U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ни Лазо није баш интелигентан. Довољно је погледати његове изјаве за тв.
A imal iko pametan onda?
Kategorija pametnih je deficitarna u Zvezdi već dugi niz godina.
Вилота ми се чинио као интелигентан, ал он је отишао одавно.
Generalno gledano, kategorija pametnih je deficitarna među fudbalerima
Dokaz da je inteligentan... da nije jeo bi govna ovde kako je Zvezdino proleće, nosio LEGEA uniformu, i lomio noge za veliki ugovor, ne pare ugovor, od para nema ništa, para nema!
Da se razumemo, verujem da bih ja sa svojim znanjem, koje je možda malo iznad proseka, uspeo da napravim tim koji će da igra ofanzivan fudbal, da svake godine od jednog igrača izvučem 3 miliona, i toliko potrošim na pojačanja (2-3 ne više).
Igrao bih 4-4-2 taktiku, bez zadnjeg veznog (jebo ih on, kad nema nikakvu ulogu u JSL, ionako se sve ekipe protiv nas branU), sa jednim polušpicem i dva špica.
Pa Sunce ti, u Valjevu mogu da nađem dva tri igrača istog kvaliteta kao prvotimci Zvezde koji bi igrali za 300 evra plus smeštaj. Da se ne lažemo, toliko u proseku ima svaki drugi igrač JSL (van Zvezde, Paće, i po kojeg Vošinog). Risto Ristović je primao 500 evra od Novog Pazara, nosio je tim godinu dana, odnosno manje malo, otišao u Baku (Azerbejdžan) i tamo sad uzima pare, ALI SE DOKAZAO PRVO U SRBIJI!!!
Ovi dobiju velike ugovore, (iako neće dobiti te velike pare), i neće nigde da idu, nego se zajebavaju...Pa dajte ljudi jeste normalni...
P.S. DOSTA S CRNCIMA SUNCE MU NE JEBEM, KAD SMO TREBALI KOLONIJE DA OSVAJAMO MI SMO JELI GOVNA PO ALBANIJI, I TRAŽILI KRUNU OD PAPE, SAD NAM CRNCI NE TREBAJU!!!
E moj papo, uvijek si nas jebavo, ni komad Afrike nam nisi dao.
Igrao bih 4-4-2 taktiku, bez zadnjeg veznog (jebo ih on, kad nema nikakvu ulogu u JSL, ionako se sve ekipe protiv nas branU), sa jednim polušpicem i dva špica.
JEBOTA KAKVA POBEDA!!!! KAKVA JEBENA POBEDA!!! HAHAHA TI SI BOGOTAC!!
Vid ovu dvojicu. Kapirao bih da se ovako prepucavaju recimo Cokula (nemam ništa lično protiv njega, samo je idealan primer naloženog klinca lolo) i neki njegov vršnjak. Al oni su odavno to prerasli.
Hvala lepo... da si se raspitao, pa i ajde, ovako, hvala lepo...
Brat mi je jedan od tih, tzv Menadžera, ujak igrao za Frankfurt, i dalje je u upravi, kurac palac, i živi tamo, bar jedno deset igrača iz JSL lige odlično poznajem...naravno da ne bih mogao da vodim Zvezdu, ko bi me postavio uopšte tamo, ali kažem da poznajem Srpski fudbal mnogo bolje nego Janković...tebi hvala još jednom... :)
A i šta mi puca nešto da se raspravljam... Janković misli da može nešto da uradi lepim tonom i psihijatrom?! Nemojte me zajebavati, pa Petković baš veruje psihijatru, garan je čim je čuo za psihijatra pomislio "nismo mi ludi", onaj srpski fazon...
Надам се да тролујеш.
Verujem da nikada nisi upoznao ni jednog agenta koji radi svoj posao onako kako treba, i da ti je najbliži kontakt bio sa ćevapdžijama koji u slobodno vreme valjaju igrače ispred svog kioska. I zato ti je slika isključiva.
Ne krivim te, jednostavno, klase i kaste se retko kad pomešaju. Svako je tamo gde pripada i na osnovu toga stvara sliku o svetu.
Prvo, obarazovaniji sam od tebe, drugo inteligentniji sam, verovatno i fizički mnogo jači, mogu da te kupim kako stojiš, jer takve budale se jeftino prodaju. Ja sam aristokratija, nisam novokomponovani bogataš, a ti aristokrata u pokušaju, tj. član žute bande koji je došlo do posla preko DS-a. Došao si sa ko zna koje grane, izigravaš Beograđanina, a običan si prostak koji barata sa par fraza koje vrti u krug i misli da nešto zna. Tvoja prazna demagogija me ne interesuje. Nije moja retorika radikalska, nego ti ne umeš da odgovoriš na prosto i konkretno pitanje. Za razliku o tebe, ja sam taj koji je plave krvi iako ne živim u Beogradu, a ti običan beogradski dođoš. Nemaš tri blage veze sa fudbalom, a našao sam ti slabu tačku - Demokratsku Stranku! Ciči koliko hoćeš, vreme takvih foliranata kao što si ti prolazi.
