U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Зајеб'о се ја нешто, помешао, био сам убеђен да игра за Рен...
Бога ми, како сам гледао јуче, Звезда је на овом почетку сезоне далеко боље физички спремљена од Партизана. Сви трче опасно, поготову бекови. Душко јуче прешпартао терен шурнаес пута, Микић исто. Мислим да Звезда може да парира црњама у томе.
Е драго ми је да је тако што се тиче тога, за ове треба да пусте Адија, чујем да се и он увелико уиграва, одем неки дан на тренинг да извидим.
Против ових не сме да буде грешке позади, надам се да Вилотић то може да изведе, мада...
Кад крене Борха изван шеснаестерца да им пласира под рашље неће знати шта их је снашло лололололо
Фазон је извући тамо х или 2. На Мари ће бити лако :)
Pukao sam na kladži jednom prilikom zbog njih! Osvetaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Drkam se malo, nisam ja rasista. :D
Код нас мислим да што се те снаге тиче, проблем могу да имају Каду, Лазовић и Калуђер, остали могу да буду на солидном нивоу.
Јбт као да смо извукли репрезентацију Скајнета.
Едит: знам да ниси него, не мора баш тако...
:))
To nam je što nam je, mogli smo i bolje da prođemo, al' mož' se nosimo sa ovim čamugama ladno, samo da tamo ne puknemo debelo, na Marakani ih možemo dobiti.
ЧИТАВЕ ПРИПРЕМЕ СМО РАДИЛИ НА ФИЗИЧКОЈ СПРЕМНОСТИ. ВИДИЛИ СТЕ ЈУЧЕ БОРХУ, 3 МУ НА ЛЕЂИМА ОН ДАЈЕ ГОЛ. БЕКОВИ СПРИНТАЛИ КО ЛУДИ. ЛАЗОВИЋ ИМАО У ОНОМ 89 СПРИНТ СА ГОЛА НА ГОЛ КО ДА НИЈЕ НИКАКО НИ ИГРАО. САМО МАЛО ОДБРАНУ ПОПРАВИТИ И ТО ЈЕ ТО
To, kazu Adiju, ako oces da te prodamo ima da pokidas u Evropi, da se izboris za sto veci transfer. Kad vec nece da igra u ligi kako valja ima da crkne u Evropi.
Надајмо се да ће тако и бити. Увалиће им Сточар тамо гол, осећам. :)
Vi Francuzi, svi baksuzi,
Delija vas sada guzi!
ДОБРО БРАТЕ, И ТО ШТО КАЖЕШ.
Ako Robi ne izbaci ono govno od Tošića, najebali smo, ozbiljno. Ne treba se zajebavati s' timom koji je sredio državljanstvo ovolikim crnčugama.
http://www.youtube.com/watch?v=Ho-v-WQ59Lk&feature=related
Najveća je najvećaaa....
Delija vas sada guzi!
Нек нам бог да среће да оду тужни ко Марсеј
Jebote, ovi vrede 57 miliona vise od nas.
Ја уопште не сумњам да ће Ади, као што сам раније и написао, ако буде играо одиграти најбоље што уме, то му је излазна карта у великом стилу.
Еееј ви цигани, ако неко буде долазио да се нађемо ко људи тамо. Ја се надам да ћу доћи :)
Ne lupaj, znaš li u kolikom smo deficitu sa levim bekovima... A i Karleuša je juče trčao kao navijen, na kraju ga malo i atmosfera ponela, ali je generalno bio dobar.