FK Crvena Zvezda

1. Dobro je. Nikad gori napadač ja mislim. Tipujem na malog Ožegovića da će da jebe. Gledao sam ga par puta i moram reći da jebe!
    Što kaže Robi, najbolja pojačanja za najmanje para. Sviđa mi se što su dovedeni uglavnom klinci, a ne crnci, kopači njiva.

2. Bio je Kaludjer prosle godine dobar, uz Ilieva bio najbolji strelac lige. Sad prestalo da ga sere. Ma Kasalica ce da rastura.

3. Ma samo da se uigraju. I što više ovih klinaca da igra. Da dobijamo. Pa makar Bajko davao golove

4. И ДАН ДАНАС, ЗВЕЗДО, ЈА САМ ТУУУУУУ

И ЈОШ ЖИВИМ ЈА ЗА ПОБЕДУУ

НЕКА ПЕСМА ВЕЧНО ПРАТИ НАШ ВОЉЕНИ КЛУБ

ХОЋЕМООООООО ТИТУЛУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!111111

5. Kakve su bre to pizdarije oko malog Jankovića?
    PUBLIKA JE TVOOOOOOOJAAAAAAAAAAAA NAJLUĐA NA SVEEEEEEEEETTUUUUU, NIKO ZVEZDO NEEEEEMAAAAAAA TO ŠTO IMAŠ TIIIIIIIIIIII!!!!!1111

6. Ја бих га одмах продао, ајде бежи бре сто ствари ме брине и сад још око тога треба да се нервирам, бежите бре одмах сви тамо и кева и ћале са њим немојте ту да ми мрачите.

7. и кева и ћале са њим немојте ту да ми мрачите.

Амин.

8. Шта је сад било око Јанкеле? Зар није потписао уговор као неки? Или је опет фрка?

9. Ма бежи бре, сад као продат Роми али прелази тек следећег јануара. Он је дечко на пол позицији да постане велики играч, али то ништа не значи, не капирма шта се толико галами око њега.

10. Ma potpisao je, nego ga je kao fora Roma kupila za 3 milke. Ma što se mene tiče, neka je, prenapumpan je, nego čisto rek'o da vidim za koliko smo uspeli da ga uvaljamo, ako smo uopšte uspeli.

и кева и ћале са њим немојте ту да ми мрачите.

Amin x2.
    http://img27.imageshack.us/img27/5173/stadionjnapravarupetina.png

11. Е, јебеш му матер. Колико сам га гледао до сад, онај мали Марковић је класа за њега, а старији је само годину дана. Мада, ко зна кад би могао да експлодира, ипак је клинац.

Могао би да вреди једног дана. Али ако се курчи, ко га јебе. Ал' опет, како веровати овима из управе??? Још ће бити да су га увалили и да нас ложе!

12. Родитељи мог ортака из школе се знају са његовим родитељима и сви који су га гледали кажу да је просечан играч за своје годиште него да родитељи гурају да га продају док медији то пумпају за неке добре паре.

13. А родитељи твог ортака су професионални скаути па добро процењују играче? :-)

Ваљда знају скаути кога доводе и кога посматрају, клинац сигурно има таленат, колики, видећемо за 10 година....

14. колики

Nije da se hvalim ali... lololo

Ma ja mislim da nije ništa specijalno Janković....

15. Deste Cigani! Sta kazete na ovu situaciju sa pripreminim tekmama? I tako to.

16. Какви смо били сунце вам циганско :)

17. Какви смо били сунце вам циганско :)

А на шта сте сад спали, сунце вам цигнаско. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.