FK Crvena Zvezda

1. Ne znam...Prvo sam mislio da je katastrofa, hteo da zaplacem...Neverovatno.Samo da je ispucao u aut, druga bi prica bila...ali nije...i pre Bordoa sam pricao da je ovo zagrevanje za prvenstvo, zasto da se zalecemo sa LE, ali kada ispadnes na ovakav nacin, naravno da hoces u zemlju da propadnes. Jebem mu mater. Svaka im cast,stvarno, svima, nema veze ko je gresio, ko nije, igrali su ljudi, posle 6 godina sam gledao Zvezdu koja se nadigrava sa nekim, stvara prilike, ne ide da izgubi sa 5-0...Vidi se sta nam fali u timu, jebi ga, takva je situacija u klubu, da moramo sa ovim igracim kadrom da guramo.Titula je realnost, bollji smo od Grobara, jos igraju na 3 fronta..Stvarno im svaka cast,borili su se,dali sve od sebe.Nekako sam se navikao posle Dinamo,Rendzersa,Apoela,Bajerna,Strazbura, ali svejedno, dodje mi da zaplacem. Nema veze...ajd' o njima malo...

Cava Dimitrijevic...svako ko se bavio iole fudbalom,ili je pratio isti, vidi da ovo ne moze da nam bude plejmejker, i treba da ljubi kurac onome ko je doveo Nenada Milijasa...COvek je alibi igrac, dok je Evandro bio tu, vukao se, provlacio, sada kada ga nema, od 20 pasova, 8 ode u aut, 6 u noge protivniku, 2 iza ledja igraca i 4 normalno...Znaci, napolje, menjaj...
    Kasalica...Mrzim ga, uzasan je, ali se danas borio.Stvarno. Ali i dalje ne mogu da skapram...ALO DECKO, SA 5 METARA SALJE LOPTU DESNO U NASEG IGRACA!! ALOOOOOOOOO!!! Pa jebem ti takvog spica bre...Trudi se, trci, ali NE ZNA! NE UME! Glup je kao kurac, sto svedoci onaj njegov faul, kada vidi da ce covek da ispuca, i on kliza, ili kada se valja 2 minuta na 2-1, da bi posle jos minuta objasnjavao da ga je ovaj udario, a sudiju boli kurac. Glup je, i sreca da smo doveli Mudrinskog, moze da mu bude izmena zadnjih 15 min, da se istrci..
    Maksimovic..igra solidno, ali previse kiksira..I pre gola je 2,3 puta pustio takve polu kontre i kontre, da je to strasno. Pod hitno mora da se uigra sa Jovanovicem.
    Jovanovic-Dobar, nema snage,ali opet pravi iste greske kao u BG-u, realno je krivac za prvi gol. Sta ga koji kurac pustas da centrira, zagradi ga, oteraj ga u aut, neka se goni u tri lepe..
    Lazovic-Konacno.
    Milunovic-U Sopot. idi bre u pizdu mateirnu, jebem ti igraca koji ne ume da predje protivnika. Trudi se i on, ali trudio bih se i ja. Trebali smo da ga pustimo da potpise za Spartak,umesto da im ga otimamo.
    Mikic-poslednje dve tekme odlican.
    Bajko-Madjija.
    Mladenovic-ne igra na nivou, ima talenat, ima sve, ali ne znam koji mu je kurac...
    MIcko-docekasmo da izdanak nase skole bude medj' najboljima.
    Vesovic-Toplo-hladno, mada mnogo bolje nego ranije....itd.itd...

Jbg, uvukao nam se taj gubitnicki mentalitet, i to je to. Umesto sa igracem vise da ih lomimo, mi ih pustamo da nas jebu.Ne moze to tako.Ali vidi se pomak, i to je super. Idemo na titulu, pa dogodine, Boze zdravlja, kvalifikacije za LS, gde su protivnici daleko slabiji nego u LE...

2. Ма небитно да ли су квалификације за ЛШ или ЛЕ, ми следеће године опет нећемо бити носиоци ни у једном случају. Да бисмо били носиоци и добили лакше ривале, морали смо да елиминишемо Бордо. Тако да ћемо и следеће године да налетимо на неки Рен, Бордо, Милан или Бајер из Леверкузена, а све зависи које ћемо такмичење тада играти.

3. Nije istina. Pogledaj zreb za LS. Ne mogu da ti dodju Milan, Fener i ostala govna, nego ti dolaze Ael, Molde, CLuj, itd...ekipe koje mozes da izbacis. U svakom slucaju, ako prodjemo do poslednjeg kola, i ispadnemo, igramo LE...

4. Nemam komentara. Džabe je sve komentarisati sad kad su još "vruće" glave. Maksimović je kriv za 3. gol, ali nije čovek to želeo namerno da uradi. Jednostavno se ukenjao čovek. I Bajković nije morao toliko grubo da ukliza u igrača kad niko od bordoovih igrača nije bio u blizini. Nego šta je tu je. Neka se samo oni bore i valjda ćemo uzeti titulu, sad ne vredi kukati...

