FK Crvena Zvezda

1. Ма добро је бре људи, јес' да боли и да је шит, ал јбт најзад се осећа да смо на неком иоле нормалном фудбалском нивоу, ако се паметно буде радило за пар година би лига могла да нам напредује значајно.
    Да Звезда игра овако, Партизан као претпрошле сезоне и Воша мало боље и вр'...

2. Turska-Srbija u košarci, protiv Australije i QPR-Man City. Tri najodvratnija osećaja do juče.

3. Od ovoga nema da se oporavim do derbija i pobede u istom.

4. Iako smo izgubili osećao sam da se kvalitet igre poboljšao. Osećao sam veliki žal kao i svi Zvezdini navijači za onim penalom. Moram se složiti sa onim da je Bajko direktno i indirektno kriv za sve golove.

5. рогирана Веверица
    Od ovoga nema da se oporavim do derbija i pobede u istom.

pre 18 minuta

Do novembra? :)

Gusti sok
    I dalje odbijam da poverujem u ovo. Ne želim. Da li nam se toliko bre vraća za Bari? Strazbur, Ren, Bordo! DOSTA VIŠE! Ceo meč gledam onog sudiju i samo sam čekao da pokaže na belu tačku, jebemmumater

Brate... dobro je sudio...

Ja zamalo da umrem

6. dobro je sudio

...a onda je presudio.

7. компензујем му мајку сестром.

8. Е овако.

Ја сам игром случаја одгледао само последњих 5 минута утакмице, дакле период од пар минута пре Микићевог гола до тренутка кад лопта тресе мрежу иза Бајкових леђа. Отишао на баскет Србија-Исланд, пратио резултат Звезде и Партизана преко фона, и онда при изласку из хале одгледао последњих пар минута у башти локалног кафића.

Не могу, али стварно не могу да кажем како је "Звезда одбранила част и није одиграла педерски, и није се избрукала против гиганта француског фудбала и екипе која је милион пута скупља, милијарду пута искуснија и самим тим зилион пута боља".

Звезда је одиграла два јебено добра меча. Одиграли су мушки и на свом терену и у гостима, трчали и борили се 180+ минута. Звезда је била РАВНОПРАВАН, ако не и бољи ривал од Бордоа. Звезда је у око 190 минута игре имала позитиван резултат (дакле резултат који води у продужетке или пролаз) добрих 160 минута. Звезда је имала шансе и шансе, шутеве у гол, погађали су оквир гола, радили све и свашта и ни у ком тренутку Бордо није био ФАВОРИТ. Бордо је можда иначе тим који игра бар 20-30 утакмица у сезони јачих од меча за Звездон, Бордо је можда био фаворит пре обе утакмице, али Звезда њима није дозволила да буду фаворити, да преузми иницијативу, да је газе, Звезда је играла као један јако добар тим.

Управо због тога што је Звезда тај меч, без обзира на звучност и квалитет ривала и лиге из које долази, одиграла као да јој је императив пролаз даље, не могу да кажем ово горе написано:

"Звезда одбранила част и није одиграла педерски, и није се избрукала против гиганта француског фудбала и екипе која је милион пута скупља, милијарду пута искуснија и самим тим зилион пута боља".

Звезди је јебено указана шанса да прођу јебени Бордо, да зараде добру кинту и донесу клубу леп финансијски пакет, да га бар мало извуку из беде, и да наравно подигну коефицијент у Европи, па да не играју сваке године са Француским, Шпанским и Енглеским тимовима у квалификацијама.

Звезда је јуче морала да буде паметна псле 2:2 и да прође. Морала је. Морали су.

Добро је што је Партизан прошао даље. Штета јер смо број квалитетних утакмица на јесен могли да подигнемо на 12, па да напокон гледамо квалитетне утакмице наших тимова. Много би наш фудбал добио. Овако једноставно морам да почнем да се навикавам на чињеницу да фудбал, колико год га ја и људи у овој земљи волели, никад неће да буде на нивоу каквом би ми волели. Бар не наредних 20 година.

9. Aleksandre, 15. septembra za koga ces da navijas? :)

10. Исцрпљен сам. Хаос је синоћ био. Још кажем ортацима у 89ом мин ,,Људи корнер је пола гола'' и мунемо га, јеботе...Јебига, одлични су били, не могу ништа да им замерим, ко зна зашто је то добро. Искрено мислим да ће навијачи препознати то њихово залагање, да ће прорадити инат, долазити по 30к на сваку текму, јер реално, момци су заслужили то, као у случају Ренџерса. Вратиће нам се то титулом!! НЕК НАМ БОГ ДА СРЕЋЕ!!!!!!!

11. Čujem da ovi iz MMA asocijacije traže Bajka, kad su vidjeli snimak kako naskače na onog nesretnika sinoć. BAAAJKO MAĐIJO ŠTA URADI ONO LEBACTIJEBEMRAŽANI!!

12. Зна Мурињо
    Aleksandre, 15. septembra za koga ces da navijas? :)

претпостављам да тад играМО са радничким одавде? никад се нисам двоумио по том питању. да играм ја против звезде, навијао бих за звезду, лоло

13. Aleksandre, ja da igram protiv Zvezde, to ne bih bio ja ;-)))))))))))

14. I da se ponovim...

Čuh negdje da će Lazović da piči iz Zvezde jer se ne plasirašmo u kup uefa. Zna li neko nešto o tome?

15. Jebeno, jedino sam se ovako skenjao kad je bila asutralija pa opet sinoc. Odavno mi nije neka utakmica izazvala ovoliko emocija. A jel se meni cini ili je Jovanivicu ono bio drugi zuti a sufija. Aboravio da mu da crveni?

16. Danas sam iskalio bes na liftu, izlupao ga celog i polomio staklo na ulaznim vratima. Jebiga, toliko me istrzalo ono juce i sad mi se sve slilo u vene da sam morao nesto da polomim. Sto je najgore, mislim da ce jos nesto pasti saka mi..

17. Milos-88
    Jebeno, jedino sam se ovako skenjao kad je bila asutralija pa opet sinoc. Odavno mi nije neka utakmica izazvala ovoliko emocija. A jel se meni cini ili je Jovanivicu ono bio drugi zuti a sufija. Aboravio da mu da crveni?

и ја сам помислио, међутим, изгледа да је онај први жути био младеновићу дат, а редитељ грешком снимао јовановића.

18. Редитељ је идиот, 5 минута снима неке две будале на трибини, да л' су они неки јебени ликови тамо или јок, небитно, 10 секунди је сасвим довољно. Доле неки прекид, неко повређен, њега боли рац што народ оће да види ко је то и шта се дешава, битна су нека два полуцрнца...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.