Sranje na Kosovu i Metohiji

1. Ovde svi imaju neko rešenje, svi su pičke osim vas ovde. Čiju diskusiju imam čast da slušam, vi mora da ste dogurali daleko u životu? Device od Gvadelupe...

2. Znaš, kada ovako staviš-dva miliona Šiptara na Kosovu, zvuči k'o da si rekao dva miliona zmija u jami.

Батинакукиџар, можда звучи тако, али људи имају навику да забораве да је Косово пуно Шиптара који нас не желе тамо. Како да држиш ту територију?

3. Krenu tri miliona Srba. :)
    EDIT:I osvoje Kosovo. :D

:)))

Ne mislim na osvajanje, ali ako Srbi ne budu bili u tolikoj manjini, kosovska vlast ipak neće moći da krši ljudska prava (kao što je činila otkad je stvorena i zbog čega je, o ironije, stvorena) blatantno i drsko kao što sada to čini. Moj lični utisak, verovatno.

4. Батинакукиџар, можда звучи тако, али људи имају навику да забораве да је Косово пуно Шиптара који нас не желе тамо. Како да држиш ту територију?

Kao što rekoh iznad, za mene plan nije držanje teritorije. Moja želja je samo poboljšanje života Srba ( i drugih naroda) na Kosovu. Ako ti misliš na "humano" preseljenjeili još humaniji rat kojim bi se rešio status, khm, Šiptara, onda ćemo se složiti da su nam ciljevi drugačiji i prekinuti diskusiju.kao ono u krajini

Na čijim greškama da učimo, decxko, ako ne na svojim?

5. Svi mi da se u so pretvorimo ne b' Šiptaru ručak zasolili. Jebite se Srbi jer ova bitka se dobija u krevetu a za njen poraz zahvalite vašim emancipovanim dečacima i devojčicama koji još uvek nisu spremni da razmene svoje telesne tečnosti, tvrde da su još uvek mladi za to iako imaju po 35. godina.

6. Što se tiče rađanja itd. za vašu informaciju- Mnogo je spontanih pobačaja i missed abortusa, previše. Neki doktori to dovode u vezu sa bombardovanjem, između ostalog, tako da...nije sve samo u jebanju, ima nešto i u trudnoćama, a ima nešto i u migraciji stanovništva. Drugo- ako trebamo imati natalitet sirotinje da ih štancaš a nemaš čime hraniti- onda ga zajebi. Zar smo na nivou pakistanske, indijske sirotinje?
    Fino je što Gavrilovića ima 8, ali prvi ćeš reći Koji kurac ih je rađao ako ih nema čime hraniti?

Ap tako su nam dećki i uzeli dio teritorije i potom na njemu stvorili državu. Jbg, njih bolio kurac za sirotinjom.

Ovde svi imaju neko rešenje, svi su pičke osim vas ovde. Čiju diskusiju imam čast da slušam, vi mora da ste dogurali daleko u životu? Device od Gvadelupe...

Vidiš, mi onda ni o čemu ne bi mogli raspravljati. Jbg, ako nisam bio u svemiru, nemam pravo da progovorim da li mjesec uopšte postoji. Zajebi to, forum je tu da se sere, ko ti sad što učini.

7. али људи имају навику да забораве да је Косово пуно Шиптара који нас не желе тамо. Како да држиш ту територију?

Šta će onda šiptarima teritorija koja je puna Srba npr.?
    Šta će im Kosovska Mitrovica?
    Skoncentrišite se ljudi na jebeni zapaljen granični prelaz koji je nešto značio Srbima, nisu išli paliti granični prelaz između Kosova i Albanije npr.
    Neće biti nikakvog rata, ne brinite, ovo je sve mali performans naših vlasti pre nego ozvaniče pečate Republike Kosova. Zasad. Pa ćemo dalje razglabati o Vojvodini pa o Sandžaku, samo neka nam je Beograd živ i zdrav, ostalo ćemo lako.

8. Teško je biti pametan, kad niko neće da nas čuje. Ne mogu da vjerujem koje je govno Tadić.

9. Аурора, то сам говорио као одговор о теоријама српске инвазије. Јебена је ситуација, и поставља се питање шта уопште може да се уради за наше доле. Најлакше је разглабати о рату, али држава неће слати војнике до тренутка када ватра не пређе границу. До тада, остаје само та курвина дипломатија која нам до зла бога иде.
    А Тадић је ретко говно.

