FK Crvena Zvezda

1. Ja se taman ponado da će lepše da se živi u Srbiji i da se vrćem, kad ono prc.

2. JE BE NAS SPAR TAK OOOOOOOOOOO

3. дођох и ја у маниру јебача да попрцкујем! биће боље децо... следеће сезоне, јебени фк следећа сезона лолоЛО

4. ма прави си јебач, нема шта, верујем да ово шаљеш са телефона и да си већ на шареном лавору, чекаш да почне текма.

САМО ТИИИИИИИИИИИ, У МОМЕ СРЦУ СИИИИИИИИ
    ЈЕДНА ЈЕДИНА НЕПОБЕДИВА МОЈА ЉУБАВИИИИИИИ.
    НА-НА-НААААААА, НА-НА-НА-НА-НА-НААААААА, НА-НА-НА-НА-НА, НА-НА-НА-НА-НА, ЗВЕЗДО ЦРВЕНАААААААА.

5. aleksandarkg, malopre, via telephone.

6. Какву голчину је дао Новаковић, свака част.

Ваљда се презива тако, други згодитак..

7. не мени је суботица далеко, и нисам финансијски у могућности да испратим то гостовање, само ни ја нисам трчао на тему кад је рубин натоварио партизан, па не видим ни поенту ових бесмислених коментара. као што нећу доћи на тему кад ремизирају са јавором, боли ме курац.

8. ниси ти цоа, зато сам и реко "у маниру јебача" зајебах се само што не ставих велико Ј, да се зна на кога се мисли :)

9. сад ће макар да оде лукић са све весићем након оваквог пораза, гаспром ће да стави своје људе на челу са џајићем, и фино. ако тако буде - обрадоваћу се овом поразу као победи над гробљем прошле године.

10. дођох и ја у маниру јебача да попрцкујем! биће боље децо... следеће сезоне, јебени фк следећа сезона лолоЛО

Bez želje da vređam tvoju homoseksualnu orijentaciju, na koju imaš ustavno pravo.
    Molim te da frustracije zbog zabrane gej parade, a gde si bio u planu da nosiš barjak na čelu kolone, ne iskaljuješ na temi na kojoj obitavaju ljubitelji fudbalskog kluba Crvena Zvezda, a i ljubitelji ovog muškog sporta u celini. Hvala.

11. Izvuče se Zvezdana. Tipovao sam da će pasti petarda. he he he

12. Hahah dečko zna kako da zavuče. Hahahahaha

13. Izvuče se Zvezdana. Tipovao sam da će pasti petarda. he he he

јашта :Д

14. Ae bre glodari, pička li vam materina raspala, palite sa teme.

15. Предражињо мораш то схватити.
    Кад читаво своје постојање будеш иза нас, кад си читаво време дурги у друштву, комшија од најбољег тима ових простора, кад си нижа раса добијеш извјесне комплексе. Па кад дође време кад будала проговори тј. намјести пар титула ти комплекси прораде пуном паром.
    Стоко ви навијате за Партизан, а не против Звезде, ућерајте више то у своју главу, уствари не можете то...пуна је комплекса.

16. Сунце ти јебем, ја сам био сигуран да сам ушао на вукајлију, кад ово спортал коментари. Хаха, чак има доста људи са истим никовима ко они са вукајлије.

17. A navijanje, tuga i žalost. Peđa se tek u 85 minutu popeo na šipku da vodi navijanje. Ovaj što je vodio do tada ubijao sa pesmama. Te pesme se pevaju kada je marakana puna i kada zvezda vodi, a ne gubi 3:0 jebote.

18. Devetare, ti si vođa navijača na internetu. Čak tri puta si napisao kompleks. U jednom postu.

19. Red je bio da Spartak više pobijedi nekoga kući. Koliko puta su ih samo do sada sudije pokrale kad su igrali protive Zvezde ili PFC-a, nije humano.

20. Eo da napišem za ove moje grobare koji vršljaju po ovoj temi i kobajagi prcaju zvezdaše.
    Ko sledeći dođe i počne da "prca" dobije 1 dan slobodno.
    Ko napiše smislen post, sa nekim argumentima, normalan, dobije čunga lungu umjesto banane.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.