Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ma, boli mene kurac, iskren da budem, za ta navijačka prepucavanja. Njegova pičkenjska stvar. Gledao FUDBAL i ne videh nikakav...
Ulogovah se čisto da ti odgovorim, i okončam ovu agoniju.
Pa i ja sam za to navijao godinama, ali pošto nam se i država raspala skroz, kao i Zvezda, od toga nema ništa.
Ne, ja ću ti reći da ti se divim zato što i dalje imaš živaca da sve to trpiš. Svaka čast i jako poštujem svakog ko i dalje može da izdrži. Veruj mi, uopšte nije bilo lako godinama ne videti nikakav napredak, nikakvu perspektivu ( i sam znaš, šta ima da ti pričam) i ja posle ovoga ne vidim apsolutno ništa dobro. Ako se Džaja vrati, biću i dalje uz Zvezdu, ali ovoliko koliko sam bio poslednjih možda godinu dana koliko ne idem na utakmice. Prešaltaću se na košarku jer vidim da već sad imamo dosta dobar tim za ovu Jadransku ligu i tu ću sigurno ići na svaku tekmu. Možda sam i ljiga od čoveka zato što to radim, ali veruj mi, to radim pre svega da bih sačuvao i ovo malo živaca što mi je ostalo.
Smor ozbiljno. Kada sam video kako igrate, navijao sam da prođete, a gledao sam obe tekme naizmenično. Kakav glup kiks. Bilo bi dobro da su i Partizan i Zvezda igrali Evropu zajedno.
Ја сам изузетно задовољан.... Једна кобна грешка на крају и јеби га.... Гледао сам кошарку и ухватио задњих 10ак минута тако да утакмицу не бих коментарисао.... Егал са Бордоом ми улива неку лепу наду за наставак сезоне.... А и ако коначно узмемо јебену титулу 99% сам сигуран да ћемо јесеновати у Европи.... Лакше је у ЛШ ући него у Лигу Европе, а и сада онај ко испадне у задњој фази квалификација за ЛШ има осигурано месту у групи за ЛЕ....
Glup potez Bajka, ali mi nije jasno da je Maksimović onako odreagovao, mogao je laganezi da izbije loptu u aut. Kurac moj će on u juventus.
А јеби га, дошла му лопта на криву ногу, иза га је вијао доста бржи Француз, криво ју је захватио ваљда од нервозе у тренутку и то је то.... Јеби га....
Није крив Бајковић, већ искључиво Максимовић. Шта је могао друго Бајковић да уради после грешке Максимовића, већ да покуша да узме лопту играчу Бордоа. Опет имамо новог Летву Туторића и Психољуба Ђорђевића у одбрани. Крнета и Максимовић су прави наследници. Максимовићу је боље да се не враћа у Србију или да лепо батали фудбал. Нека узме да учи неку школу пошто он за штопера није. Доста ми је више оваквих пораза. Увек имамо него идиота од штопера који засере ствар. Туторић против Славије, Психољуб против Слована, Бишевац и Дудић против Стразбура, сад Максимовић против Бордоа, а у пизду материну више.
Па тај исти Максимовић у задња 3 меча (три и по са полувременом) у Европи није допустио гол у тандему са Јовановићем.... Још је клинац, не знам је л' још напунио 21 годину....
А више користи у одбрани имамо да ставимо оне лутке за слободњаке него Крнету....
Па тај исти Максимовић у задња 3 меча (три и по са полувременом) у Европи није допустио гол у тандему са Јовановићем.... Још је клинац, не знам је л' још напунио 21 годину....
Па то у тандему са Јовановићем. Чим Јовановића нема да га покрива, одмах прави грешке. Видић овакве грешке никад није направио. Максимовићу је боље да сам напусти Звезду, а и фудбал, да не би доживео судбину Туторића и Ђорђевића које су Делије с правом отерале. Какав црни Јувентус, он није ни за узбекистанску лигу. Срамота, прави грешку ко клинац од 12-13 година.
