To što smo mi navikli da je stadion sa ateletskom stazom, tribinama u nebo, kapaciteta 50k+. pri čemu po terenu rastu pečurke, ne znači da je ovo loš stadion.
Ovde garant ima podno grejanje, trava koju bi Djovak rado popasao, tribine do 20k sve sedišta... možemo samo da plačemo za ovakvim terenima.
пепсијевом логиком ај плачемо за стадионом са 8к места и вештачком травом који можда има грејање па шта има и на маракани грејање и 55к места пепси је неки маторац који није гледо текму и крочио на било који стадион од 2002
To što smo mi navikli da je stadion sa ateletskom stazom, tribinama u nebo, kapaciteta 50k+. pri čemu po terenu rastu pečurke, ne znači da je ovo loš stadion.
Ovde garant ima podno grejanje, trava koju bi Djovak rado popasao, tribine do 20k sve sedišta... možemo samo da plačemo za ovakvim terenima.
Ma daj pepsi igra se na vestaku
ај пепси не лупетај молим те
не не није стадион лош одличан је за клуб са 5 трофеја
Imamo mi ovakih stadiona vucela uradio a kad ovi dodju na marakanu da vide tunel i grejane trave na izvolte+ kapacity
хахаха вештачка трава
Real ono na vozdovcu bolji prototip ovako neke montazne konstrukcije
Ovo u leskovcu i loznici gde vec ima nije za poredjenje
Ima gledu u travu kad dodju bukv
има се изују кад дођу на мару
није искључено да изгубимо ово 1 0 близу су гола ови се само бране
Ne znam sto imamo ovog novog golmana
Nisam rekao da je prava trava nego da je kvalitetna
https://en.wikipedia.org/wiki/Aspmyra_Stadion
haha pepsi mojne se vadis svi znamo kakvu travu jede kovax
Cak i topola na ovom novom stadionu ima prirodnu
Fusbal i vestacka trava ne idu ruku po ruku kako god okrenes
пепси капацитет је 8к људи ја кажем стадион је до јаја за клуб величине бодоа који има 5 трофеја свеукупно
а глејзер је повређен иначе..
пепсијевом логиком ај плачемо за стадионом са 8к места и вештачком травом који можда има грејање па шта има и на маракани грејање и 55к места пепси је неки маторац који није гледо текму и крочио на било који стадион од 2002
druže ovi promašili boga oca
stiže kazna za to naravno?
evo je kazna LOL
Kao sa čunjevima da igraju. Zasluženo gubimo.
а фала богу више кад се ови вуку по терену као да никад нису играли фудбала
елем заборависмо терзину нову продају РОДИЋА
Anemičniji tim nismo imali odavno.