FK Crvena Zvezda

1. oooooooooooooo teraj upravuuuu teraj upravuu teraj upravuu teraj upravuuu. Da zalijemo ovu radosnu vest.

2. Otiš'o si Lukiću ostala je (pro)nevera...

3. zvezda ostecena protiv manjeg tima i ko picke placu po novinama.mi jadni,dajte premijera.ni grobari nisu bolji,oni namestaju.odma se drzava mesa,mora se za titove blizance imati,ostale ko jebe.

4. бануј кмета!

5. Da bre, na ovoj temi je dozvoljeno pljuvati po Zvezdi ako si Zvezdaš! Isto je sa Partizanovom temom i sa Čamugama koji samo jedni druge mogu tako nazivati. Ako navijaš za neki osmi klub, otvori temu, nemoj se ovde iživljavati, to nije dozvoljeno.

6. Саћу обојицу да вас банујем!

7. prevelika cena da se otera onaj smrad raspali, jebem mu sve po spisku.. i vesovicu sestru da jebem, picka im materina svima raspala

8. hahahaha, ja se smejem od muke. Jebem ti klub i panaiju. Sledece kolo je vec 11 poena razlike. Eto vam, a ja serem i mracim kad kazem ovde da smo go kurac.

9. Распустити екипу, продати стадион, довести Халида у Арену, а од остатка лове нахранити гладан народ и а у курац.

10. Dajte nekog seika da nadjemo da kupi ovu bedu, mozda budemo drugi na kraju.

11. Ово постаје трагедија :)

12. Једино вас победа у дербију вади, иначе... 25:25 лолололо

13. Организација дербија ко и против Борца пре пар година. Прво полувреме против управе, друго за Звезду!

14. Ma sad će Rusi da dođu, biće bolje.

15. Kad ce biti bolje? Koliko godina treba da prodje? I da dodju sutra, nema nama rezultata jos dve-tri godine minimum. Jedino ako nam kupe ekipu slicnu Zenitovoj mozemo da se nadamo tituli sledece godine i drugom mestu ove. A znajuci da je Ruse uvek boleo kurac za nas, od toga nema nista, tako da je bolje da cuvate zivce za pametnije i bitnije stvari od rezultata pripalog kluba. Jebiga, tako je.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.