5. То је Видић брате Бушидо, најбољи штопер којег смо икада имали.... А и то је било сезону, две касније....
    Ово што је бвдлга рекао, сад лепо нека се фокусирамо на првенство па да играмо против Марибора, Хелсинборга, Лудогореца, Киријат Шмоне и осталих сличних тимова догодине.... Да накупимо неке бодове к'о Партизан па да будемо носиоци....

6. Neopisiv osecaj majke mi. Nemam pojma sta se desilo. Nikad se ovako nisam osecao.

7. Ako ove godine ne uzmemo prvenstvo, treba da se ugasi klub. Imamo bolji igracki kadar, boljeg trenera, bolju igru, psihicki smo ispred njih jer smo poslednja 3 derbija dobili, i plus oni igraju LE, gde ce da ih nakanta Inter ili neko, pa ce da puknu od Radnickog posle. Mi samo treba da dobijamo Javore i ostale kurce, i sve ce biti u redu.Oderes ih u derbiju, jer mozes, i zavrsis par kola pred kraj prvenstvo..

8. Имамо ако не већ јачи тим, а оно бољу игру од глодара. Видећемо, уздам се у титулу.

9. Momcovi, samo sam svratio da vam cestitam na mudima i prikazanoj igri.
    Mislim da vam je veliki plus sto se vratio Jankovic, i da Robi uopste nije takav trener za kakvog je predstavljen. Uostalom, Jankela je vec u 2 tekme pokazao da itekako ume da cita protivnika.
    Imate solidan tim, sa Milijasem jos bolji. Krivo mi sto niste prosli, pogotovo sto je Bordo tripovao Barcu onih par minuta pre nego sto su primili drugi komad sa onim dobacivanjem na sredini i vracanjem lopte pozadi.

10. E a verujete, pričamo burazer i ja tad i kaže burazer :"Vratiće im se to što su se osilili sa igračem manje, nije jos gotovo." I mi damo gol, euforija, izlazim na terasu, derem se GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, nisam se ni vratio da sednem, Maksimović reaguje ko Slavoljub iz najboljih dana i Bajković bespotrebno pravi penal. Ovaj ga daje i kraj. Ode čuka.

11. Kako bese cigani? Najbolje se mece u 93. A?

HAHAHAHHA patos!!! Nešto barem da me nasmeje večeras..

12. -Most-
    Људи, треба бити поносан на оно шта је Звезда урадила на гостовању код екипе која је у сваком погледу јача. Показали су срце и труд, поштено изгубили, нека сваку утакмицу играју тако и ја ћу бити задовољан.

Da se i ja napokon složim sa Snežanom...

Marvellous
    Ne znam kad sam se zadnji put ovako skenjao

Ja šćedoh da plačem od muke. Bem ti sunce, ne pamtim kad sam nakon utakmice bila toliko sjebana. Ona košarkaška prije, meščini, dvije godine, protiv Turske je bila mala maca u odnosu na ovo. Tad sam bila bijesna, sad sam šćela da plačem.

Bvldoga fino objasnio.

A Grifine, iskreno, sereš ko foka. Bemusve, pa jebeno SVI smo očekivali daćmo pušnemo u tri lijepe. Ja sam i više nego zadovoljna prikazanim, tj. ne samo ja već npr. čitava pun-puncijata kafana u kojoj sam gledala utakmicu. Šta si mislio da će biti, 6:9 za Zvezdu?

Oduševljena sam Lazovićem. Čovjek se satrao na terenu.

13. сад се нешто мислим, па ја тај кикс нисам ни видео. кренула ми је суза након првог гола звезде. запалио сам цигару кад смо примили гол, иако не пушим 3 недеље. а кикс максимовића нисам ни видео, сигуран сам, јер сам још славио гол. само сам видео бајка како се залеће и помислио у себи "не, бајковићу", и отад нисам ништа рекао. наредних 5 минута макар. шок, јеботебог.
    лоло, а пре но што је микић мун'о гол, викао сам "а јебаћемо вам мајку, осветићемо се за стразбур, сај да видите", кад оно... стразбур други део. довршавамо снимање трилогије догодине, лололо

14. Gorko, gorko gorko... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

15. Onaj nekako tup bol, hladno oko srca i što neko reče - jebena praznina. Nisam siguran šta sve osećam.

16. И даље боли...

17. Iz nekih poraza izađeš jači. Iz nekih nikad ne izađeš....

18. И после преспаване ноћи се осећам к'о мртав. Као да сам ја лично крив што нисмо прошли даље.. Видим неки су се покењали на сав труд играча...

То су ти навијачи који не признају ништа сем победе, а да сами не померају своје знојаве буље из фотеље.

19. Јер нико као ја, не зна да те воли. Никог као мене, твој пораз не боли...

20. I kada gubimo i kada vodimo mi tebi pevamo!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.