Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Сви се плашимо, никоме се рат не мили...
Ajte u Crnu Goru.Mi švercujemo cigare. ;)
Да, наш господар је у добрим односима с Таћијем, неће нас дирау. Дођите овамо слободно.
Ne znam je li dobro ovo da kažem,ali ja se zbog mnogo toga stidim Crne Gore.
Dobro je sto kazes posto imas cega da se stidis
milo jebeni turcin
O zemljače.:) Crna Gora se uvlači amerikancima.
@Sakal
Pomagali nas kad su imali interesa. Samo tako bi pomogli jer njih zabole kurac za nas. Tamo pola ljudi ne zna gde je Srbija. Boli njih tuki za nas. Mogli su te '99. bar malo ozbiljnije da priprete. Da ce zavrnuti gas i tako to. Jok oni iz tog LICNOG INTERESA primaju mito od smrdljivih Amerikanaca. Ne znam koji su gori.
Не стидиш се Црне Горе, стидиш се политичара и званичне Црне Горе и њихових одлука. Народ нема везе с тим.
Ako bude sranja, dogovorno pravimo vukajlija puk. Evo ja ću da kuvam. Može?
Da, možemo usput i da organizujemo piknik na Prokletijama. Lep vidik, kažu.
Ima i narod veze sa tim.Nemaš pojma koliko sam ljudi srela koji nimalo ne vole Srbiju,ne da ne vole nego mrze.Kad ti kažem da više vole Hrvatsku nego Srbiju,a bili do skoro zajedno.Pa komšija komšiju provocira oko toga Srbija-Crna Gora.To je haos.
Ne znam za tebe,ali mene nije normalno da Crnogorac ne podržava Srbina.Pola Crne Gore je danas navijalo za Mađarsku u vaterpolu,vjeruj mi.To ti je dovoljno.
EDIT:Pa kad đeca od 6 godina mrze Srbiju.Pa čovječe...kakvi su im tek roditelji.Neka je ne vole,ali neka ne truju đecu tim sranjima.
Једини који нам могу помоћи су Кинези, а њима реално свирају јаја, јер смо јелте морали да постанемо демократе. Ванредни избори сутра, изабрати КПС за владајућу партију па да се кидамо с киме год оћемо!
@Sakal
Pomagali nas kad su imali interesa. Samo tako bi pomogli jetor njih zabole kurac za nas. Tamo pola ljudi ne zna gde je Srbija. Boli njih tuki za nas. Mogli su te '99. bar malo ozbiljnije da priprete. Da ce zavrnuti gas i tako to. Jok oni iz g LICNOG INTERESA primaju mito od smrdljivih Amerikanaca. Ne znam koji su gori.
Pa kada je iko ikome ikada pomogao a da nije bilo interesa aj ti meni reci. To pod 1. Pod 2 oni uvek imaju ovde interesa. Mi smo njihova filijala, produzetak, ista etnicka grupa, ista vera, naslednici Vizantije. Pod 3. Jednostavno kome ce ako nece nama i od koga cemo mi da ocekujemo pomoc ako ne od njih covece boziji! Najblizi smo po svemu. A pod 4, kao sto rekoh kroz istoriju nisu uvek pomagali, ali jesu pomagali. I to vise su pomagali nego sto nisu.
Ne znam za tebe,ali mene nije normalno da Crnogorac ne podržava Srbina.Pola Crne Gore je danas navijalo za Mađarsku u vaterpolu,vjeruj mi.To ti je dovoljno.
Upravo to... jebeno im je ispran mozak. A nekada nije bilo vece brace ni boljih prijatelja od Crnogorca i Srbina. Tuzno jebo te
Веснам, знам да има дегенерика разних, али покушавам да не обраћам пажњу на њих. Ако упознам некога с тим ставом, једноставно не успостављам било какав контакт с њим и ћао.
http://www.corriere.it/esteri/11_luglio_28/tensioni-serbia-kosovo_3dfc4142-b8e3-11e0-a8dd-ced22f738d7a.shtml
Обратите пажњу на мапу. ;)
Rusi, Ukrajinci, Grci i Jermeni su imali sve ukupno do 10 000 dobrovoljaca u Bosni i na Kosovu. A kolko smo mi imali dobrovoljaca u Čečeniji na primer?
Budućnost.
Прелистајте историју... Свега један период... Код Руса (иначе у великим говнима тада, ал дал се ико и пита о томе) бејаше неки великаш који је готивио наше велике пријатеље, Бугаре... И кад се Слоба мешао у Руску унутрашњу политику, и пљувао Јељцина. Све то на страну, Руси на никад нису напали, а да не спомињем клали или бомбардовали, и да не заборавимо Јасеновац или нпр ђаке у КГ. А кад смо код тога, што би нам и помагали, кад их толико пљујемо? Тако нам и треба кад хоћемо да се продамо, и то за бедне паре. Заправо већ јесмо. Дал ико овде зна да се сваке недеље за време бомбардовања остајало по више од пола сата у свакој цркви у Русији, јер се читао моледбан за Србију? А у Русији недељом не можеш да уђеш на службу од гужве. То буквално мислим, и да нисам видео својим очима, не бих веровао.
А из прве руке, једва петнаест дана да сам се вратио из Ростова, и буквално свако зна где је Србија, и ко су Срби, а већина зна и за сва срања око Косова. У Москви ми је лик пребацивао песме БГ синдиката. А колико људи овде може да наведе три тренутно популарна певача у Русији, небитно ког жанра? Или било шта из Руске савремене културе? У ствари, кад смо код знања, ај да ставимо Рује на страну, шта знамо из наше историје? Понављамо грешке, и тражимо заштиту од оног ко нас јебе. Па и треба да нас јебе, кад смо глупи.
Нису нас купили, продали смо се за бедне паре. Не само Косово, већ ми људи смо се продали. И у УСА, и Немачкој и Русији, свакој нормалној земљи, дика и понос је да имаш заставу, да величаш своју земљу, њену историју. А ми само пљујемо по нама самима. Битно је само лично дупе. Блам ме је толико покондирених тиквица. Ал јбг, како смо се продали, биће да су већини. Зато нас и сви гузе. А и треба кад смо такви. Ко ће бре да те поштује ако ти сам себе не поштујеш?
Па да мапа заиста представља будућност, Косово оде и припоји се Албанцима, Воша оде и поделе је Маџари, Румуни и Рвати....
U pravu si Borko.