FK Crvena Zvezda

1. I nagovar'o ih da pređu u Zvezdu.

2. БАЈКО ЛЕГЕНДА!!!!!!! Он пева против Стојк.... Овај, Мустафе.... И куне се у Звезду, а то нам највише треба....

Ми доброг голмана од Стојковића нисмо имали, а и он је добио прилику јер је Ранђеловић кикснуо против Обилића, ако се добро сећам.... Што Кировски не добије праву прилику коначно?

А и фудбалерима свака част.... Грчеви против Исланђана за непуних 90 минута, па и 10 шутева против екипе којима тренер улази и излази као у локалном сеоском клубу.... Ех, не мере то свако.... А ДА, ИМАМО И НИНКОВИЋА КОЈИ ЈЕ ОДБИО ПОНУДЕ РЕАЛА И БАРСЕЛОНЕ ОД 30 МИЛИОНА ЕВРА ДА БИ ЗАИГРАО ЗА НАС....

3. Kirovskog su šibnuli na pozajmicu u Munze ako sam dobro video.

4. Јесу, пре пар дана.... На лапо дине.... Ал' боље да је остао и добио коначно прилику.... Овако смо осуђени на Бајковића, Весића и неког трећег већ....

5. http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/le-mine-za-zvezdu-vec-u-trecem-kolu-136001.html

Ne znam da li ovo menja nešto, ali Levski je izgubio 2:0 u gostima, Žilina 3:1 u gostima a Rozenborg 0:1 kod kuće...

6. А исти курац.... Ако будемо повлашћени нећемо испасти у следећем колу, већ у оном тамо.... А и свакако је упитно хоћемо ли проћи следеће коло са оваквом игром....

7. Кад већ кењате за кировског лик је павијан који је успео против офке прошле године да испуца лопту y противничког нападача и да да сам себи гол. Не кажу џабе да су сви голмани прсли са мозгом.

8. Матори, и Дишљенковић је знао да киксне па је на крају од њега постао сасвим солидан голман, наш најбољи у задњих 15 година.... А и Кировски има колико? 21, 22 године? Кога боли курац за један кикс.... Бајковић их има гомилу па нам и даље брани....

9. Аахахахаха тај дишљенковић је мени легенда. Лик се издрко на државу и фудбал и постао украјинац. Мени су они сви прсотине али прво треба мало озбиљније да гледају на њега па тек онда да му дају шансу да брани.

10. Čak nas i UEFA smatra velikim timom! :D

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=1972120.html#big+names+rosenborg+beaten

The UEFA Europa League second qualifying round continued with first-leg wins for FC Rubin Kazan, FK Crvena zvezda and R. Standard de Liège, while Rosenborg BK lost at home.

11. Пиздун.... Ал' је био добар голман.... Аштајазнам.... Ја сам више за - тури га одмах па нек' се кали.... Мислим оно, шта можемо да изгубимо? Титулу? Касалица и Бајковић довиђења, барем што се мене тиче....

12. И милијаш је почео, чуј почео, цео живот дрка курац док игра..

13. Колко ви кењате на овој теми, срамота ме некад вас смрадова са вукајлије. Попушите ми сви курац

14. Ajmo sada jedan radostan post, ajde Bačje, odma!

Како?!

15. Odma da kažem da je taj Kirovski gori od Bajka, i da njega neko gura sa strane. Priča se da je Dmitrović bio najtalentovaniji, takođe i Trkulja, ali njih se otarasismo. Ne znam, ja gotivim Bajka, jbg. Jedini pravi Cigan u ekipi.

Što se sinoć tiče, ono, može bolje. Nedostaje Lazović dosta. I ne znam zašto je ubacio paraplegičara Fabia Mladenovića Koentraa umesto Kasalice. Prijatno me je iznenadio alkos Mijailović, kao i Vešović. Mnogo će nam biti jasnije danas posle žreba šta dalje

16. Koliko sam skapirao sajt uefe, ovo su nam potencijalni protivnici

Trabzonspor AŞ (TUR)/Derry City FC (IRL), FC Chornomorets Odesa (UKR)/FC Dacia Chisinau (MDA), Maccabi Haifa FC (ISR)/FC Khazar Lankaran (AZE), FC Astra Ploieşti (ROU)/AC Omonia (CYP), Udinese Calcio (ITA), Club Brugge KV (BEL)

Spisak je skraćen

17. Udineze je svakako za izbegavanje, protiv Trabzona i Briža bi bilo teško ali mislim da bi ipak mogli da se nosimo sa njima, ovo ostalo može.

18. Nešto mi miriše na Omoniu opet :) Nije ni udineze nešto specijalno jak, ali svakako da su iz ove grupe najnepoželjniji, pored trabzona

19. Ako izbjegnemo timove za koje smo ikad čuli (osim zadrtih kladioničara), mogu da se nadam prolazu.

20. ЧЕРНОМОРЕЦ ОПАААААААААААА ЈЕБИ ЖРЕБА

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.