Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Steta bas sam hteo ozbiljno da se bavim definisanjem Ma vi ste svi picke definisane!
Oces ja da te ozbiljno definisem? Evo da budes i ti definisan. Moze? :)
Da se druzimo malo.
Moze smrc smrc (placem)
Sve jedno
Ajde vazi, nemoj paces. Sad cem ja jednu definicijicu za tebe, duso. Ja ti i nisam bas nesto, ali ako budes vredan i uporan, mozda te definisu cak i slavni kurd ili Abraksus! Al od necega mora da se pocne.
http://vukajlija.com/recnik/Banovan/48731
Evo, nadam se da ti se svidja! pozuri dok nam ne obrisu :)))
E stvarno nekad preteram Mnogo se salim neznam za granicu
Odbanujte coveka bwe narode. Kaze i da se izvinio vise puta, bice sve oki ubuduce. Glasam za odbanovanje ivicexxx!
Hvala gospodžo-zgaziš-me stvarno sam preterao IZVINITE
Volim te gospodžo ali OZBILJNO
:* волЕм и ја вас!
А сад модератори погледајте претходну страну и одбанујте човека. Сам је брисао све дефке које су непожељне и извинио вам се на теми, и то двапут. Мислим да нема разлога да и даље буде банован.
Samo da znate da nikad napisao vic cak ni o cak norisu(mrzim ga) nikad nisam copi past sa vikija uradio uvek lepo procitam druge definicije da ne bi napisao kopiju Samo sam se salio verujte mi Izvinite ako sam nekog uvredio nije mi to bio cilj vec da se malo nasalim Nisam covek koji voli da se svaca
Odbanovan si. Samo nemoj vise da bacas betonske table sa vrha svoje zgrade..
:)
Che-Vu hvala ti bicu dobar
ivice znam situaciju,i ja sam ih molio da me odbanuje pa su se nekako smilovali
STA JE IVICAXXX URADIO
Neznam dali da ti kazem mozda me ponovo banuju sto kvarim ostale clanove pogledaj groblje
I pogledaj 36 37 stranu ovog foruma
Mislim da ne kvariš ti ostale članove,nego imam utisak da je nekako bilo obrnuto...
Nemam obicaj da kukumavcim kada mi neko obrise definiciju.Ova mi je obrisana jer "Nema smisla":
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ko god da je obrisao definiciju neka se obrati nekome ko se razume u stvaralastvo grupe "Leb i Sol" da mu objasni ovo zasto ima smisla.
Ovo nije interna fora izmedju mene i gospodina Vlatka Stefanovskog.
Vraceno. Teska srca, (iako nisam ja vratio, a ni izbrisao).