U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
SVE VREME SE KAŽE!
E vidiš Jebač, loše ide već jedno mimimum 6 godina i sve jebeno vreme sam nekad manje nekad više bio uz ove naše i dobro se sećam kad si ti posle Naftana isto srao, ali nema veze. Izgleda da moram još 100 godina da budem uz njih kako bismo možda uzeli titulu. Ili se plasirali u LE, pošto o PLASMANU u LŠ, a kamoli nečemu više u tom takmičenju, možemo samo da sanjamo. E pa dosta je više bilo.
Žao mi je baš. Bilo bi lepo da su i Partizan i Zvezda u jevropi, al jebeš ga, baš sam se smorio za penal iako sam grobar. Momci su odigrali gotovo perfektno, i zaslužili prolaz, jednostavno nisu imali sreće, il' je nisu zaslužili...
Ona Zvezda je izgubila u novembru protiv Tromsa. U sred Norveške, na blatištu.
Romu smo pobedili, bilo je početničkih grešaka.
Strazbur koji je u to vreme bio poslednji ili među poslednjima u ligi nam je dao dva gola, i to ne neko normalan nego igrač od 1.67m, i o čemu mi pričamo. A na stranu to što nam je sa onim igračima, igra bila jedno 20 puta gora nego sada. Jebeno preskakanje sredine terena i slično. Toliko o tome. Pljuješ po ovoj odbrani, a zaboravljaš onu odbranu. Primera radi, od Bazela smo tada primili dva, od Rome jedan, a i imali su penal (koji je onaj idiot omašio), dva od Strazbura, tri od Tromsa. O kakvim ti odbrambenim igračima govoriš?
добро, један мање навијач, ако је доста било. јака штета, уместо 15 000 на северу против партизана биће нас 14999. у ствари неће. биће нас исто петнез 'иљада, јер такве слепине само узимају карту људима који би заиста навијали и бодрили звезду.
Срећа је остала у Барију.
Јебач одушевио си ме преокретом у размишљању лололо.
То, Севасте. Тад нас је усрало и никад више неће, ни у једном спорту.
Манијаче, боли ме курац како се каже. То је сад дискутабилно.
Реме, што се тиче Лаза, ја знам да је био гробар. Сад је ваљда наш, јебем ли га. :Д
O onima koji su trenirali nekad u životu fudbal. Jesu ona 2 gola protiv Strazbura bila stravična, ali tad smo makar imali kakav-takav tim. Aj mi molim te objasni, kako je uopšte moguće da bilo kakva igra bude 20 puta gora od sadašnje? Jeste vi svi ćoravi ili samo nećete da vidite koliko je ono jebeno loše? Koje su tu akcije stvarane? Lazović uzme loptu, predribla dvojicu-trojicu i to je ubedljivo najbolja akcija koju smo napravili.
Apsolutno me boli kurac šta je bio. Ona slika dovoljno govori o njemu. Preko kurca mi je dokazivanja i ukazivanja na to da je Grobar ili ne. Čovek umire na terenu, igra kao zmaj i na kraju se rasplače, za Zvezdu i zbog Zvezde. Meni su tu stvari prilično jasne. Lazović BOGOTAC. Konačno prelazi onu granicu između prosečnog i odličnog igrača. Čovek jednostavno ima muda, i nadam se da će ostati što duže kao predvodnik ove generacije. Lazović KAPITEN!
Лоше је било, што јес, јес. Али су се борили колико су могли и боље нису могли да одиграју. Усрало нас је доста пута. Мени је драго што су изгинули, да видим да им овај клуб нешто значи, не да им је само радно место.
gola protiv Strazbura bila stravična, ali tad smo makar
imali kakav-takav tim. Aj mi molim te objasni, kako je
uopšte moguće da bilo kakva igra bude 20 puta gora od
sadašnje? Jeste vi svi ćoravi ili samo nećete da vidite
koliko je ono jebeno loše? Koje su tu akcije stvarane? Lazović uzme loptu, predribla dvojicu-trojicu i to je
ubedljivo najbolja akcija koju smo napravili.
Je l' ti kapiraš da su pre akcije izgledale ovako:
Mustafa šutne loptu u pičku materinu, Žigić jer je najviši pokuša da je dovati i spusti nekome, a taj neko uleti u šesnaesterac. Tu nema ni I od igre. Ne kažem da je igra sada bila dobra. Ali kažem da je tada sa boljim igračima bila go kurac.
uh Griffine...aj ovako...
igro sam seljački fudbal 10 godina, imam iskustva u tome bar. e sad, igrali smo jednom s timom koji je 3 (TRI) ranga iznad nas. i znaš šta? pobedili smo 2:1, kod njih. Znaš što? Jer smo imali sreće. Koju sreću? pa eto, golman nam odbranio 2 penala. a mi nismo mogli da povežemo par pasova iako je teren bio odličan za razliku od onih na kojima smo standardno igrali, TRAVA BRE, PRAVA ,SVUD ZELENO! ko na marakani ravno!
ali dali smo 2 gola, iz kontri.
jebiga, igraš protiv jačeg, oni znaju, ili bar pirmaju kintu za to za razliku od nas koji smo došli da se istrčimo ko kenguri neki.
prijateljska tekma je bila btw, oni u full sastavu, mi sa nekim klincima.
