FK Crvena Zvezda

1. Управа иде и Милијаш долази. Бар нешто лепо.

Иначе, ове године титула је наша. Запамтите шта је чика Марко реко.

2. Ај комшије, и мени је криво јебем ти чупавог Бајковића мртвог, били сте и више него одлични, били сте бољи од нас.

3. podsetilo me na onu tekmu s bajernom...samo još gore.

A Strazbur, udje dete od 17 god, da im dva gola iz centarsuta i posle toga ode da malterise fasadu u Dizonu..

BRATE DŽABA KAD SI BALVAN! KAPIRAŠ, DRVO BRATE, DRVO JEBENO RASPALO! BUKVA PROKLETA! OVO:

Kapiram ja sve brate, ali sta da se radi, ne mogu im nista zameriti, zato i kazem ne moze nista na silu, ne znas pa ne znas, usrao si se pa si se usrao, digni glavu pa budi bolji sledece godine..

Hocemo jos jedan revans na Marakani..

4. Росонери, да чујем твоје виђење меча..ако те родитељи нису већ сместили у креветац са цуцлетином у устима.

5. Pokazali ste muda, 2 komada dati jednom Bordou, u sred Francuske, nije to mala stvar. Svaka čast.

6. Džaba bre, umrla mi čuka.

7. Ako ga ne zabiješ na svom terenu duboko, ne nadaj se da ćeš jebati u gostima... Jebiga

8. Ne znam kad sam se zadnji put ovako skenjao

9. Sta reci klub za koji kazu da je osvojio Ligu sampiona sad nemoze ni u Ligu evrope,a klub za koji cigani kazu da nemoze osvojiti Ligu sampiona sad ode u Evropu!!!!!!!!!!!!!

То су ти генијалци...

10. Najcrnje što sam se ponadao da ćemo ipak proći kad ono - krk! Jebiga, i jesam i nisam iznenađen, ali debelo sam skenjan u svakom slučaju.
    U kurac!

11. Ako ga ne zabiješ na svom terenu duboko, ne nadaj se da ćeš jebati u gostima... Jebiga

Ne brate, ako nemaš bukve u odbrani, ne nadaj se jebeno ničemu! Može i da te sere k'o nas što nismo primili jedno 5 komada, i što je govnjivim usranim Francuzima puc'o kurac da se cimaju i kod nas i u prvom poluvremenu, ali kad je zagustilo sine, ubili su nas. A znate vi kakva bi bila atmosfera NA SVAKOJ JEBENOJ TEKMI OVDE U BEOGRADU da oni majmuni nisu onako poispadali... Jebote.

12. мани бре коментаре на спорталу, зрачи

13. Ово је статус на гејбуку. Вероватно неки клинац од 12 година.

14. Сурово. Неко проклетство нас већ годинама прати. Што нисмо изгубили 4:0?! Зашто је морало овако? Какав микс емоција у једном минуту. Ово није било добро по људски организам. Годинама мислим да ће нам се овакве ствари вратити. Сада се молим да се више не дешавају. Сурово.

15. STA RECI ? Da li je postalo previse providno ?
    Finansijski fer plej ne vazi za PSZ.
    Lionu treba pobeda od 6 gola razlike u Zagrebu i pobedjuju sa 6 gola razlike.
    Dortmund vodi protiv Marseja do 85' sa 2:0 a Marselju treba pobeda i za 5 minuta preokrecu na 3:2.
    Ovo sada, penal u 93'.

I sve to za vreme vladavine platinija. VRATICE IM SE ! MAJKU VAM BOLESNU !

Коментар на фејсу, не знам да ли је за овде или за трансфер блама...

16. Живота ти, шта је он могао да уради код било ког гола?

17. Profo, kod prvog gola nije mogao apsolutno ništa, jesi video gde je išla lopta koja nikako nije trebalo da bude poslata u naš šesnaesterac jer su gore dvojica pavijana, posebno onaj ziljavi jebeni Jovanović, stajali uz onu ružnu čamugu. Ni kod drugog nije mogao mnogo bolje, munuli su ga za medalju. Penal mnogo više ide na dušu jebenog Maksimovića koji je šutnuo loptu k'o balvan jebote! Uf, jebem li vam sve mlado i sisato što imate!

18. Nemoj Profe tako, Bajko ima suplje redove, sta ce drugo nego sve sam da radi... Zato je i napravio faul..... :(

19. 'ајде бре не серите више, грифине, ти поготову. максимовић је остао сам као једини у одбрани, јебига, нисмо имали среће, искористили су тај мали кикс...

а видим куну сви бајковића, а био је златан кад је скинуо зицер у првом полувремену?
    пардон, два зицера, онај са пречком, и онај шут главом.

свака им част. одушевили су ме. јебеш лигу европе, са оваквом игром (добро, не оних 20 минута почетком другог полувремена) сам презадовољан. штета, мало је фалило.

едит: је л' гледао неко гробаре, јесу ли знали шта, ил' мртво?