FK Crvena Zvezda

1. i bajen napenalio totenhem.
    sta koj kurac? :)

2. Bajern ocekivano jbg. Nije ocekivano bas 7 komada al pobeda svakako jeste

3. pa cekaj, ako je totenhom truba, olimpijakos moze da se pobedi, sta, zvezda ce da prodje u plejof? :)

4. Celt bratina razvaljuje drogu

5. ocigledno ne gledam fudbal

6. jel totenhem sad jak ili ne? uvek me zbunjuju ti timovi po engleskoj. pre se znalo, junajted i liverpul i ponekad arsenal i tolko. sad jebem li ga, ispadaju timovi sa arapskim i ruskim vlasnicima, vise nemam pojma ko je kad jak tim

7. trenutno izigravam dadilju indijcima, poljacima i ponekom svajcarcu. uglavnom to

8. 10ak ne racunajuci decu
    znam i vise, al samo kao prepoznao bi ko je

9. Bodu oči ona praxna mesta, da l su karte toliko preskupe mamu mu.

10. Lepo je biti Zvezdaš ovoga jutra.

11. do crvenog sranje tekma,posle zvezda nekom igrom koja nije igra razjebe ove.to im je i najveca prednost.ne znaju da se postave drugi kada krenu u igru bez igre.u svakom slucaju.5 i 6 kolo odlucuje jer verujem da obe ekipe gube naredne 2.medjusobni susret i ako bajernu bas nista ne bude trebalo,pa dodje sa trecim timom da zvezda izvuce bod.ali to je daleko i bajern ne kalkulise.po mojoj nekoj proceni.x u grckoj je trece mesto.ne verujem da olimpijakos moze vise od jednog x u naredne 3 tekme sa bajernom i totinhemom.dobra ekipa,ali i onaj njihov trener je kalkulisao kao lako cemo i popusio.
    meni ono nije bio faul za drugi zuti.mozda nisam dobro video,ali mi je ono nista.u svakom slucaju u danasnjem fudbalu je sve faul tako da verovatno ima objasnjenje gde ne smes ni proci pored igraca sa ledja.

12. bombas
    1 bod napredne musavice u grupi ce biti senzacija

:D

13. imate brda srece al svaka cast, b r a v o
    dzaba vam pobede u ls i nereseno kad vas partizan razmontira u derbijima. ne bih menjao nikad pobedu u ls za pobedu u derbiju jer sta ima lepse nego da pobedis musavce i onda da im izvrces bulju. ok pobedili ste oly, liverpul, x sa napolijem, ali nije to ta draz, je l gresim?

14. Evo sad cemo da ti odgovorimo pisemo jos.
    Igra bez igre upravo je to taj sistem i marin da kreira sve napade. Traze pogledom marina i dugo putuje lopta. Mozda je milojevic ostao bez aduta ja mislim da je on ujebo prvo a kao drugo ih je podigao nemam pojma ali deluje mi da je isusila njegova trenerska virtuoznost i mislim da ne daje mnogo slobode igracima. A dosao sam da podelim da su karte dodeljivane uz dva cipsa u ideji na nbg. Zagubio mi se link sa fejsbuka. Teska neka ciganija a i navijanje je kurcina moze da mi pusi svako ko misli da je navijanje bilo dobro. Zadnja dobra utakmica protiv bajerna ovo je dobijeno samo zbog igraca vise.

15. bombas
    1 bod napredne musavice u grupi ce biti senzacija

AHAHAHAHAHAHAAHA
    Pa pogodiš li ti čoveče bar ime kada te pitaju kako se zoveš?

16. Vulic se okrece oko lopte kao cigra trazi saigrace igra prodorno na jedan kontakt. Ovi ostsli nemaju resenje nego cekaju druge da preuzmu inicijativu. Strasna tromost. Boaci je majstor nema tu sta. Vidi se i po izjavi kakav je to gospodin. Vulic kao blago ometen a milunovic sasvim normalan covek.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.