U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
sta ste bre hteli, da igrate jos 10 minuta??? apsolutno nije bilo potrebe produziti vise od 3 minuta ( i prvo je bilo 3 minuta produzeno) , isteklo je tih 5 minuta i? jos ste hteli?
Jel vam teško?
А и ви исто то радите против много слабијих екипа. Ја у принципу мрзим то, ал немојте да се зајебавамо.
А да је неко на Маракани бацио лопту тако било би ТО МАЛИША КРАЉУ, БРАВО МАЈСТОРЕ, СВЕ ЗА КЛУБ блаблабла
ЕДИТ: И треба да нас карају сви, дабогда испали из лиге
Тај север треба мало да иде да навија за остале клубове, не за ове слепце који никад из гована неће испливати. Сад ће још мало Ф4 у кошарци, нико се неће исцимати до убосну да навија, нико неће навијати ни на ватерполу где можемо да освојимо европску титулу, неће ићи ни на одбојку. Да живим у Београду ишао бих на сваку утакмицу, овако нема шансе.
Јанпи хтели смо да добијемо лопту назад. То смо хтели, не да је пребацују преко трибина и бију се када дођемо по њу! Није било за пет минута? А на оном дербију када је Мореира дао гол у 96 је било наравно. ДОСТА СА ТИМ ЛАЖНИМ ОБЈЕКТИВНИМ КОМЕНТАРИМА! И мрш на своју тему!
нађите ми снимак кад на маракани овако слепачки не дамо лопту противнику и ја ћу лично да га поједем. ако се снимак може појести наравно.
Prijatno.
http://www.youtube.com/watch?v=1TYx3QHMxPQ
Igrači su nam pičke, igraju ko kurac trenutno, ne zaslušuju crveno beli dres al mi i dalje volimo Zvezdu, navijamo i imam petoduplu veću posetu navijača od svih ostalih klubova pa sve i da svaku utakmicu gubi. Sva matematika.
знао сам да ћете овај снимак да избаците, ал опет је није бацио на трибине или лег'о ко онај клинац што га је Азар навук'о на шпинглу
нађите ми снимак кад на маракани овако слепачки не дамо лопту противнику и ја ћу лично да га поједем. ако се снимак може појести наравно.
http://4.bp.blogspot.com/-RNOrjJgQCCc/Ttq0dk2IITI/AAAAAAAAKFE/wu0i08cxBIc/s1600/Salt02.jpg
Наравно да треба, само је проблем што велики део севера данас чине клинци или ликови који дођу да се деру, да скачу и да се проводе, њих уопште не занима ни терен ни Звезда... А ови "симпатизери" су неретко још гори, дођу само да серу и псују фамилију свим играчима после најмање грешке. Јуче на баскету пола хале звижди Самарџиском док овај шутира слободно бацање. А играмо кући. Па јебем ти народ...
Da brate,al to radi vas trener! Trener koji se plasi tamo nekog Spartaka ili koga vec, pa hoce da ustedi koju sekundu. I to trener sveckog sampiona,a ne navijac Radnickog iz Nisa!
To je Kup Uefa bio, ne Spartak zlatibor voda... :)
Mislim da je Dinamo Tbilisi, nisam siguran...
ово је био динамо тбилиси, јурили смо много јебен резултат, ово горе је чисто сељачење, имају добијену утакмицу и тако се понашају, нисмо могли да им дамо гол 90 минута, јок даћемо им за 3 и по секунде. дебили.
a milijasev gol u kupu? aj izvadi neko poredjenje od pre 30 godina. u zadnjih 19 godina od kako pratim fudbal kukate na:
ako je utakmica produzena u vasu korist vi se pravdate moreirinim golom u 96. minutu
ako nekom poniste gol vi podsecate na milijasev u kupu.
sreca pa penal za partizan nije bio u zadnjih 50 derbija inace bi i na to kukali.
trazio sam klip na tjubu ali ne mogu da ga nadjem trener partizana (stevanovic) vraca loptu fudbaleru zvezde na derbiju da ovaj ne mora da je juri ( prva polovina klipa) druga polovina je ono kada ona govnara petrovic vas bivsi trener namerno sutira loptu na marakani protiv nekih jermena. toliko o fer pleju.
gledao sam celu utakmicu, nije bilo za 8 minuta nadohnade sigurno. ne kapiram kada ce sudije poceti da kaznjavaju onog kasalicu majmunka na svakoj tekmi pravi incidente i bar po 3 faula za zuti.
meni nikad neće biti jasan odnos naših igrača prema našim klubovima. Đe motiv? Đe poštovanje prema nečemu što je veće od tebe, što je postojalo prije tebe i što će postojati i poslije tebe? Jebem im mater u pičku svima, daboga pušili kurac u azebejdžanskim i jermenskim trećim ligama.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zwzNgtCgGcs
сељаци из Ниша
Јесу испали сељаци, класична сељачка фора са зајебавањем гостујућих играча, али ми не бисмо дали други гол ни да је судија продужио утакмицу још 10 минута.
Нема више мотива нити љубави. Сад је битна само лова...
то сам рекао горе Фендере, кацу неспособни...