Koliko volim što sam Grobar,
druga strana brda,
Avangarda,
što nisam cigan,
što su mi Miša Tumbas i Dule Vujošević moralne veličine,
Jedan retardiran a drugi klinički lud,
što glumim žrtvu,
a bolje mi je od komšije,
što nemam ništa,
ali sam opet avangarda.
Što sam umjetnost,
što sam drugačiji,
što sam tradicija,
što sam crna ovca,
što sam mentalno poremećen,
i pun kompleksa,
i što pušim kurac Vučiću,
a tvrdim sasvim suprotno.O kako volim što sam Grobar... NOT.
- DP
Vrv najkrindž post u 2019. ova ironična baladica gore
- DP
Vranje wtf
- b
Cokula solidno krindžuje nema šta... kaže grobari puše kurac vučiću, a na svakoj utakmici se ori vučiću pederu, na drugoj strani treba li pominjati koji je stadion u Srbiji na kome se nije čula reč protiv psihopate... ali dobro, verujem da im je neprijatno pa žive u zabludama da im bude lakše...
Elem, kad već pričam o Cokuli, vrv većina zna za njegovog zemljaka Dejana Mijača. Mijač je imao neki taj recesivni gen ili kako se zove, pa iako Bijeljinac i Boosonooc nekako je postao avangarda. Mijač je inače svešteničko dete, vaspitan u tradicionalnom srpskom duhu pravog patriotizma (ne ovog arkan-ceca-tenk-informer-šešelj hrvat-zvezda) kvazi.
Pitali su ga svojevremeno zašto je navijač Partizana. Navodno u nas Srbalja važi neko mišljenje da tako patriotsko-svešteničko-četnički nastrojena ekipa navija za jednu drugu ekipu u Srbiji. Mijač je samo rekao, parafraziram: ''Četnici da navijaju za crvenu zvezdu? To je izmišljotina iz poslednjeg vremena , uvek su bili najcrnji udbaši i komunjare. E moj sine, da ti samo znaš kakav je šljam otišao za njima kad se opredeljivalo za koga navijati''. - DP
To je bilo na jna protiv šiptara, pez...

posle se taj lik izvinjavao kako ga ne bi poslali u gulag.na vecno...
- bLjudina, grobar do koske.
Nikad, nikad na pecurkani rec protiv psihopate. A imali su primedbe na svakog. Sad su docekali svoj sistwm ceca zvezda sns informer farma i sretni su kao krmad u blatu heheh
- DP
Au da be ovo je cokula, sad je sve dosta jasnije.
- b
haha kako mu zavuče Zapata
Cokula, zašto izjednačavaš grobare sa upravom Partizana? Mi pričamo o grobarima. Zašto se više upinjete da nas spustite na svoj nivo? Nismo isti jebeno.
Hahaha, ali najjače je što svaki "demant" musavaca uopšte nije ni pokušaj demanta, priznaju da su govna i svesni su toga i sve što pokušavaju jeste da prikažu i nas sličnim sebi. Neće se desiti.