Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
da se onako posereš na sve dobro što si
prethodno uradio?
Naravno da znam. I verujem da zna svako ko je makar nešto pokušao da uradi u životu. Greške su sastavni deo svega toga i to je to.
Daleko od toga da je on hteo da zasere.
Svako ko ovde napiše neku detaljnu analizu ili neki roman može slobodno da mi se napuši kurca
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/405786_515884341771598_1467881401_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551921_10151746538704119_87626043_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/426635_479056842107452_1467723985_n.jpg
Ја и даље не верујем да се ово десило...
Која емоционална испражњеност после овога вечерас. Као ономад против Аустралије кад смо изгубили. Немам шта да кажем осим да ми је криво. Од запажања могу само да изнесем да не схватам Димитријевићеву игру у задњих петнаестак минута.
И коначно може да се каже да смо бољи од Партизана.
+34654547
Ni Babalj nije skapirao šta je bilo, po slici se vidi da nema pojma gde je.
E, kad sam video da Lazović plače, čovek koji je okorela grobarčina, onda nema dalje priče. Bravo momci!
Прво тон којим си ми се обратио није примерен никаквој расправи. Друго, очигледно је да не умеш да читаш или да схватиш оно што је написано. Написао сам ти да пробаш да смислиш аргумент који није тај који си на крају написао, јер тиме одмах видим да немам шта да се расправљам са тобом. Треће, ипак ћу ти одговорити на цео пост да би бар други људи видели колике си небулозе написао.
Тај Тромсо, је сада 9. Значи они САДА тренутно нису бољи од 8 тимова Норвешке лиге, која је за нијансу квалитетнија од наше. Партизан је шампион наше лиге. Исто може да се каже и за утакмице Звезде против јебеног Нафтана који је када смо ми играли са њима био 9. у својој лиги. Да ли је то била светлост, што смо ми прошли ту екипу, а сви знамо како смо је прошли? Овиме не желим да умањим пролаз Партизана, њима честитам, само желим да ти покажем колико ниси у праву, и колике неистине и дезинформације шириш.
Smor. Bolje bih osećao da su me tukli. Jednostavno loše. Nemam snage ni da se nerviram.
Чији је ово коментар цитиран горе?
Тај тим је изгубио од Тромса. Свака даља расправа пада у воду после овог. Погледај да ми исправиш правопис, можда ти то буде јачи аргумент од осталих.
Zar je moguće da u ovakvom trenutku po vaš klub pojedinci raspravljaju da li ste bolji od Partizana i Tromza? Jebote.....
па кад не можемо да се меримо са великанима морамо са буранијом. :( тужно али истинито скочкане
Могуће је. Зар је могуће да тебе то погађа у оваквом тренутку по твој тим?
Обожавалац фанова, чији си коментар цитирао? Де да тражим сад.
Od ovog Tromsa? Dobro, eto, kad si toliko nedokazan, mi smo pre nekoliko godina imali 33 puta jači tim od ovog i ne mogu više da jebeno budem prezadovoljan kako su oni ostavili srce na terenu kad jebeno ne mogu ništa već godinama da urade! Eto, jesi srećan? Jebote... Ne mogu bre više da se raspravljam s vama. Idite i budite presrećni, iako ste izgubili tonu živaca, zato što smo jako dobro trčali u 2 utakmice.
Ne pogađa mene ni najmanje ali je jednostavno je za ne povjerovati....
Који то ми, ви? Докле више да се наши људи идентификују са онима који стварно трче? Седиш сво време, чешеш јаја и понекад устанеш да би се што боље продрао на играча или судију и кажеш МИ... Ма бежи... Овај народ је луд и себичан. Увек хоће себи нешто лепо да припише, а кад иде лоше јебу мајку својим играчима.
Koga boli kurac za Partizan, Tromso, Romu i ostala govna? Po mom mišljenju, jebeni Naftan je kvalitetniji i od Omonije i od Tromsa. A porediti meč protiv BORDOA, sa mečom protiv polutima iz Norveške je neumesno. Drago mi je što su Grobosi prošli. Ali ponavljam, izgubimo od Bordoa, koji vredi duplo više od cele naše lige, i to izgubimo u 183. minutu dvomeča i ti kažeš da bi nas nakantao Srem? Možda i bi. Sa onakvom željom i igrom bismo možda od svakog tima iz naše lige primili po gol, ali odgovorno tvrdim da bismo im dali po pet komada. Druga je stvar što u domaćoj ligi nemaju ni priblilno motiva kao u ovom dvomeču. Ali ajde.
I da, ako baš hoćeš, iako sam smoren do kraja, u neku ruku mi je i drago jer sam jebeno video da ova Zvezda vredi nešto. Možda ne mnogo, ali svakako da tim koji može da izazove ovakvo gadno osećanje, svakako vredi nešto. Slično kao kad raskidaš sa devojkom, ako ti znači, ako vredi, smorićeš se pa da ga jebeš, ako ti ne znači ništa, boleće te kurac. E upravo se o tome radi. Ovaj tim vredi. Imaju muda, imaju i solidan talenat, imaju par baš dobrih igrača i par rupa, što je manje bitno, jedino što im fali su godine. Nadam se da će ostati na okupu.
I da, ako neko još jednom, ikada, kaže za Lazovića da je Grobar, napušim ga KURCOM.
Од Грифина Бенисијо.
Ко је пресрећан?! Ја се осећам као да ми је неко срце узео и изгазио га. Када нам је жреб доделио Бордо ја сам сигуран да твоје мишљење није било да ако испаднемо да ће то бити брука. Због тога сам ушао у расправу, јер си сада написао толико нетачних и нереалних ствари, да сам једноставно морао пробати да ти покажем да ниси у праву.