Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne nego je selenijum jedna od onih koje imaju muda da kažu šta misle.
A sada jedna od mojih žalbi:
Ej bre pičke moderatorske niste mi obrisali nijednu def. ali svejedno hoću da vas lupam kurcem po glavi unapred,i nemojte slučajno da mi ne vratite tu def. kad je budete obrisali u budućnosti jer ću vas jebati gadno na ovoj temi i nemo slučajno da sam osetio tu neku represiju od modova misim stvarno imamo svi prava!!! Leave nemodove alone!!
Šalu na stranu,mogli biste da skupite muda malo. :)
PNG:
Mora da nije lako biti toliko pun sebe i nadmen...Ne znam koliko imaš godina, ali se ponašaš kao da ti je manje od tlinest i po. Odrasti.
Sele, valjda možeš da proceniš po slici koliko on ima godina.
Aj min, džiz!
Baš sam zato i napisala ovo gore. Jer se ponaša kao dijete.
A... da... tek sad vidim.
Ja sada odlazim sa ove teme a vi odlučite...
Crvena ili plava pilula...
nestaje u tami
Mani se mene selenijum i izvodjenja definicija o mojoj nadmenosti, godinama, i ostalom- kad i sama, a i svi ostali znamo da svoj ego hranis time sto uvek upadas u tudje rasprave, definicije i glumis mirodjiju, umesto da napises nesto svoje, cemu je sajt namenjen. Sta imas od svoje rabote? Rasprava sto se mene tice staje, i zamolio bih te da me se okanes.
Da, ja inače obožavam da mirođišem, ali samo kad vidim da ljudi poput tebe lupaju takve gluposti da to nema ni kod djece u predškolskom uzrastu, a kamo li kod nekoga nazovi zrelijeg.
Jaučeš tuda kao da imaš tri godine. Spusti se malo na zemlju.
Nije u redu sad da me kudis sele, kad si me u def. misionarka tako lepo branila i hvalila.. De nestade ta ljubav ili si i tu glumali mirodjiju u Nesinoj corbi? Molim te, ali molim te zajebi me!
Čekaj malo, pohvalila sam ti jednu definiciju i šta sad? Treba da glumim da je tvoje ponašanje u ovom trenutku ok? Ma daj, molim te...
Niti od tebe trazim da me hvalis, niti da me kudis, nikad ti nista komentarisao do danas nisam, necu ni na dalje. Palac gore, palac dole i ako nadjes C/P, udri slobodno, ostalo je suvisno. Ova rasprava je bez veze, trebala je da prestane jos kad je Kurd vratio defku, a ponajmanje se ticala svih ostalih sem mene i modova. Greske su tu da se isprave, ispravljeno je, kraj!
http://www.hugg.com/system/files/u2695/happy_happy_joy_joy.gif
http://www.youtube.com/watch?v=dmkAuTQ8Sc4&feature=related
PERSONA NON GRATA i Selenijum ce biti proglaseni za fenomene na mojoj temi!
Anđelka, nemoj da ti padne napamet da me stavljaš tamo.
http://vukajlija.com/recnik/Hitler/19593
trazim da se ova definicija obrise jer podstice na svadju zbog politike i stranaka!
A onog clana koji je vredjate mozete opomenuti,a i ne morate vasa stvar!Ja to ne trazim!
Dovoljno bi bilo da se ova definicija obrise!
E,pa selenijum prevrsila si svaku meru i ja cu morati da te stavim tamo!
Bolje ti je i to nego opomena!
Draža mi je opomena, vjeruj mi. Ne stavljaj me tamo i tačka.
Vec sam te stavila!
Imas pravo na zalbu!
Zalbu dostavi na tu temu gde si proglasena fenomenom uz dokzni materijal u vidu linka ili neceg drugog i napisi par reci!
Gledaj da to bude dobro argumentovano inace ti necu odobriti zalbu!
Ludilo. :))
hahaha... :)