FK Crvena Zvezda

1. Pa jebem ti... Ali nije loše, s obzirom da drugu igraju kući... Kad su komšije dobile one pijane Irce, mogli smo i mi nekog lakšeg. Šta je tu je, samo dizdržimo u Francuskoj.

2. Ma, Ren je boranija, lako ćemo s njima. xD

3. Dvajt
    Жреб нит тамо ни вамо, могло је и горе и боље... Него какав је тај Рен, јел прати неко сенегалску лигу?

Три пута сам играо Х на тај Рен ове године, и сва три пута дошло. Фазон је што сам пратио статистику на резултати.цом и они 'ладно једном приликом завршили меч са два шута ка голу противника. Није бре то нека екипа. Имају оног Хазарда у нападу, остали су просек. Само што су црнци.

4. I NA BIBER AKO TREBA!!2

5. Ови к`о неко афричко племе :)

6. Морају наши да одиграју са 200 посто прву утакмицу ид а изборе активан резултат, шо ће бити проблем са снажном екипом као што су ови претпостављам.
    У реваншу их чека пун стадион и кључ свега јда наши у следећих пар недеља одрже ентузијазам и полет за који су се синоћ изборили.

7. Имају оног Хазарда у нападу, остали су просек.

Hazard je u Lilu. Ovaj mali im je dobar http://www.transfermarkt.co.uk/en/yann-mvila/profil/spieler_60573.html

8. Пеки Хазард је талентован али вјероватно одлази.
    А онако чврста су екипа која се бори. Сломиће нам ноге :)

9. Они су угазили неке Грузијце у претходном колу, а имају солидне навијаче. Добро сте прошли, пошто играте реванш кући, али су они задржали најбољег играча Мвилу иако су могли да узму добре паре, тако да вероватно имају амбиција у овој сезони.

10. 6. zavrsili sezonu u Francuskoj, tako reci jedva usli u kvalifikacije. Ja mislim da ce biti jebeno.

11. Три пута сам играо Х на тај рен ове године, и сва три пута дошло. Фазон је што сам пратио статистику на резултати.цом и они 'ладно једном приликом завршили меч са два шута ка голу противника. Није бре то нека екипа. Имају оног Хазарда у нападу, остали су просек. Само што су црнци.

Добро је, значи онај класичан фазон француске лиге, нула нула полувреме и ако увале један случајно увале. Чуо сам да је тог Хазарда Ливерпул тражио, значи да је опасан играч... Само да их наши физички испрате и биће ок, јебене чамуге трче као коњи.

12. Tri belca u celom timu. PA NIJE VAM OVO AFRIKA, MAJKE VAM GA NABIJEM MAJMUNSKE!!!

13. Реците ми ви који празите, да ли имају једног изразито доброг нападача/офанзивца, или више комада? Не мислим да су остали лоши, него, јел имају неокг као Атлетико Форлана рецимо?

14. Čekaj, je l' sam ja nešto pomešao ili je Hazard stvarno u Renu?

15. Реците ми ви који празите, да ли имају једног изразито доброг нападача/офанзивца, или више комада? Не мислим да су остали лоши, него, јел имају неокг као Атлетико Форлана рецимо?

Читава Гранцуска лига нема таквог играча :)

16. Ne znam puno o njima pa da nešto pametujem. Uglavnom, nisu Švabe nije Braga...

Mnogo pivaaa će proćććiii venamaaa.. Daj gooooooooooolll Kaludjere...

17. Matori ja zadovoljan. A u tri lepe. Od Francuza priznajem jedino Lion, Marsej i PSŽ ostali su kilavi, pa jebem mu mater, sad bi bilo bezveze da se žalimo kad smo izbeglio Šalke i Bragu. U najgorem slučaju sa ovima možemo da se koljemo. Kako bi dobro bilo da oplodimo francuske picopevce.

18. Зајебо се Пеки, Хазард ипак игра у Лилу, то! :)

19. YeahBatch зајеби такве коментаре.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.