Prijava

александаркг
напио сам се као свиња први пут у животу сам доживео ово велика ствар нема ту шта али ненормално паметно су одиграли нешто што баш нисам очекивао да могу од звезде да видим

NOOB
O
O
B

По овом што смо одиграли у групи, Звезда би требало да повећа коефицијент за 8000 поена. Љетос смо након уласка у групу имали 4750.

Волио бих да ми добијемо Кијев, а гробље Арсенал, па да видимо како би се ти окршаји завршили, да ли Арсенал игра са трећом поставом и да ли је заиста Динамо толико бољи од Партизана.

ne bi bas atalanta dobro legla. igraju odlicno ove sezone.jos su i prelozeni jer igraju u evropi.u poslednjih skoro 30 tekmi su jednom izgubili na svom terenu.i to od rome 1:0. pregaze everton u gostima 5:1.nebitno sto je everton u kurcu.
plzenj bi i jednima i drugima bio idealno resenje.

Нека Брага, Плзен, Кијев, Салцбург ако би хтели пролаз само кажем онако по именима сумњам да су ове 4 екипе баш много јаче од нас.

po meni, braga jeste.ne zbog nekih imena,nego zato sto igraju tehnicki fudbal.to ne bi odgovaralo ni zvezdi ni partizanu.

По овом што смо одиграли у групи, Звезда би требало да повећа коефицијент за 8000 поена. Љетос смо након уласка у групу имали 4750.

требало би да добијете 9 поена за сад, ваљда. 2 за групу, 4 за две победе и 3 за три нерешене.

Plzenj ima u češkom prvenstvu skor 15 pobeda i 1 remi u 16 utakmica, a i Braga je do sad manje-više ravnopravna sa Portom, Sportingom i Benfikom. Nema baš nešto lakih ekipa među nosiocima, u svakom slučaju smo autsajderi, pa bih ja zbog toga neko jako ime.

Више није ни битно јебеш калкулације јербо ако смо могли да се носимо са Краснодаром и Арсеналом моћићемо и са овима што нам западну боли нас нећемо се обрукати сигурно..

Milan kad je mogo golman spala da ih prcne možemo i mi da ih ispoljevamo

ха ха ха то то Фађо волео бих да се осветимо за гол из офсајда Пипин.. Ал јбг до пролећа може много промена да се деси на боље по Милан нпр. Имају паре могу да раде шта оће, ал јопет новац не гарантује успех

Вучићушећеру позелено од беса ха ха ха ПЛОДИ ТЕРЗААА!

Vučićupederu zgrčen od besa na podu u hotelskoj sobi u centru Beča

Чека се Вучићушећеру да стигне са неким премного јадним скечом

Нема га, боји се да ћемо га товарити за синоћни дебакл на излету у Украјини.

ха ха ха скечић ХДД

У праву је Трућ, 7000 бодова добијамо, ја сам нешто пребацио.

Ma džabe mu, čim se pojavi biće jeban xd