FK Crvena Zvezda

1. Pa jebem ti... Ali nije loše, s obzirom da drugu igraju kući... Kad su komšije dobile one pijane Irce, mogli smo i mi nekog lakšeg. Šta je tu je, samo dizdržimo u Francuskoj.

2. Ma, Ren je boranija, lako ćemo s njima. xD

3. Dvajt
    Жреб нит тамо ни вамо, могло је и горе и боље... Него какав је тај Рен, јел прати неко сенегалску лигу?

Три пута сам играо Х на тај Рен ове године, и сва три пута дошло. Фазон је што сам пратио статистику на резултати.цом и они 'ладно једном приликом завршили меч са два шута ка голу противника. Није бре то нека екипа. Имају оног Хазарда у нападу, остали су просек. Само што су црнци.

4. I NA BIBER AKO TREBA!!2

5. Ови к`о неко афричко племе :)

6. Морају наши да одиграју са 200 посто прву утакмицу ид а изборе активан резултат, шо ће бити проблем са снажном екипом као што су ови претпостављам.
    У реваншу их чека пун стадион и кључ свега јда наши у следећих пар недеља одрже ентузијазам и полет за који су се синоћ изборили.

7. Имају оног Хазарда у нападу, остали су просек.

Hazard je u Lilu. Ovaj mali im je dobar http://www.transfermarkt.co.uk/en/yann-mvila/profil/spieler_60573.html

8. Пеки Хазард је талентован али вјероватно одлази.
    А онако чврста су екипа која се бори. Сломиће нам ноге :)

9. Они су угазили неке Грузијце у претходном колу, а имају солидне навијаче. Добро сте прошли, пошто играте реванш кући, али су они задржали најбољег играча Мвилу иако су могли да узму добре паре, тако да вероватно имају амбиција у овој сезони.

10. 6. zavrsili sezonu u Francuskoj, tako reci jedva usli u kvalifikacije. Ja mislim da ce biti jebeno.

11. Три пута сам играо Х на тај рен ове године, и сва три пута дошло. Фазон је што сам пратио статистику на резултати.цом и они 'ладно једном приликом завршили меч са два шута ка голу противника. Није бре то нека екипа. Имају оног Хазарда у нападу, остали су просек. Само што су црнци.

Добро је, значи онај класичан фазон француске лиге, нула нула полувреме и ако увале један случајно увале. Чуо сам да је тог Хазарда Ливерпул тражио, значи да је опасан играч... Само да их наши физички испрате и биће ок, јебене чамуге трче као коњи.

12. Tri belca u celom timu. PA NIJE VAM OVO AFRIKA, MAJKE VAM GA NABIJEM MAJMUNSKE!!!

13. Реците ми ви који празите, да ли имају једног изразито доброг нападача/офанзивца, или више комада? Не мислим да су остали лоши, него, јел имају неокг као Атлетико Форлана рецимо?

14. Čekaj, je l' sam ja nešto pomešao ili je Hazard stvarno u Renu?

15. Реците ми ви који празите, да ли имају једног изразито доброг нападача/офанзивца, или више комада? Не мислим да су остали лоши, него, јел имају неокг као Атлетико Форлана рецимо?

Читава Гранцуска лига нема таквог играча :)

16. Ne znam puno o njima pa da nešto pametujem. Uglavnom, nisu Švabe nije Braga...

Mnogo pivaaa će proćććiii venamaaa.. Daj gooooooooooolll Kaludjere...

17. Matori ja zadovoljan. A u tri lepe. Od Francuza priznajem jedino Lion, Marsej i PSŽ ostali su kilavi, pa jebem mu mater, sad bi bilo bezveze da se žalimo kad smo izbeglio Šalke i Bragu. U najgorem slučaju sa ovima možemo da se koljemo. Kako bi dobro bilo da oplodimo francuske picopevce.

18. Зајебо се Пеки, Хазард ипак игра у Лилу, то! :)

19. YeahBatch зајеби такве коментаре.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.