Sranje na Kosovu i Metohiji

  1. a onaj sto je pobegao iz bosne je u ovoj verziji pobegao iz poplava 2014te

  2. ahahahaha malo mu stavili lisice i vukli ga malo po podu i gle mu zavoja pa ja ne mogu više majke mi

  3. Svaki ti vikend krvave ruke i slupana kola

  4. Jedino bih za istu ulogu uzeo Pejakovića, čovek je prevelika institucija.

  5. Brt ako prdnemo u generalnom pravcu Kosovo republjik snimaće se taj film. Normalno da mora situacija da se obrne naglavačke...
    Ķoštun je imao ono "više od autonomije manje od nezavisnosti" ali pošto je to jebeni Koštunica nikad nije objasnio sta to tačno podrazumeva ili jeste ali nikog nije boleo kurac.
    Znači neka konfederacija taj neki kurac možda.

  6. a zasto ovaj fizicki lici na AV

  7. Срби су требали да пошаљу Нешу манијака у Брисел да искара уста Фредерику и да заједно сниме видео "Заједница српских мочуга". Капирам да бисмо боље прошли него са овим аутистима, а и да нисмо опет смо их јебали уста опаа. Солидна пичка. 9/11.

  8. Skočimiš
    ahahahaha malo mu stavili lisice i vukli ga malo po podu i gle mu zavoja pa ja ne mogu više majke mi

    Tako i kokeza onomad sa turbanom, pa evo ga sad u FSS.
    Đurici ide premeštaj sad jer mu je bezbednost ugrožena, tipa gore neki direktor puteva i sl.

  9. Umjesto da se debil sinoć zakuca glavom u vrata od džipa, rasječe arkadu sebi i nabije šljivu i kaže VITE LJUDEI UNAKAZIŠE ME, ono stavlja zavoje jebene SOUR SBS RO Tvornica sanitetske namjenske proizvodnje Sarajevo

  10. ovo je djuricu uloga zivota.spremao se citav zivot.generalno deluje ko da se usro ili da ga ne daj boze neka teska bolest nacinje.taman se to idealno uklopilo u ove grdne rane od lisica.

  11. Đurić kupio arminove šake pa su mu ih juče nadogradili, zato zavoj.

    Vidite li armina po sajtu? Pa logično, nema ga.

  12. Zar ne rece AV da je Djuric prebijen i to tesko?

  13. Ahahaha zavoji sve ti jebem

  14. ja predlazem da pronadjemo albansku verziju naseg foruma i da ih udarimo tamo gde ih najvise boli

  15. E i onako kukaju svi da smo genocidni narod, ajde bar stvarno da napravimo genocid! Grci, Talijani i Bugari bi nas voleli za vjeki vjekov. Spomenik srBskom narodu u Sofiji, Atini i Pulji.

  16. Moram da se ispravim: ako su maslidže baš masovno naložene na šerijat i ta sranja onda im treba jebati mater, u suprotnom bi me bolo kurac.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.