FK Crvena Zvezda

1. Каква лобања какав тренер ухх

2. Miloju dati repstaciju i doživotni ugovor u Zvezdi

3. ETO I DA VI DOČEKATE ZVEZDINO PROLEĆE
    SKEČIĆ

4. Srećan rođendan Andrijani

5. JEBI KARAJ PRDI

6. Boakye onim promasajem u 88. minutu isterao Terzi bar milionce iz dzepa. xD

7. zvezdino proleće

8. напио сам се као свиња први пут у животу сам доживео ово велика ствар нема ту шта али ненормално паметно су одиграли нешто што баш нисам очекивао да могу од звезде да видим

дајте сад неки дортмунд да им јебемо милосну мајку у пичку

9. псето ако удари кангу аутом ја му обећавам да ћу му жену редовно одржавати да не брине ето толико могу ха-ха-ха

10. канга слепац, хајлајт кангин је онда кад је пљунуо пола кила шлајмаре хахах помрли смо к'о камила јебена

11. кад је ждријеб је л' сутра? лепо би било да је сутра и да падне неки наполи/дортмунд и аупичкуматерину

зрело, јако зрело, тек сад ми је милојевић доказао да је тренерчина, а келн је го курац заиста јбг да се не лажемо нису се саставили уопште к'о да су челик босански или зета нека тако отприлике, види се да су осакаћени

12. Ждријеб у понедјељак.

13. 5.155.000 еврова зарада од играња у ЛЕ ове сезоне. Кад се додају још продате карте, лијепа сума.

14. Potencijalni rivali CSKA, Atletiko Madrid, Lajpcig, Sporting, Viljareal, Dinamo Kijev, Braga, Milan, Atalanta, Lokomotiva, Plzenj, Salzburg, Atletik Bilbao, Lacio i Zenit. Ja navijam za Milan, bar nek je zvučno ime.

Inače Zvezda i Partizan uz Astanu najveći autsajderi, iznenađujuće
    http://sports.williamhill.com/bet/sr/betting/e/11152127/UEFA%2bEuropa%2bLeague%2b2017%252f18.html

15. Брага и Аталанта би добро легли

16. Najgore smo igrali sa Kelnom obe utakmice i obe smo dobili. Ali nezavisno od toga ovo je bajka jebena što nam se dešava!

17. локомотива, плзењ, салцбург, брага и динамо кијев, 33% шансе да буде одавде неко, е то би било баш фино, не кажем да би прошли било кога и од њих јбг, али могло би се порвати с њима, и оно да нас не натрпају к'о будале, још ето нека аталанта и цска од ових горе озбиљних екипа да се дигну шансе на 50% лепог избора и то је то, све остало што дође 1:3 на маракани и 3:1 тамо глат

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.