Leri, zajebi me sa Nenadicem, on ni u Radnickom nije bio prva postava kako treba.
A šta znam, nisam ga video, ne može valjda da bude gori od Mladenovića.
шта је Баркос (јес да није играо добро код нас, али је направио фантастичне резултате касније)
A ovo mnogo smara, šta nam vredi što kida u Brazilu, možda nikad ne bi ovde dobro odigrao. I Čelsi je imao Ševčenka, pa se nisu ovajdili.
Ovi ostali jesu do jaja, dodao bih i Vesta.
Ne bi Voša dala Abua svakako za manje od milion.
Krivi su invalidi iz Zvezdine uprave što su POKLONILI Oumarua OFK Beogradu.
Не знам, можда нисам био фер кад сам ставио Кастиља и Баркоса у исти кош, јер је овај први био стварно врх врхова... Ал' Клео... кад је била прича да ће нам бити шпиц у репки, сви су викали да је дрво, сад кад је далеко од тога, сви кукају како је био добар... Ја и даље мислим да је дрво.
EDIT: Дрво кога је хтео гол и као такав, за неке тимове, вероватно корисно дрво.
Pojma nemam, možda i dođe...
A i novinari, ko god ima klimav, ili nedo Bog nema ugovor, oni napišu DOLAZI U ZVEZDU!!!
Jes kurac...eno CR ima problema u Realu, DOLAZI U ZVEZDU!!!
Утакмици која се игра у четвртак 08. августа са почетком у 20 часова и 30 минута, моћи ће присуствују сви власници сезонских карата за сезону 2013/2014, односно купци дневних улазница које ће се на благајнама Маракане продавати у следећим терминима:
Понедељак, од 12 - 17 часова;
Уторак, од 10 - 17 часова;
Среда, од 10 - 17 часова;
Четвртак, од 10 до почетка меча.
Ma bice puno, a za gol, ja mislim da cemo da dobijemo 2:1... jbg, to cu i igrati...
A Kasalica igra u revansu... da li da se radujem ili da placem...
Ako nista najspremniji je jebo ga...
Da da igracemo... kad na klincu nikne nokat... ovi treneri kao da su se pretolatili na 1 spica a i taj je obicno crnja koji ne zna gde je levo...Dauda. Al kazem dok god imamo mrtvake koji se vuku po terenu, jescemo svoja goMna. A vidim ne cveta cvece ni u Grobarsko preduzece... izbacuju Jojica iz stana.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
A šta znam, nisam ga video, ne može valjda da bude gori od Mladenovića.
A ovo mnogo smara, šta nam vredi što kida u Brazilu, možda nikad ne bi ovde dobro odigrao. I Čelsi je imao Ševčenka, pa se nisu ovajdili.
Ovi ostali jesu do jaja, dodao bih i Vesta.
Ne bi Voša dala Abua svakako za manje od milion.
Krivi su invalidi iz Zvezdine uprave što su POKLONILI Oumarua OFK Beogradu.
Не знам, можда нисам био фер кад сам ставио Кастиља и Баркоса у исти кош, јер је овај први био стварно врх врхова... Ал' Клео... кад је била прича да ће нам бити шпиц у репки, сви су викали да је дрво, сад кад је далеко од тога, сви кукају како је био добар... Ја и даље мислим да је дрво.
EDIT: Дрво кога је хтео гол и као такав, за неке тимове, вероватно корисно дрво.
Клео је разбијао и док је био у оној шугавој Звезди, шугавијој од ове сад. Ко нас јебе што нисмо откупили уговор, Партизану се свакако исплатио.
Kakva je ono zajebancija da dolazi Gekas?
Pojma nemam, možda i dođe...
A i novinari, ko god ima klimav, ili nedo Bog nema ugovor, oni napišu DOLAZI U ZVEZDU!!!
Jes kurac...eno CR ima problema u Realu, DOLAZI U ZVEZDU!!!
Ma znam, ali kontam da su "Večernje Novosti" iole ozbiljan list, pa možda ima i istine... A i staronja je, 33 ljeta, može međ' ovu balavurdiju...
Клео је курац од играча, делим мишљење са Клитором
Добро, а ови наши много добри играчи нису никад успели да уђу у ЛШ са Звездом као најзаслужнији.
Ako se neko cima da kupi karte, ni ne mora, nema 30 ljudi u redu...
Ja budala legao u pola 4 ustao u pola 5 da idem na voz jebeni jebo me pas...
Утакмици која се игра у четвртак 08. августа са почетком у 20 часова и 30 минута, моћи ће присуствују сви власници сезонских карата за сезону 2013/2014, односно купци дневних улазница које ће се на благајнама Маракане продавати у следећим терминима:
Понедељак, од 12 - 17 часова;
Уторак, од 10 - 17 часова;
Среда, од 10 - 17 часова;
Четвртак, од 10 до почетка меча.
Kako to da nema nikoga?
Sad ima jedno 150. Ili ti znas bolje od kuce... ne kapiram te...
Inace sad nema ni 11 jebo ga ker.
Biće 40ak hiljada. Ne brinite se. Sinoć sam sanjao da ninković daje gol za 2-0 lolo
Ma bice puno, a za gol, ja mislim da cemo da dobijemo 2:1... jbg, to cu i igrati...
A Kasalica igra u revansu... da li da se radujem ili da placem...
Ako nista najspremniji je jebo ga...
Ne volim Kasalicu jebo ga otac mutavog... Mada, mislim da će štopere igrati Martinović i Omega, i bilo bi lepo da počnemo sa dva špica jednom
Da da igracemo... kad na klincu nikne nokat... ovi treneri kao da su se pretolatili na 1 spica a i taj je obicno crnja koji ne zna gde je levo...Dauda. Al kazem dok god imamo mrtvake koji se vuku po terenu, jescemo svoja goMna. A vidim ne cveta cvece ni u Grobarsko preduzece... izbacuju Jojica iz stana.
Samo ne znam kako si uzeo karte ili sta vec kad se ne prodaju? ili sam ja pogresno shvatio?
Karte se prodaju od 12. Sta je tebi? Ja sam rekao koliko je ljudi bilo tad. Nisam NIGDE rekao da nema karata.
Valjda če sad malo da se napale i da daju koji gol. Bem li ga. Videćemo
Au prso sam totalno..
Како да играте са два шпица кад немате два шпица?