Ђовак шизење

1. @Stiven
    Ijao moju kreaciju za avatar :) pocastvovan sam!

@Video klip sad cu da te pogledam decxko :)

@Pajko u megaaploudu nije greska sigurno. Ima okruglo 300 fajlova..ja cu nastaviti da skidam..pa kad skupimo jos 100 aploudujem opet.

Jesi od onih 300 ubacio sve dobre? Tu nema vise materijala?

2. Pajko ĐEĐENDO!! Mojih ima četr komata i svi su rađeni u Pejntu.

3. znas da padne zgut i kad skidas fajlove nekad po koji izostane tako i na rapid-u..no nije bitno sledeci put cu da se pozabavim ozbiljnije sa materijalom pa ce da padne mini movie sa nekom pricom ili neki textualni deo kao strip...

4. Koji ste fenseraj, Kostić bi vam pozavidio.

5. celavi ti si fenser....razocarao sam se kad sam cuo

6. Klip je sjajan :) Svaka cast Malti za pesmu :DD

Od mojih slika 2/5. Ali je zato Djerard kao thumbnail :D Yeah!

Realno, jedna moja slika je sranje, ali ove druge dve -- Djefner i Djetic su bolje montirane od vecine iz klipa. Nadam se da su one bile u onom delu slika koje su se negde izgubile.

7. Могу ја бити пеЦедник (ђ)млата фан клуба ?

8. Da ti pajko lepo napravis od slika koje su se ubagovale jos jedan klip :D Cim ima moje dve koje nisu usle a ispunjavaju kriterijume, sigurno ima jos mali milion.

9. Kostić ti u gaćama!

10. Kostić ti keva!

11. Свака част на снимку, свака част свима који су радили слике...
    СвеЦки сам се насмејао... :)

12. Фале му наранџасте наочаре.

13. ЕЗИО ЂОУДИТОРЕ ДА БЕЛГРАДЕ
    http://www.dodaj.rs/f/24/ed/3pJeH49p/4132346398728da69fb0.jpg
    немам појма са фотошопом, али трудим се...

14. Ne jedi govna ekstra ti je ovo +

15. Ово је л00д0! Дајте још!

16. БУДИТЕ И ВИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ. ПОСТАНИТЕ ЂОЛУБОВИ НА ЂУ ЂУКС АКАДЕМИЈИ. ЧАСОВЕ ДРЖИ ЛИЧНО ЂОВАК. НЕМА ЛАЖИ НЕМА ПРЕВАРЕ. ЗА УПЛАЋИВАЊЕ ШКОЛАРИНЕ ДОВОЉНО ЈЕ ПОСЛАТИ СМС НА БРОЈ 6236 СА ТЕКСТОМ: ktitor 39163
    http://img585.imageshack.us/img585/5500/djolub.png

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.