Ti si taj koji ne zna nikog iz sveta fudbala i zato ne pametuj ovde za nešto za šta nisi kvalifikovan, tj. nisi kvalifikovaniji od mene.
I upamti: Koliko god ti izigravao gospodina i urbanog lika ovako kako umeš da se okomiš na nekoga, ne deluješ ništa ništa bolji od Mirčića i Radete.
Ti da o fudbalu imaš pojma, da stvarno poznaješ ljude koji zastupaju fudbalere, lepo bi mi naveo primer čoveka koji je fudbalski agent ili menadžer, kako se to već pravilno zove, koji radi pošteno i profersionalno? Ko je pošten? Stojić, Stojadinović, Damjanac? Kod nas nema poštenih fudbalskih radnika, prema tome ne lupaj o profesionalizmu u kriminalizovanom sportu kakav je naš. Nisi ti se makao od pekara i ćevabdžinica na Slaviji, gde kupuješ hranu pre i posle utakmica, a izigravaš aristokratiju.
U pokušaju, ovaj ispod je mnogo bolji...
Ti si taj koji ne zna nikog iz sveta fudbala i zato ne pametuj ovde za nešto što nisi kvalifikovan, tj. nisi kvalifikovaniji od mene.
Ako ne troluje onda se nešto strašno dešava... Drago mi je da ima takvih kao ti Fender, zaista...ako si i deo onoga što si rekao da jesi...lolololo
Nažalost verujem da si samo klinac koji je nafuran jer je čuo prvu pesmu "Beogradskog Sindikata", ili nečeg sličnog... Ogorčen na Demokratsku Stranku, jer je tako čuo od starijih, o meni ne zna ništa, a navodi činjenice, koje su sve samo ne pretpostavke... Misli da sam iz Beograda novokomponovani bogataš lolololo, blago tebi... (ako se uopšte odnosilo na mene).
U svakom slučaju, da si imalo inteligentan, znao bi da ne treba da se hvališ novcem, i time kako druge možeš kupiti, da si kvalifikovan, možda za seosku ligu, a o tome da li sam prostak mogu da svedoče oni koji su barem jednom pročitali nešto što sam ja napisao...
P.S. Nadam se da si samo prekopirao ovaj tekst sa nekog sajta... :)))
Dionisijo, Fender i Bušido se svađaju valjda, a i ti i Bušido. lolo
Mislim da je Fender malo stariji od tebe, mada ne znam kol'ko imaš godina, al ipak mislim da jeste. :D
Ne obraćam se tebi. Bushido se navrzao na mene. Pokušava da izigrava gospodina, a da od mene naravi prostaka.
Fender iskuliraj moj poslednji post... :)
Mada zaista mislim da si prekopirao odnegde onaj post... :)
Ajmo
AJDEEEEEEEEEEEE IGRAJ I BORI SE
Fender iskuliraj moj poslednji post... :)
Mada zaista mislim da si prekopirao odnegde onaj post... :)
Iskulirao bih ja Bušida da on nije počeo da histeriše kad sam spomenuo u negativnom kontekstu DS i LDP u jednoj od tema. Odatle, on ide iz teme u temu, izvlači mi svaku reč iz konteklsta, pokušava da mi izigrava obrazovanog urbanog čoveka, a daleko od toga da mu je ponašanje drugačije od ponašanja radikala. Moj nastup jeste sirov i agresivan, ali ne dozvoljavam da mi kao padobranac upada u priču sa drugim ljudima i da me vređa. Za razliku opd njega koji verovatno visi samo na Zapadu Marakane, možda čak i u nekoj od loža, ja poznajem fudbal svih rangova takmičenja. Od utakmica na livadama do evrokupova. Ne dozvoljavam da me član jedne stranke maltrerira samo zbog toga što sam član suprotnog tabora.
Šta imate vi pvotiv VADIKAVA koji moj kuvac?
Па наравно да немаш, да имаш значило би да су сви стручњаци и тренери од најмлађих категорија Ц. Звезде и реп. Србије погрешили а да си ти у праву.
Мислим, мора да имаш велико фудбалско искуство и знање кад кажеш да он НИШТА НЕ ЗНА, вероватно си у његовим годинама играо за Бајерн, могуће..
Наравно, ово си писао са свог новог Ајфона 5 док си у свом блиндираном џипу необавезно ћаскао са Џајом у вези новог трансфера уругвајског ценарфора у Црвену Звезду после кога идеш приватним авионом у Рим да ти и ЗахЛави ударите по баклави и италијанском вину, све дакакао у друштву увек харизматичног Малдинија и несташног Касана док вам Рамацоти певуши Мостове на Морачи. Крем де ла крем, без мешања са обичним смртницима.
Класе и касте, ти ко да живиш међу енглеским баронима а овај Fender Stratocaster у металном кавезу са Абориџинима Бог те..