FK Crvena Zvezda

1. Koliko volim što sam Grobar,
    druga strana brda,
    Avangarda,
    što nisam cigan,
    što su mi Miša Tumbas i Dule Vujošević moralne veličine,
    Jedan retardiran a drugi klinički lud,
    što glumim žrtvu,
    a bolje mi je od komšije,
    što nemam ništa,
    ali sam opet avangarda.
    Što sam umjetnost,
    što sam drugačiji,
    što sam tradicija,
    što sam crna ovca,
    što sam mentalno poremećen,
    i pun kompleksa,
    i što pušim kurac Vučiću,
    a tvrdim sasvim suprotno.

O kako volim što sam Grobar... NOT.

2. Vrv najkrindž post u 2019. ova ironična baladica gore

3. i baš mi je drago što sam lord pisanja iz niša, mmm

4. није то је још доле хаха

5. сад ће ћићо да ми украде штос

6. Cokula solidno krindžuje nema šta... kaže grobari puše kurac vučiću, a na svakoj utakmici se ori vučiću pederu, na drugoj strani treba li pominjati koji je stadion u Srbiji na kome se nije čula reč protiv psihopate... ali dobro, verujem da im je neprijatno pa žive u zabludama da im bude lakše...

Elem, kad već pričam o Cokuli, vrv većina zna za njegovog zemljaka Dejana Mijača. Mijač je imao neki taj recesivni gen ili kako se zove, pa iako Bijeljinac i Boosonooc nekako je postao avangarda. Mijač je inače svešteničko dete, vaspitan u tradicionalnom srpskom duhu pravog patriotizma (ne ovog arkan-ceca-tenk-informer-šešelj hrvat-zvezda) kvazi.
    Pitali su ga svojevremeno zašto je navijač Partizana. Navodno u nas Srbalja važi neko mišljenje da tako patriotsko-svešteničko-četnički nastrojena ekipa navija za jednu drugu ekipu u Srbiji. Mijač je samo rekao, parafraziram: ''Četnici da navijaju za crvenu zvezdu? To je izmišljotina iz poslednjeg vremena , uvek su bili najcrnji udbaši i komunjare. E moj sine, da ti samo znaš kakav je šljam otišao za njima kad se opredeljivalo za koga navijati''.

7. sta pricas, bio sam 5-6 puta u proteklih godinu dana na marakani, svaki put je bilo vucicu pederu, bukvalno svaki put, oces li prestati vise da lazes i izmisljas stvari?

8. pa bukvalno na televiziji direktan prenos na marakani je bio kad je lik upao u kadar i rekao VUCICU PEDERU pa ga je strajnic skoro sabljom sasekao zbog toga, strajnic koji je inace smrdljivi grobar, poleteo da brani svog gospodara

9. To je bilo na jna protiv šiptara, pez...

10. posle se taj lik izvinjavao kako ga ne bi poslali u gulag.na vecno...

11. nema veze, taj lik navija za zvezdu, a strajnic grobar ga napao kao daj sklanjaj ga odavde

12. www.espreso.rs/amp/9334/ovaj-tip-je-psovao-vucica-a-branko-ruzic-se-slikao-s-njim-i-nazvao-ga-ljudinom-foto

Ljudina, grobar do koske.

Nikad, nikad na pecurkani rec protiv psihopate. A imali su primedbe na svakog. Sad su docekali svoj sistwm ceca zvezda sns informer farma i sretni su kao krmad u blatu heheh

13. Brate, deliš ljude po tome za koje društvo organizovano oko aktivnosti šutiranja mešine napunjene vazduhom navijaju! Po parametrima totalno nevezanim za igru fudbala.
    Ne znam da li si tolki degen zaista...

14. Bombaš, koja ste avangarda i koliko mrzite Vučića pokazuje situacija u KKP gdje pušite Vučku kitu svaki dan jer vam daje pare, i situacija na vašoj bajnoj tribinici, tj. četiri vaše tribine.

Toliko o avangardi, ljubavi o partizanu i moći Grobara.
    Ne postojite, zato i serete i lupate gluposti.

15. Au da be ovo je cokula, sad je sve dosta jasnije.

16. haha kako mu zavuče Zapata

Cokula, zašto izjednačavaš grobare sa upravom Partizana? Mi pričamo o grobarima. Zašto se više upinjete da nas spustite na svoj nivo? Nismo isti jebeno.
    Hahaha, ali najjače je što svaki "demant" musavaca uopšte nije ni pokušaj demanta, priznaju da su govna i svesni su toga i sve što pokušavaju jeste da prikažu i nas sličnim sebi. Neće se desiti.

17. Бомбаш, линија за превенцију самоубиства:
    011/7777-000

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.