FK Crvena Zvezda

1. I koji kurac igramo na duge lopte. Imamo Daudu u napadu, a oni baju od 1.93m. Jest da je crnac, ali ne verujem da ima toliko bolji odraz.

2. Добро Рајо да не претерујемо и не пљујемо баш толико нашег капитена, није џабе он ту где јесте, јак је као коњ, зна са лоптом, има пас и шут АЛИ, није се наиграо у Енглеској, онда мало године мало начин живота и ето,сад вуче приколицу, не може да убаци ни у другу, мало пиво и цигаре и ено сад нема снаге ни да шутне пенал.

Реално немамо нешто много опција на његовој позицији и зато има да гледамо Милијаша целе сезоне како започиње напад Звезде - макар и у првој брзини..

3. Sudija, sviraj još tri penala, možda damo dva.

4. oćemo da siđu mišići i dunjići i da skinu traku ovom majmunu...

5. Majko moja šta su ove učili na treninzima. :/

6. Dauda nam je bio najbolji igrač. Koji kurac ga vadi.

7. Dauda nam je bio najbolji igrač.

AMIN! Ne znam kome uopšte pada na um da kaže da je on loš... pa on je za sve ove naše, osim Ninkovića, fudbal izmislio...

8. Добар је Нинко, ал не мере сам..

9. osim Ninkovića,

Oov je ključno, kad je ono Dauda posenji put dao gol na zvaničnoj utakmici, kacmo već kod toga?

10. U Grčkoj haos! Lik polupao TV kad je kapiten promašio penal, sad se neki 15 inprovizovanih navijača ganja sa 20 inprovizovanih pajkana po Pargi. I sad ne mogu da gledam tekmu. Sve mi se čini da je tako bolje.

11. Ko god da igra u ovoj ekipi ne bi nikada dao gol. Jer je ova ekipa nesposobna.

12. Ni one šanse ne bismo imali da nije bilo Daude.

13. Nešto nije u redu sa mnom, više se ne nerviram kad gledam Zvezdu. Možda sam ozdravio..

14. Jebem ti sunce pa ovaj mladenović čak ni ne liči na fudbalera

15. Zanimljivo al ni ja se ne nerviram preterano, valjda sto nisam nista ni ocekivao. Jbt da niko ne ume centar šut dobar da uputi, cini mi se ja bih bolje centrirao.

16. Teške su noge od priprema

17. Koji cirkusanti haha, pa to ne zna ni da centrira.

18. Thilmo

Ајде пре текме. Јадни смо. Екипа нема потенцијала, нема енергије, нема никаквог смисла у игри.

Једино може да проради онај наш инат и да их понесу навијачи..па можда уваљамо неки на срећу.

Некако ми све мирише на нерешено или неку тесну победу...где ће сви после скакати од среће што су били барем борбени.

19. Svojim zalaganjem i mrtvilom su i meni ubili želju za pobedom.

20. realno, ni ne sejćam se mrljo... al tu i jeste problem...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.