Bajko je jedino kriv sto je napravio penal, ali ni kod jednog gola nije mogao nista.
E, pricasmo pred dvomec o Maksimovicu. Eto cisto opet da se javim. Jako mi je zao sto nisu u pravu svi oni sto su pokusavali da demantuju (A VIDIM SADA GA BAS TI NEKI I PLJUJU..HVALA bOGU SKAPIRALI) kada sam rekao ono sto cu i sada da ponovim: JEBENO DJUBRE OD IGRACA.
Inace momci poginuse, svaka cast. Nisu na kraju imali srece...
Sta god sad kenjali, vece nam je usrano do bola.
Juče sam na mini-piču prvi put dobio šansu da igram fudbal posle 22h kada se po pravilu igra najbolji mini fudbal i dodje obavezno 50-100 ljudi da gleda. Igralo se 4 plus 1, nas dvojica 95 i tri lika 96 godište protiv momaka koji su trenirali u BSK-u pa i jačim klubovima i koji su 91 godište i stariji. Nakon 10 minuta koliko traje partija, izgubili smo 1:0 i iako niko od nas nije neki fudbaler i iako niko od nas nema masu da se bori sa njima, istrčali smo se k'o majmuni, skakali, grizli i na kraju otišli zadovoljni jer se igralo brzo i sa željom, što je po meni lepše i zanimljivije od kvalitetnog fudbala. Partija i nije bila neka, ali pošteno smo se oznojili. Ako se nekome gleda lep fudbal, uskoro će LŠ, pa izvolite, nemojte biti nostalgičari jer još dugo nećemo igrati dobar klupski fudbal, ali makar pohvalite momke kada daju sve od sebe.
Ја сам рекао да мислим да је Максимовић од оних играча који касније сазревају, али нисам веровао да је у стању да надмаши Крнету. Ипак није у питању касно сазревање. Од њега никад играч неће бити јер је исти балван као и Крнета.
Неко би морао већ једном да објасни сваком ко долази у Звезду да му то није Слобода, Борац, Напредак или Доњи Срем па да може да му се толерише нека грешка, већ да кад игра за Звезду нема праву ни на најмањи кикс. Крнету и Максимовића одмах послати у Сопот, за боље нису, кад су идиоти.
Jbg ovo su situacije kad mi zao sto sam u pravu...al ono...videlo se odmah da je djubrivko, no sad je objasno.
Mislim da je ovo delom i do našeg mentaliteta. Mi sada kažemo da nismo imali sreće, ali jaki evropski klubovi igraju do poslednje sekunde, 93. minut je sastavni deo utakmice, pa koliko se samo puta desilo da odluči gol u sudijskoj nadoknadi. A i nije da nas Bog nije pogledao, ako ćemo realno kod oba gola smo imali malo sreće.
Dvije tablete posle da se i ja upišem. Kad sam preživio ovo i Strazbur....
Nepotreban komentar u ovom gadnom trenutku. Samo rizikujes da te vecina naduva kurcinom.
Сишли вечерас после утакмице у блок , другар ми се расплакао јбт који скењ страшно , ал барем је мој Партизан успео ове ретардињосе да прође некако.Биће борба за титулу , нећемо је узети тако лако солидни сте.
Ма какав Јувентус, то су глупости, као и поређења са Видићем.... Ал' опет браћала, он је јебени клинац, има свега 20 година.... Видић је са 20 година дошао после позајмице из Спартака и итекако је и он грешио.... Не можеш јебено очекивати од клинца да игра као да има 10огодишње искуство у европским такмичењима.... 320 минута је мрежа мировала са њим и Јовановићем у тандему, то је довољно да се види да дечко има таленат.... А задња грешка управо јесте последица неискуства....
Koliko se secam, u bitnoj utakmici za zvezdu stavio Birofa u dzep kao indijanca i delio mu dandare. Nesto ne vidim da je Maksimovic stavio u dzep bilo sta osim paketa kurtona radi prevencije u momentima kada ga brutalno siluje svaki protivnicki napadac.