FK Crvena Zvezda

1. Marvellous
    Danas sam iskalio bes na liftu, izlupao ga celog i polomio staklo na ulaznim vratima. Jebiga, toliko me istrzalo ono juce i sad mi se sve slilo u vene da sam morao nesto da polomim. Sto je najgore, mislim da ce jos nesto pasti saka mi..

'Ајде са мном да потражимо Максимовића да му "објаснимо" неке ствари. Ја сам још увек бесан на Бишевца и Дудића због Стразбура и што више време пролази све ме више боли то испадање из Европе, а какву смо екипу имали и какав је гол Ђокај тада дао. А за ово синоћ мора крв да падне. Не могу да се смирим, не помаже ни Бенседин. Па крв ли му јебем слепачку, и њему, и ономе ко га доведе у Звезду. Марш, Максимовићу, на Нови Зеланд!

2. Odradio sam trening sa superserijama, ali ni to ne pomaze. A i nije m samo to juce strefilo, prvo me riba iznervirala, mogla se slogira tabletama, pa onda Zvezda, pa danas rezultati ispita. Sve me bas lepo docekalo, a ova povreda skocnog zgloba me jebe i ide mi ne zivac samo tako. Ako se ne smirim, nalupacu nekog, ali ubicu ga

3. кол'ко сте луди јеботе.

4. On je lud, on je jak,
    on je najveći ludak!

5. Ne bih se ja sa vama zajebavao.

6. Он је луд, јак ко бик, он је мнооого ружан лик
    зовемо га Луле педофиииил

7. Он је луд, он је јак
    он је Жељин Манијак!

8. Cokulica sam nalupao, doduse virtualno. lolo

9. Kako ću večeras dutolim tugu u alkoholu i thc-u, nevera.

10. Sad sam ponovo gledao pregled golova. Onaj Bajko je ladno zapeo o travu pa pao na njihovog igraca. Maksimovicev potez necu ni da komentarisem, njegov fudbal je na nivou osnovne skole...

11. Kako ću večeras dutolim tugu u alkoholu i thc-u

То тебра, ја додуше само тхц, али подржавам уништавање сивих ћелија свакако!

12. Sad sam odgledao jedno deset puta Bajkovićev pad i prekršaj za penal. Stvarno mi nije jasno zašto je pao.

Koja je mogućnost da će poslednji igrač odbrane loše da interveniše i umjesto da izbije loptu on je proslijedi protivničkom igraču, a da golman krene, pa padne na tog igrača unutar šesnaest, čim ovaj primi loptu, i to sve u 93. minuti?

13. http://www.mondo.rs/s257938/Sport/Fudbal/MONDO-_Pantic_u_Zvezdi.html
    то је то изгледа са појачањима, сем ако опако не изненаде неким квалитетом којег ће довести ван наше лиге, мада се то не дешава код нас никад. не знам ваља ли курцу овај пантић. једино што је добро је што може да мења максимовића, и да ако јовановић не може да одигра текму, не дозволи крнети да игра него уђе он као замена. може да игра позиције оба бека, кажу, а треба нам замена за микића, који ће да запали на зиму (сем у случају неког чуда, типа да имамо 7-8 бодова предности над партизаном, па се понада потенцијалном учешћу у ЛШ догодине са звездом).

едит: трансфермаркт вели да вреди пола милке! јеботе. ако је то истина, макар ћемо да зарадимо на малом, не мора ни да игра.

14. Jel iko od vas primjetio kamaru grešaka što ih režiser, il ko već odradi. Npr. umjesto Jovanović, pisalo Jovalović i što je kog đavla pisalo Belgrade umjesto Red Star?

15. Зато што смо много познати у Европи.

16. Denan Stankvic, Bajna, Kominac, Miruic, Liroja, Virici... Režiser im stig'o iz Konamija. :D

17. I da, legendarni Pedro Đorlevic! :DDD

18. Oce li ovo jebeno da me prodje imam ispit u utorak od kog mi zavisi godina ???

JOS TE NESTO CINI IZUZETNOM !

19. Oće, oće kurac!
    SAMO TI U MOME SRCU SIII!

20. Zdravo, ja sam Dejan i imam 24 godine. Nije me sramota da priznam da sam se isplakao kao pička one noći. bio sam jebeno devastiran. Doduše možda je to i zbogo enormne količine piva koja je tada tekla mojim venama, ali ja sam počeo da plačem od sreće kad smo dali gol i penal nisam vidio od suza. Radosnica. Koje nisu dugo trajale, Bajko jebemlitilebacražanidatijeeebem!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.