Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Па добро ја навијам против терзе
Добро пепси ок решићеш 0 броблема свака част на логици колико си љубазан имаш најмање 40 година само кажем
duci miroljub spika +1
Пепси и логика мало теже иду
MIMARA
е сад јбг ако остане овако пролазимо сиг не свиђа ми се то :(
Kakvi ste defetisti tuto kompleto jebem vas sve
Idemooooo
Lepo pokojni Živa pričao
Mimovic is now hereby promoted to
P O S T E R O V I C
O
S
T
E
R
O
V
I
C
ахахахха 2 0 најопаснији
ovaj kmeci za stadionom ovaj kmeci za ligom evrope
Aje lakse imamo i stadion i grejanje a ligu jevrope ce se ubacimo kao 25ti na tabeli npr
dal će Strajnić jednom da pročita bez greške ovog Zinkernagela
не сери да ртс преноси и да страјнић фрањевац коментарише добро је што гледам на арени
Hahah kako ga čita
zirkenagel, zinkerangel
da bre imam i ja arenu eto sreća na vreme sam se i setio
solidno ovo vidjao sam i puno puno gore
е коњи сад можда и прођемо у лш..
Bravo Zvezdo! Trebalo je 5 da primiš, a vraćaš se sa pristojnih -1.
Sad kad ribari dodju na Maru, pa kad počnu da se sapliću na pečurke, pa kad vide kolika je! Neće smeti ni da izadju. 3:0 službeno.
Šta fali da udju u LŠ? Bolje nek ih pune profi klubovi nego ovakvi neki amateri. Možda bude opet neki Pavkov pa se uzme i neka parica više. Uvek bolja LŠ nego ovo ispod.
bukv, kao u le bi napravili neki rezultat lol
пепси опет показује недостатак логике