FK Crvena Zvezda

1. De je vucicu pederu veceras, e to je ta razlika izmedju NAS, AVANTGARDE I VAS, TELETABISA CIGANSKIH

pa nema kad dzvedzaski belivuk nije jos uhapsen

2. he dinamo izgubio 3:0 od serifa

3. Upotreba deminutiva podrazumeva da je nešto malo, tako da pridev 'malo' na neki način i ima isto značenje, istu konotaciju, kao i svaki deminutiv.

4. sta znam, mislim da si isti efekat mogao da postignes i da si upotrebio samo "cak" ili samo "stavise", tako da je na neki nacin ipak redundantno, cak i ukoliko nije pleonazam striktno govoreci

5. jeste pleonazam. cak stavise potseca me na jugoslovenske fudbalske komentatore pa ne mogu nikako da ga procitam nego sa pijanim glasom, hrapavim od dugogodisnjeg pusenja klasika.

6. čekaj ti ćep stvarno da ubeđuješ narod da čak štaviše nije neispravno? jesi normalan

7. ČAKŠTA VIŠE bre

8. ovo sto kaze bombas je samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo

9. jer neminovno, nakon promasaja sledi kazna

10. Nema ja šta da ubeđujem, napisao sam već zašto može da bude upotrebljeno jedno za drugim bez pleonastičnosti, ne mora to da se uradi, ali pojačava ubeđenost u ono što sledi u rečenici. Otvorite svoje umove, počnite da pričate i pišete čak štaviše jedno za drugim bez bojazni. Stupiću ja u kontakt sa Milanom Šipkom da posthumno ozakoni to u pravopisu.

11. zajeban smoklja ko vodjstvo od 2:1

12. cak stavise, ko gol na kraju poluvremena

13. Šerif ipak ima Adamu Traorea

14. Čakšta više, boginja zaštitnica šmokljavih

15. Koja bumercina + bilde ovaj циклон, sjebo zabavu.

Ако си ми рекао.

16. Smoklja je ovde u pravu
    Isto kao za ono ne moze zadnji nego poslednji ma duvajte ga idioti
    Ispravljanje pravopisa je samo po sebi vec sasvim dovoljno debilno nego jos ne smem reci ono sto je pravilno a to je da sam zadnji u redu ili u zadnjem momentu da sam stigao negde ma jok poslednji sam u redu ima li koja jos duza rec da zabiberim
    Pustite narod da zivi

17. nego jos ne smem reci ono sto je pravilno a to je da sam zadnji u redu

Па није правилно, задњи постоји тамо где има и предњи, а последњи тамо где има први.

18. Pa po nekoj logici stvari zar nije prednji u redu onaj koji je skroz napred, što samim tim omogućava da kažeš da si zadnji u redu?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.