10. Država neće slati vojnike ni da sve Srbe dole pohapse i strpaju u logore i Žute kuće, toliko o našoj državi. Ali bitno je da se Tedi igra sa decom u kampu tolerancije. TADIĆU DUGUJETE MI TI I MLAĐA PARE OD PŠENICE I AKCIJA! VRAĆAJ PARE DECXKO!

11. Teško je biti pametan, kad niko neće da nas čuje. Ne mogu da vjerujem koje je govno Tadić.

+1 jedino da dodam Neće niko da nas čuje jer nemamo čime udarati u razglas pa je zato lakše jesti govna.

и поставља се питање шта уопште може да се уради за наше доле.

Meni se čini da su upravo ti naši dole uzeli stvar, da ne kažem motku, u svoje ruke i paleći reagovali na preuzimanje drugog prelaza jer Srbima status tih prelaza nešto znači.
    Mojne sad da treba da ti objašnjavam šta im znači jer bi trebao sam znati šta im znači.
    Ovo nije nikakav akt rata ili bilo čega sličnog.

12. Treba neka svjetska sila da nas pogura prema onome što želimo.Koliko zemalja je priznalo Kosovo?

13. Kuba i Libija su uz nas, a i Venecuela. Da su Hugo Čavez i braća Kastro mlađi, a i Moamer da nema toliku frku kod sebe, kurac bi oni dirali Srbiju.

14. Treba neka svjetska sila da nas pogura prema onome što želimo.Koliko zemalja je priznalo Kosovo?

Piši u prvom licu jednine, molim te. Koliko je država priznalo Kosovo pre dvadeset godina? O čemu pišeš jebote? Priznala Amerika, samim tim i resto marioneta kao što smo i sami i to ti je argument za vođenje rasprave?
    Najjadnije je kad čujem da ONDAŠNJI SRBI su izmanipulisani pripadnici radikala i DSS-a koji im diriguju nešto na daljinski.
    Alo ljudi ima l' ođe ko normalan jebate?

15. Kosovo još nema status države,ja samo pitah ko je još priznao Kosovo osim Amerike i Crne Gore?

16. Najjadnije je kad čujem da ONDAŠNJI SRBI su izmanipulisani pripadnici radikala i DSS-a koji im diriguju nešto na daljinski.

+1

Došlo mi da bljunem kad sam pročitao šta je Dereta i ona druga, ona Mesićeva trandža izjavila. Jeste, jadni, mali, tupavi kosovski gradjani, izmanipulisani od strane zlog Beograda, jebene balkanske sive eminencije. To je takvo preseravanje, takvo uvlačenje u bulju zapadnim medijima da me ne bi čudilo da im izadju kroz usta.

17. Ne može Srbija sama ili sa još nekolike državice da se bori za Kosovo.Bukvalno se bori protiv cijelog svijeta.Kakav god skandal da se desi na Kosovu,Srbi će biti krivi.
    EDIT:Zbog toga pominjem podršku koja je potrebna od neke veće države,moćnije.

18. Još samo da se skonta da Kosovo više nije srpsko i da nema naznaka da će to biti barem još 200-300 godina i sunce da vas ogrije. Priznajte više to jebeno Kosovo, i mi u Republici Srpskoj bi da se cijepimo.

19. Kosovo još nema status države,ja samo pitah ko je još priznao Kosovo osim Amerike i Crne Gore?

Pitaj Milu, on ima tačan spisak država.

kizo nemaju ni šiptari više onoliko dece koliko su nekad imali. Drugo i moja prababa je valjda imala 10, baba 5, mater dvoje. I cigani štancaju decu pa ne prave države okolo.
    Nema to baš toliko veze s tim, ima s drugim stvarima. Evo npr.ovde u Subotici- oženio si Mađaricu, sklepao koje dete, na svako, ako se prijavite u Mađarskoj ti dobijaš, sad ću ti slagati cifru znam da je nekad bilo 200 maraka, pare. Mađarska im da besplatno školovanje, putne troškove, sve. I eto ti od dece mešovitog braka, rođenih u Srbiji za 15-20 godina dobiješ Mađare.
    Probaj ti staviti na papir ako ne muzeš mleko iz sise koliko ti samo za aptamil i ostale veštake treba.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.