Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Samo Bajković dakle, duvaj ga Kasalice i ti!
Касалица је рупа свих рупа.... Јебо играча који игра у нападу а забије пар голова по сезони....
Фендере, Мењао бих једног Џона Тутору за 7 Петковића, умро мајци дабогда!
Што ја да умрем? Лолололо
Море, можда си у праву. Туторић је бар играо трезан, а Петковић и Мрва могу заједно Бога да попију.
Е, сад не зна се да ли је горе што Туторић промашује и ту једну лопту што види или ова двојица што не умеју да се одлуче коју од оне три лопте што виде да шутну.
Milijaš je pošteno rek'o da nije doš'o u Zvezdu da bude drugi.
Prodali ste i ovu? Kukala vam majka....
Da je sreće da smo prodali. Mislim da su nam uzeli jedno sto iljada da se naprave ludi i puste jedan gol.
Da vam je ostao Robi možda bi i imali neku šansu sobzirom na našu trenersku veličinu Vermeza ovako titula ostaje kod nas.Ja sam uživao u Zvezdinoj utakmici protiv Bordoa a to je još uvek bio Robijev tim iako on nije bio na klupi
Lololololo :))))
Kad je Milivojević šutirao slobodnjak sa 20 metara u poslednjem minutu, molio sam Boga da promaši... Da bar Radnički ostane u JLS, iz dva meča uzeli su nam 4 boda... a ne kao krparske ekipe, BSK Smederevo, etc. Da je svaka utakmica ovakva, (mislim da može levat da pobedi favorita), pa i vredi pratiti JSL, ovako, vidim rezultat na kraju i murš svi u pm.
A ne da komentator posle 3. - 4. kola (ako neko beži recimo 4 boda), izjavljuje da je prvenstvno praktično gotovo... DA mi igramo nešto, pa nek ne osvojimo ništa, ovako igramo ko kurac, i logično da ne osvajamo ništa. Budućnost iz Valjeva bi dala gol Zvezdi Sunce ti ne jebem. Verujete da bih najradije da ih isteraju govnavom motkom sve iz kluba. Dauda od 65. do 95. minuta je primio dve lopte, jednu na pola terena, sam uzeo, druga mu slučajno došla. Niš koji se bori za opstanak jebe Zvezdu u pojam. More marš svi iz kluba!
Нисте се сетили ни цвеће да донесете, полуфиналисти купа УЕФА. Дошли сте да провоцирате, да се излежавате... лолололо
Ту су играли Европу, ту ће дати 200% својих могућности.... Као и за Дерби....
Да је Просинечки остао, играо би исто као и против Рена прошле године и Бордо би нас отресао као звечку.... А и исто би било и са њим сада.... Не можеш од балвана очекивати да играју добар фудбал.... Утакмицу не игра име клуба, већ играчи, а њих имамо ужасно мало....
ЗВЕЗДА ИГРА ТОТАЛНО ДРУГАЧИЈЕ ОД ДРУГИХ ЗВЕЗДА ИГРА ТОТАЛНО ДРУГАЧИЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
skoro videh neki poster: nisam isao na more, nemam para za letovanje, nemam devojku ali prolazimo bordo! bas mi bilo zao tog lika...
Просинечки је го курац. Он није тренер.
Оћете изборити место које води у квалификације за Лигу Европе? Можда преко купа?
Koja kupa?! Preko kruga ili elipse sine...nemoj se brineš...
А шта ћемо тамо?
Е, намучисте нас поштено.
Па да виде деца неки егзотични град на Кипру, Малти, тако то... Лепи су ти школски излети и то. х)
Ево ја да се распишем, можда ће ми бити лакше после овога данас. Зашто нико не прокоментарише тренера? Рећи ћете шта је тренер крив од ових ни Мурињо (прави) не би направио играче. За неке можда, али мени није јасно како овај тим одигра онакав двомеч са Бордоом и ето добије Партизан, а све остале утакмице се мучи? Ево само скорашњи моменти нашег тренера. Почео је првенство са Гаридом на задњем везном. Момак одлично одиграо прву утакмицу, био најбољи на терену, кренуо и другу, контролисали смо други меч док је био у игри, он га мења иако је и у тој утакмици био међу најбољима, и на крају не добијамо тај меч. Питали су га зашто, рекао је да на тој позицији имамо доста играча и да је хтео да пружи шансу и другима. Као да је човек рекао, морају да ми играју и други играчи, није битан квалитет. Исто овај меч. Четвроку у одбрани му играју ЧЕТИРИ БЕКА. Сви ови играчи су бекови и како да не буде рупа свуда. Данас Лазовић први пут после годину дана нешто играо, и он га баш данас замени!? Није га мењао у претходним утакмицама где је био очајан, само га је данас заменио. Кренуо је са Милијашем(!!!!?!???!!) и Кадуом као крилима, док је Миливојевић играо задњег везног. Вероватно готиви онај транспарент "ГОМИЛА НЕЛОГИЧНИХ ПОТЕЗА". И да зашто север ћути? Сећам се пре неколико година кад је север терао Бајевића (кад је човек устао са клупе и отишао) после другог примљеног гола од Војводине, иако смо и после тог пораза (0:3 на крају) имали 6 бодова више од Партизана... Није ми јасно како сада север не пева ништа. Изгубили смо ево већ пети меч ове сезоне, изгубили смо исто 0:3 од Војводине, убедљиво смо други на табели (још увек други)... Зашто?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zwzNgtCgGcs
сељаци из Ниша