Pitajte moderatore

1. Ja ne pisem radi dobrog balansa glasova.
    Bila je obrisana od strane moda na zahtev autora... ako mi je tada odobreno, mislim da ne bi trebalo da se njeno mesto menja kako vetar dune na sajtu...
    Pretpostavljam da mod koji je vratio nije znao zasto je obrisana.

2. Mrtva ozbiljna,Uozbiljiti se kao prase kad piša...ni najmanjeg smeška...:-)

Gospodžo,da li me se još uvek sećaš?To sam ja!:-)

3. Ako moram da budem nasmejana na poslu zbog korisnika s kojima radim, ne moram ovde. Pravo je olaksanje ne koristiti smajlije nakon radnog dana. Otkako radim, nisam upotrebila nijedan smajli...
    Mislim da ima jedan klip da ilustruje... cek da probam da nadjem... ako ne nadjem, otisla sam da spavam.

4. Jebo te...Gospodža radi za Jehovine svedoke na net-u.Zato troši toliko smajlija...
    :-)))

5. Da, to sam ja, da to sam ja
    Da - malo sam se promenila... :)

6. Je l bas mora prozivka? Osecam se dovoljno lose zbog velikih problema u svojoj porodici. Je l mora i prozivka? Je l mora?
    Evo, izvoli, nastavi. Ako moras, ispuni svoju kvotu...

7. Je l' si ti ozbiljna?
    Izvini, nisam znao da si imala smrtni slucaj u porodici. Odlazim u dugackim skokovima. Nastavi sa sirenjem pozitivne energije u miru.

8. Nisam imala smrtni slucaj, imam probleme. Uopste nisam sirila neg. energiju, samo sam zamolila da bar jednom dodjem na sajt a da me bar neko ne napadne, ili izokrece moje reci. Ako je moguce. Hvala. Jako mi to smeta ponekad. Sve najbolje svima i srecni novogodisnji i bozicni praznici.

9. Nemoj da mislis da te napadam, samo sam u dobrom raspolozenju, vratio se sa prvog dela letnjeg odmora, sve mi je do jaja i super se osecam, pa ne mogu da ocenim bas najbolje gde je granica dozvoljenog zadirkivanja. Pogotovo tebe ne bih napadao, ti si mi omiljena autorka/autor od prvog dana, cak i pre toga. :D
    :blush-blush:
    Tvoja zelja je moja zapovest. Sve najbolje i tebi!

10. Vratite mi ovo smradovi! http://vukajlija.com/nije-ti-fora/48555
    I jos poneke treba ali ova mi je draga!

11. Ej smradoracijo jel vas ima?

12. Ja mislim da je vreme da ti uzmes motku u sake, ritualno je namazes i pocnes da ih bijes! Sigurna sam da ima puno clanova na sajtu koji bi ti se prikljucili! :-)

13. Zamisli sta je napisao ivicaxxx ja bi ga banovao! i jesete banovan

14. Zamisli sta je uradio ivdzo brani je ivicaxxx i dobio ban e tako mu i treba!

15. oćes lušu ili gumi-mede?

16. Hocu da me odbanuju

17. smradoracijo generacijo moja hehehehehehehheheheheheh odbanujte me

18. Ne mozes tako s njima, moras da primenis silu, rekoh ti oni reaguju samo na batine...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.