U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Imamo četiri! Dauda, Mihajlović, Ožegović, Đorđević.
Pančev, Drulić, Pjanović, Žigić...
Михајловић не може да игра, Ожеговић не зна да игра, анд ху д фак из Ђорђевић? лолооло
А и где је бре Ожеговић шпиц?
Ne znam koliku suspenziju je dobio. Ja mislim da bi trebalo samo jedan meč da bude. Ožegović prvak evrope pa ti vidi :D On ti je AMC/ST :)
Ne znam ni ja ko je Đorđević, dotle je došlo... Bio je rezerva na nekom meču
Уствари имамо 6 шпицева. Милун и Касалица су били шпицеви пре него да дођу код нас, где су гурнути на те неке крилне нападаче. Ђорђевић је клинац из омладинске, сличан тип играча као Михајловић, висок, јак, таргет мен фазон. Ожег је као клинац био најбољи шпиц омладинске школе, сад и он више игра тог неког крилног нападача. Јебали нас крилни нападачи да нас јебали. Уместо да имамо или два крштена крила или да играмо са два нападача ми играмо 4 3 3 са играчима који немају ниједну карактеристику крилних играча.
Baš to. Jbt, stavi dva obična krila, i dva obična špica. A ne ovako da izmišljamo neke gluposti. Pa nismo mi barsa, real, bajern da apsolutno nije bitno ko će u špic, a ko na krilo.
Има разлога зашто се форсирају и штанцују крила и задњи везни код нас. Просто их је најлакше уваљати неком страном клубу. Крило ту шпарта по терену, направе се клипови и на тој позицији се најлакше сакривају слабости играча. Продаш га и кога боли курац што га ниси научио да даје голове. Сличан случај и за задњег везног. Тако смо дошли у ситуацију да нам на једном У21 првенству пре пар година игра репрезентација у формацији 4-6-0 са три крила и три задња везна. Сад лепо убирамо плодове таквог рада у сениорској селекцији тако што покушавамо да избунаримо бар једног шпица и једног организатора.
Naježim se samo kad čujem "zadnji vezni"... Izmišljena pozicija. Drugo je kad ti na sredini pozadi igra pirlo ili ćabi alonso, ili tako neko, ko zna sa loptom, ili kad imaš gatuza koji šparta za petoricu. Nama bre sve puževi raspali, nijedan dribler. Nijedan dobar tehničar. Ništa. Samo izvozimo zadnje vezne i štopere
Јесте, то је она новинарска "имао је задатак да квари игру и у потпуности је оправдао поверење". И онда добије оцену 8,5 у новинама. За крило обично важи "да је пробијао и стварао шансе, али није имао ко да их искористи".
Постоји огромна разлика између крила овде и у лигама за људе. Овде је то брз клинац који нема никакву технику, пас, центаршут и шут.
Милијаш је одличан задњи везни, одлично кварни звездину игру!
ХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХААХАХАХАХХА!
Иначе чуо сам да долази Милевски. Колики кретен мораш бити да провалиш тако нешто... Плата му је ко плата свих осталих играча заједно. А и де ће звезда да доведе одличног нападача у напону снаге. Лик је калибар за Премијер лигу.
Bio do stadiona da uzmem ortaku karte, kad ono solidan red, cekao sam ise od pola sata sigurno.
Da se uvede avio prevoz Bikovo - Beograd, pošto bus ide samo ujutru u 10. lolo
http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/41449161.jpg
Какав бре калибар за Премијер лигу лик се годинама распада, излази, пије, бије и расипа очево благо! Од свих тимова у европи једино Звезда и Ливорно хоће да га доведу а Динамо да га се отараси.
Био је, БИО, звер од играча и невиђени таленат али још један маршал нам није потребан.
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/d-233-j-224-vu-policija-zbog-guce-ponovo-odlaze-mec-javor-zvezda-139943.html
Opet odlažete zbog Guče tekmu jer ste se posrali da igrate prvo kolo. Koji ste indijanci.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg
A Černomorec ćemo karati 5:2, ko Dinamo Tbilsi onomad.
A je l' vas sramota što ste odložili prvo kolo zbog Guče?
EDIT: Makar malo.