Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Milu?Mila,misliš?Šta ja da radim što je Milo priznao Kosovo?
Imam ja.
Gdje da se cijepimo? Jes ti normalan?
Neuspešan trol je...A, fuckit.
Jao izvini, dakle Mila pitaj za tačan broj i takstativno nabrojane države koje su priznale Kosovo jer već u dva posta potežeš to pitanje.
Odoh, poenta je da ne možeš neke stvari da radiš bez obzira šta. Ne možeš samo ti npr. da pošalješ sve živo i mrtvo u Hag i priznaješ genocid i još se hvaliti okolo kao Neka drugi nisu, bolje za nas, mi tako pokazujemo naš visok stepen demokratičnosti bla bla
Kao da je Hag poslastičarnica s dobrim točenim sladoledom pa ono
- FRANJO HOŠ TI MALO? ALIJA, HARADINAJ, HOĆETE LI VI LIZ? NEĆETE? E SUPER, VIŠE ĆE MENI OSTATI.
e tako ti je i ova sad situacija dole. Predsednik Srbije Gospodin Boris Tadić nije reč rekao dan ranije kad su šiptari uzeli prelaz, kad su blokirali kamione koji stajaše na granici danima ali zato na paljenje je digao dževu k'o mačka u februaru. Pu!
Imam 27 godina i jebem se, al jbga nemam uslova da odem iz zemlje u kojoj sa završenim fakultetima i ja i muž smo mogli na jedvite jade da nadjemo posao koje ( bez omalovažavanja) treba da rade ljudi sa nižim obrazovanjem i u kojoj nemam para da ga rodim jer neću mojima i njegovima da kažem(pošto imaju ukupno 3 komata mladjih izdanaka na grbači) : e ajd kupite mi kolica i pusti mi na račun koji 'iljadarku da kupim pampers. O garderobi, patikama, igračkama, knjigama za školu i ekskurzijama da ne pominjem... ja jedva čekam da postanem majka i postaću za najkasnije 3 godine, a ako se u ovoj krizi sistema gde postoji POREZ NA UVOZ BEBI OPREME I HRANE ( o ostalim jednako bitnim da ne razglabam) nešto ne promeni, dete će mi imati neki skandinavski pasoš pa makar postala Ajša Mulaomerović udata za Ibru. Nji' gore samo što rahatlukom ne dočekuju...
Da je teško jeste, ali zavisi i koji je fakultet u pitanju.
Vesna zajebala si se Milo jeste priznao Kosovo bez glasa naroda a sjeti se ko je tog istog Mila doveo na vlast , duše prodane..
Nema to baš toliko veze s tim, ima s drugim stvarima. Evo npr.ovde u Subotici- oženio si Mađaricu, sklepao koje dete, na svako, ako se prijavite u Mađarskoj ti dobijaš, sad ću ti slagati cifru znam da je nekad bilo 200 maraka, pare. Mađarska im da besplatno školovanje, putne troškove, sve. I eto ti od dece mešovitog braka, rođenih u Srbiji za 15-20 godina dobiješ Mađare.
Probaj ti staviti na papir ako ne muzeš mleko iz sise koliko ti samo za aptamil i ostale veštake treba.
Znam, sve znam. Slažem se. To ja i kontam, kad bi država Srbija bila država, teba da stimuliše jebačinu i rađanje i održavanje. Ali, kad bi bila.
Da je teško jeste, ali zavisi i koji je fakultet u pitanju.
Ekonomija. Da naglasim državna. Al ko me jebe, nemam vezu.
Izvint'e na spemu, samo da pojasnim da ima nas koje bismo i petoro rodile, kad bismo imale od čega. Jednostavno nikad ne mogu da zaboravim izraz lica svog oca za vreme inflacije a ja treba da idem na ekskurziju. Išla sam, al on se negde zadužio. Ja neću a i nemam odakle da vratim :)
Како би било да одемо у фантомкама на административни прелаз и да се тамо јебемо?
Može dijete da živi od sise, al ko će roditelje da hrani?
I ja opet kaže,šta ja imam sa tim?Nijesam ja ni za koga glasala.On je svejedno ološ.
EDIT:A što,Andrija Mandić ili Nebojša Medojević su bolji od njega?Sve ista govna.
Pa hvala bogu da nisi ni za koga glasala , al još uvijek ima ljudi koji bi za 200 jebenih eura prodali vjeru i glasali za tog lopova i posle svega što je uradio..
Na primer koga god da pitam on mi kaže da ne voli Čedu Jovanovića ! A odakle mu onoliko glasova ?
Bogu hvala da još ima ljudi što ne prodaju vjeru za večeru pa mi Srbi ko većinski narod u CG nismo postali nacionalna manjina a uskoro oćemo..
To bi bilo protumačeno kao nasilna penetracija u suverenu državu Kosovo i takav akt neće biti tolerisan.
http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/u-crnoj-gori-zive-dzedaji-templari-avatari-nindza-ratnici-samuraji-amebe/8489.phtml
Ja sam više za ovu varijantu!
http://1.bp.blogspot.com/_7E8OcymhcXs/R7JdCCIMQjI/AAAAAAAAAlU/C0p8Ud6QeIA/s400/southpark101_2D771689.jpg
Jao, jedva čekam da izbije rat, pa da se logujem ovde na forum i kažem svima:
Ко?
Мојне да си Дерета & цо.
13:38
Кфор jе дао Србима 2 сата да уклоне барикаде или ће у супротном да их пробиjаjу. Иза броjних барикада од шодера, балвана, jедне камионске приколице стоjи живи штит сачињен од људи, Срби су одлучни у томе да не дозволе кфору да прође
Rudare: Stigli američki i slovenački KFOR. Srbi legli na asfalt
29.07.2011. 14:07
Pripadnici američkog i slovenačkog KFOR-a stigli su u mesto Rudare kod Zvečana gde lokalni Srbi drže barikade. Kako javlja novinar KIM radija, Srbi su legli na put kako bi sprečili vojnike da probiju barikade.