д

Prisustvo bilo kog oblika glume. Ako vidim da " se pravi", tj da lažira, da se trudi da ostavi utisak, da ispadne pametna, duhovita, lepa, pravedna, uopšte, ako se ponaša normalno, kao što se i druge normalne devojke ponašaju, odbija me za bilo kakvu interakciju.

Što naravno ne znači da volim devojke koje priđu i kažu " jebi me u guzicu, dobila sam, ili bar da ti blajvnem, a u pičku materinu, ja sam ž, ti si m, krstarički četni me u prkno odmah sad."

EDIT. Ako devojka pomene " seks i grad" u pozitivnom kontekstu, ne postoji za mene. Ni ona a ni njena drugarica. Uprkos svemu što bi možda moglo dati neku finu naznaku.

Када се не брије па има брчиће.

Џаба јој све ако није православна.