Pitajte moderatore

1. Steta bas sam hteo ozbiljno da se bavim definisanjem Ma vi ste svi picke definisane!

2. Oces ja da te ozbiljno definisem? Evo da budes i ti definisan. Moze? :)
    Da se druzimo malo.

3. Moze smrc smrc (placem)

4. Ajde vazi, nemoj paces. Sad cem ja jednu definicijicu za tebe, duso. Ja ti i nisam bas nesto, ali ako budes vredan i uporan, mozda te definisu cak i slavni kurd ili Abraksus! Al od necega mora da se pocne.

5. http://vukajlija.com/recnik/Banovan/48731

Evo, nadam se da ti se svidja! pozuri dok nam ne obrisu :)))

6. E stvarno nekad preteram Mnogo se salim neznam za granicu

7. Odbanujte coveka bwe narode. Kaze i da se izvinio vise puta, bice sve oki ubuduce. Glasam za odbanovanje ivicexxx!

8. Hvala gospodžo-zgaziš-me stvarno sam preterao IZVINITE

9. Volim te gospodžo ali OZBILJNO

10. :* волЕм и ја вас!

А сад модератори погледајте претходну страну и одбанујте човека. Сам је брисао све дефке које су непожељне и извинио вам се на теми, и то двапут. Мислим да нема разлога да и даље буде банован.

11. Samo da znate da nikad napisao vic cak ni o cak norisu(mrzim ga) nikad nisam copi past sa vikija uradio uvek lepo procitam druge definicije da ne bi napisao kopiju Samo sam se salio verujte mi Izvinite ako sam nekog uvredio nije mi to bio cilj vec da se malo nasalim Nisam covek koji voli da se svaca

12. Odbanovan si. Samo nemoj vise da bacas betonske table sa vrha svoje zgrade..
    :)

13. Che-Vu hvala ti bicu dobar

14. ivice znam situaciju,i ja sam ih molio da me odbanuje pa su se nekako smilovali
    STA JE IVICAXXX URADIO

15. Neznam dali da ti kazem mozda me ponovo banuju sto kvarim ostale clanove pogledaj groblje

16. I pogledaj 36 37 stranu ovog foruma

17. Mislim da ne kvariš ti ostale članove,nego imam utisak da je nekako bilo obrnuto...

18. Nemam obicaj da kukumavcim kada mi neko obrise definiciju.Ova mi je obrisana jer "Nema smisla":

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Ko god da je obrisao definiciju neka se obrati nekome ko se razume u stvaralastvo grupe "Leb i Sol" da mu objasni ovo zasto ima smisla.

Ovo nije interna fora izmedju mene i gospodina Vlatka Stefanovskog.

19. Vraceno. Teska srca, (iako nisam ja vratio, a ni izbrisao).