FK Crvena Zvezda

1. Па мени је смјешно ово навијање :)

2. А на шта сте сад спали, сунце вам цигнаско. :)

Naša tribina idalje izgleda lepše od vaše....

3. Нисам ни гледао клипове и помислио сам да се хвалиш. :)

4. Марко погледај против барсе, корео преко 4 трибине лудница била :) Тадашња атмосфера + данашње навијање кад би било
    какви бразилци какве пичке материне :)

5. Naša tribina idalje izgleda lepše od vaše....

Не кажем за трибину јербо смо ми већи цигани од цигана, кажем за комплетно стање у клубу и око клуба.

6. стање у клубу и око клуба.

Pa to nam je isto kao kod vas. Mislim u čitavoj Srbiji je isto. Razlika je samo o čijoj krađi se više priča...

7. Дајте неки линк за Звезда-Шахтјор...бар текстуално.

8. Намјести па гледај :)

9. Au majku im jebem slepacku, vodili su protiv ovog Krivbasa 3:0, sad je 4:3 za njih. Sve bih ih pobio, picka im materina.

10. 5 - 4 za nas. Ja se ismejao ko konj.

11. Одиграла је Звезда за кладионице.

12. Majku im u picku nesposobnu jebem.

13. http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/523-besplatno-na-spartak.html Где су Звездаши који у суботу неће бити на Маракани? И за оне најнервозније, нема карте биће солидно време, нов тим, иду на све или ништа, где ћеш већи мотив да нађеш

14. Ja idem na svaku, jebes to da l je džabaka il jok.

15. Ја имам сезонску и много сам луд :) Шалу на страну они који дођу понекад ево сад не морају ни карту да плаћају ако им је то неки проблем

16. Јес да ми је наше првенство сморно и досадно ал морам да дођем у суботу да видим тај фамозан тим о којем толико причате.

17. Marinci jajare nisu došli u halu nego napravili sačekušu i istukli nekog lika posle ženske košarke, apelujem da ih razgazite u subotu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.