Prijava

I da - jebem ih usta gladna, sve u paketu.

Одеш на железничку, тражиш месечну карту, платиш 1500динара, дају ти картицу и можеш 10 пута да се возиш. Значи ако ти служи само за утакмице, можеш на 5 текми да одеш.

Ovo je do jaja. Inače me do BG sa povratnom kartom izađe 1000.

хахаха ви плаћате карту у возу?

Pa nisu svi govna kao ti da se šveraju po vozovima. ZBog tebe su nam fudbaleri gladni!!!

Тих 1500 динара пукнем за једно вече кад изађем у град. Боље да једно вече не изађем, да узмем карту и да не размишљам о томе да ли ће ући контрола у Кикинди и јебати ми матер.

Већа иронија је била ЗВЕЗДА ИГРА ТОТАЛНО ДРУГАЧИЈЕ ОД ДРУГИХ!

http://www.mozzartsport.com/vesti/informer-lukic-najvise-zaduzio-zvezdu-cak-24-miliona-evra

a odličnom zaradom može da se pohvali i bivši generalni sekretar Đorđe Stefanović koji je mesečno u proseku s klupske blagajne dizao 10.000 evra.

Ђембели појео Звезду...

Najbolje rezultate u predsedničkom mandatu ostvario je Dragan Džajić, posle čijeg je odlaska klub ostao u minusu od svega 740.000 evra.
„Džajić je bio predsednik Zvezde sedam i po godina. Za vreme njegovog mandata klub je poslovao stabilno, napravljen je minus od 740.000 evra, što je sitnica u odnosu na dugove koje su pravili njegovi naslednici“, rekao je izvor Informera blizak Radnoj grupi.

Znate valjda da je Informer Vučićeva novina, a Vučić vraća Džajića i pere mu biografiju, Toma ga pomilovao. Ne verujte svakim novinama.

А Џаја је као крив? Добро, онда де су ти докази након, ево, већ неколико година?

Нека напишу колике су дугове Топлица и Ивић направили....

Mojne se zanosite dedžgo. Radna grupa u kojoj je Džajić iznosi ovakve podateke....

CIТAT их 1500 динара пукнем за једно вече кад изађем у град. Боље да једно вече не изађем, да узмем карту и да не размишљам о томе да ли ће ући контрола у Кикинди и јебати ми матер. TATIC

Mame se ponekad lože na kontrolore tako da možeš i bez karte da ideš.
Iz iskustva, bio sam kontrolor.

Ком ретарду је пало на памет да њега купи?

олимпијакосу, шта су ти браћале хехе

Rešila braća da pomognu sa 2 miliona za ovo drvo
hahahahah

Ја само да ликујем мало. Још тамо кад је дошао Јанковић. рекао сам да је курчина од тренера, а већина вас је била у фазону да серем. Драго ми је што смо прсли од Воше јер да је било нерешено, вероватно не би отишао. Играли смо анемично, безидејно и пичкински. Играчи нису били мотивисани. Нису то неки играчи, али колико год ви пљували Робија, код њега су много више давали.

И да, прича о седам месеци без плате не пије воду, јер су буквално пред меч са Партизаном добили кинту за један месец, што је довољна финансијска инјекција за сваког од њих. А поготову што је то могло да значи да је радна група колико-толико озбиљија од Лукића.

И да, у финансијске извештаје не верујем у потпуности, пре свега онај део Џаја-Пикси. Јер сматрам да је Џаја направио мало већи дуг, а Пиксета мало мањи. Додуше, исто тако мислим да ни њих двојица нису профитирали од Звезде (макар не превише). То јест', да су ту као увек биле много крупније рибе у питању, и да се они нису много ни питали. А мислим да је и Пиксета због тога и побегао из Звезде. Плус, свака управа има различите финансијске извештаје. Тако је и тада била прича да је Џаја оставио већи дуг, него што се сада прича. Једина реална прича може да буде о наслеђеном дугу, а не свакој управи појединачно.

http://www.pravda.rs/2012/12/03/ekskluzivno-patrik-klajvert-novi-trener-zvezde/
Која комедија од вести. Замислите Клајверта на минималцу како ради за 22 000 динара. ЛОЛ