Дај бре, Блејк Грифин, ти још увек живиш у прошлости? Колико сада новца има твоја земља, клуб за који навијаш? А и та сића где иде? Корупција на све стране. Прошло је време када су тимови из слабијих лига служили за кантање. Немамо ниједног популарног играча јер млади иду за паре у Европу да греју клупу у слабијим екипама јаких лига. Оно што ме је радовало је чињеница да су гризли за лопту, ово је питање среће. Стразбур ( треба нам победа, водимо до 90 минута 2:0 и одиграмо нерешено), Бајерн (водимо 2:1 до 85. минута и изгубимо). Али са друге стране било је и добрих тренутака: Динамо Тбилиси, Омонија... Егал смо са слабијим клубовима јер играчима фали мотива, а видиш да можемо да се носимо са солидним клубовима попут Бордоа, иако су за класу јачи на папиру.
Brate, to stoji, ali ja sam mnogo pukao. Mnogo su me iznervirali zbog onakvih gluposti, koje su stvarno bile neizmerne. Jebiga.
Odlično, Coa, samo ti udri i deri se i gubi i živce i glas zbog jebenog Lukića i kompanije kojima su glavna pojačanja Krneta, Jovanović i Maksimović. Ja ću možda i ići na tekme ako se Džaja vrati i ako dovedemo nekog normalnog u odbrani ili ako makar klinci budu igrali, u suprotnom, ćao doviđenja. Stoji to Sevastokratore, ali čoveče, ovaj klub je toliko opljačkan da smo dovedeni do toga da štopere moraju da nam igraju neki anonimusi. Ma šta štopere, da nam je praktično ceo tim napravljen od anonimusa! Naprave 2-3 dobra poteza i ovde se glorifikuju, i onda naravno pokažu koliko zapravo (ne) znaju i ćao. Isto kao i Kasalica u napadu. Koji bre mrtvi Kasalica, ne može bre čovek da se sastavi! Nema lik veze s fudbalom. TOLIKO ZA VEČERAS. NE MOGU VIŠE.
Е, идите читајте дефке и не серите више овде. :Д
Одо спавам. ТИТУЛА, ТИТУЛА, СЛАВИЋЕ СЕ ТИТУЛА!
блејче, није звезда тај лукић, нити весић, стефановић... није звезда ни крнета, максимовић, јовановић... отићи ће сви они, врло брзо, а звезда ће и даље бити ту. и ја ћу и даље бити ту. док могу. и даље ће то бити тим који волим.
не навијам ја за једног крнету нити лазовића. навијам за ту звезду. навијам да опет имамо тим од кога ће сви редом да се плаше. вечерас се бордо плашио на неколико минута. стрепели су. навијам за то да се на маракани плаше деведесет и три минута, да не приме гол више. не бордо, него било ко. и да не дође такво време, ја ћу опет да навијам. ето, тад можеш и рећи да сам глуп, али ћу да навијам.
и мене од тога никад ништа неће да одговори.
Sti zdrav, jebote?!
1. gol - Lopta mu prošla kroz jebene uši, lik je zaklonio lice, bre! Jebem mu mater, gledaj ga kako brani, pa sve beži od lopti, kreće napred pa se vraća nazad. PIčka!
2. gol - Kren'o napred, vratio se nazad, zastao, ruke spuštene...Da l' da nastavim? Na tu loptu se ide da se boksuje a ne onako da primi gol, praktično iz peterca. Uostalom, još jedna stvar koji mi ide na kurac kod njega.
3. gol - Dobro, penali su lutrija ( što je ujedno i odgovor svima vama koji ga dižete u nebesa posle jebene Omonije ) ali je skrivio penal tako glupački a znao je da onaj ostrvski peder jedva čeka da pokaže na belu tačku! Koja je bila opsanost po gol? Koja?! Pao na onog peška Obranijaka k'o neki balvan, jebote!
Bajković je verovatno najočajniji golman kojeg je Zvezda ikad imala i verovatno su tu radile "kumovske" veze da on dođe da brani u njoj. Iako mi je to mrsko da kažem, ali Stojković je za njega klasa i veroatno trenutno najbolji srpski golman. Nažalost, kažem.
pa sto niste cuvali Stojkovica?