Pitajte moderatore

1. zyclon vazno je da si ti nama ozdravio i da si promenio avatar,a za ostalo cemo lako!

2. @Quuajabaar- jel ti mislis da cu ja da procenjujem sta ti pises ili je bolje da ti procenis pre nego napises?

3. Nije završena Zy jer ovde vlada sado-mazo i mazo-sado kada su odnosi među članovima u pitanju.

4. @png...2pan ima ribu, to znamo svi. A jel' ti nemaš,pa ti dosadno i ne mrzi te da podbadaš ovde,a? :-)))))

5. Leleeeee, mesto da se koljemo dalje, definisi to prase, prvi put cujem (ili ako ima, daj link)

6. pobogu... ja ću nastaviti da pišem šta hoću, a ti ceni kako god hoćeš... kao što i ti pišeš šta hoćeš, a meni se svidi ili ne svidi... ako si nesposoban da proceniš ironiju, koji ćeš ovde? a čak sam stavio i emotikon, što ne radim često, da ne bude zabune...

7. Kurd, da li sam ja ostavio link i kulturno rekao sta mislim o obrisanoj defki, ti je vratio... proslo neko vreme i ko je poceo da pljuje? Ja, jel da? A psovanje keve, ne dolazi u obzir, zao mi je.

8. Dobro...izađite obojica napolje, pa to rešite kao muškarci. :-))

9. A sto se podbadanja tice, i ti si mi nesto usamljen kurd :)) Zena mi na poslu, tako da imam vremena, ako je ono bila drugarska ponuda da dobacis neku!

10. bolan, erotika...

11. ja se protivim vraćanju te dve... no dobro, kako se odluči...

12. Šta si hteo od mene u toj drugoj? :)

13. Cini mi se, po onoj telenoveli, da si ti mogao da das neki svemirski nastavak, s pingvinima makar! ;)

14. Mogao bih. I bih da definicija nije obrisana. :)

15. @PNG
    A što ti ne bi vratili sve definicije kad si već krenuo?

16. I selenijum je napravila 666ti post na ovoj temi. :)

17. Selenijum, sto li si mirodjija za DZ? PMS, a?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.