Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
па без емоција јер је његов мајндсет милионерски он има фокус на битне ствари не губи време ко ми бедни црви што гледамо спорт и навијамо дајте им пиве фудбал и лако ћете их контролисати
Pa i nije loš žrijeb
Mada sam samo Zvezdu pogledao, malo me buni ovaj novi sistem takmičenja.
ovo nikad prostije bukv fora igrace se do kraja januara sig, ko prodje u razigravanje igra i februar a ovi ostali do kraja ko i ranije
Al korektno je da se očekuje dve pobede i dva remija, od koga je, dosta je. 8-9 bodova.
Moja procena: 1 bod
posle prve utakmice malo je ko ocekivao da se prodje sa onakvom igrom a sad dolaze barsa benfika itd, svaki bod je premija a bice love za terzu madjiju otvara se sampanj pice
за машу* не за терзу
Каменујте ме слободно али подсетићу вас, на данашњи дан пре 12 година десио се Бордо. Кад погледам овај клип крену ми сузе и данас плакао сам и тад ко сисица, то вече ролеркостер емоција
Гледајте данас прошли смо Боде пре пар дана и јуче сазнали да играмо са барселоном миланом интером псвео бенфиком шампионима европе, а бордо, он се недавно угасио..
https://www.youtube.com/watch?v=on7tuT5V7ac
Vukajlija
Ne secam se ove tekme toliko tad sam vec bio u ranku smolemana po
Z R E L O S T I
R
E
L
O
S
T
I
можда и боље
Sta je ovo bio kup uefa
Iz tog nekog perioda secam sa bajerna da smo dobili kuci msm 3 2 i ono romu kacmo tukli sa zigarom sa 30m ako je to to
Ne pukli smo 3 2 nabijem ih al romu smo naglavili
A onih blamaza ko franjevci danas bilo koko oces (kacu oni bili uspesan klub jelte)
последње коло за ЛЕ против бордоа да бајерн смо изгубили рому добили и ПСВ смо добили
Da evo sad gledam le od 2010 pre toga uefa kup
Iskr vrv je marketinski puno bolje sto su napravili ove nove lige formate sa grupnom tabelom i za le i za ls
Posebno bolje za bedne lige poput nase i ostali de imas dve jake tekme u prvenctvu
за 20 дана играмо против бенфике и онда тек новембар против барсе исти дан ко ливерпул
ode korejac kanga ostaje ❤
е браво терза ставрно си мађија имао си три добра играча под капом небеском глејзера хванга и не знам кога још и оде ти везара која чини пола тима, и то отишо бата изгледа у усрани ФЕЈНОРД саћемо тако да испушимо у лш ето зашто не зребамо играти ЛШ кроз ЛЕ би могли и без мајстора а ла хванг а сад нек дође полетановћ да игра