Sranje na Kosovu i Metohiji

  1. Direktor Kancelarije za KIM Marko Đurić o jučerašnjem incidentu na Kosovu: Da nije bilo jednog poziva iz Beograda, ostao bih i ja u Prištini, a teror nad Srbima bi se nastavio...

    Eto, majku im srpsku jebem, da su šiptari pametniji sekundu da pobiju sve što je dole ostalo i završe jednom sa tim Kosovom.

  2. "O detaljima tog poziva ne mogu da govorim, ali želim da vam kažem ovde da su srpski sagovornici sa Kosova dobili jasnu poruku predsednika Aleksandra Vučića da na KIM neće niko nikada moći da ponovi novi Bljesak ili Oluju", rekao je Đurić.

  3. ahahah majku im jebem, kako imaju obraza da porede najveći pogrom Srba poslije Jasenovca i onu jučerašnju šaradu za široke krezube mase?

  4. Da li mislite da AV priprema Đuru kao svog naslednika? Slina gura kocku u krug, brat mu je preozbiljan kriminalac da bi se bavio glupostima poput države jebene, Mali je premekana glavica. Đura je poslušan, ne analizira previše i eto juče se šibao sa šiposima, poeni jbg

  5. Pa ista sansa za to kao da tebe plati Daniel otpr

  6. Daj bre, daunko, diskutujemo ovde

  7. a ko su ta dva srbina u kosovskoj policiji

  8. djuric kao da je sa krsta pobegao sa onim zavojima.
    rekli mu sipci da ne dolazi,mi sta bre ko nama moze da zabrani,oni ga uhapse najsmesnijom akcijom specijalca ikada.kuknjava rang-holokaust

  9. jebace im vulin svima majku samo nek se kurce sipci i dalje

  10. Pa htedoh da kazem da nema nikakve sanse, eto da prevedem ako nisi razumeo

  11. Inače ja nisam protiv genocida nad šipcima. Doduše preferiram proterivanje u Albaniju: ubijes dve muve jednim udarcem, očistis Kosovo i stvoris Albaniji problem da brinu o milki ljudi.
    Problem sto bi se kad odu Šćiponje tamo nakotiti kunezi ili takoneka druga govna...

  12. Pa ne nego bi dosli kosovari ili se stvorili novi kosovari i opet bi prodali sve siptarima lol. Zamisli novi kosovari pa ih imamo duplo vise jebeno, i ovo je previse bezi bre u kurac

  13. E al posle kad vratimo Kosovo tek onda ide najbolje. Šiptari samo gledaju u muda, prave baklave i ćute. Naša omladina se pozapošljava dole u admonistraciji, rešena nezaposlenost, zaustavljeno iseljavanhe.
    Plata plus mito od Šipaca i državna pomoć-svi po 3, 4 deteta min. Srba 10 miliona za par decenija. RS anektirana, CG i Makedonija se odriču nezavisnosti i mole da budu uključene. Hrvati odbijaju da vrate Knin, ali im maršal otačastva Legija nanosi ponižavajući poraz posle čega pristaju na sve uključujući i ekshumaciju Tuđmana da bi mu se sudilo.

    И за сваки случај изгранатирати Загреб да не остане камен на камену. А кад смо већ ту и пар шамарчина Словенцима јер су били безобразни ономад.

    Интересантна ситуација. Они нас пецну, ал не мнохо, и ми ту џа бу ха га не смете тако, и ништа. И у круг. А пита Шешељ синоћ лепо, шта би се десило да побију све Србе на Косову ноћас, како би реаговао АВ.

  14. Da bi se takvo proterivanje desilo, mora da se desi 3. Svetski rat, i da, u kuloarima istog to obavimo ispod žita. Reci, Ruje napadaju Nju Jork u Mw3 fazonu, sav fokus na tome, ko će da brine o par stotina hiljada šiposa koji eeeto, moraju malo da prepešače do granice. Ako to pokušamo, van okvira većeg svetskog sukoba, snimaće se Nebeska udica 2 jbg, Miloš Biković i Miloš Teodosić na razrušenom terenu, režija Bjela.

  15. Nebeska udica 2- povratak mutavog Glogijevog sina

  16. Mutavi Glogijev sin, Mačvan glumi ga

  17. kada bi pobili sve srbe na kosovu,deo sipaca bi presao u srbe i poceo da prodaje svoje kuce i da se naseljavali po srbiji.oni sto ostanu bi ratovali/kukali/jeli govna.i ne vidi se neka razliku izmedju ljudi sa kosova da li su sipci ili pak srbi.
    to je nesto sto mora stalno da se odvija.oni i mi

  18. hahah, ali glumi ga macvan dok je bio mali

  19. Totalni rimejk će biti, kadar po kadar. Bikovićev lik samo će se zvati Zlaja, a ne Kaja.

    Pita Biković Tamaru Dragičević

    -a jese ložiš ti na zlaju malo hmm hmmm

  20. Zagrli me zlajo nikada ne znas kada da me zagrlis

    Tesko nama kada deca prave decu.

    Koš. Ukrivo je

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.