FK Crvena Zvezda

1. Osutra prestajem da pušim- Naš Neša M

2. jašta, viš kako je milijaša sjebalo...

3. 20 КОРНЕРА 19 НЕУСПЕЛИХ УБАЦИВАЊА! Ово треба знати.

4. Ja mislim da Ninkoviću krvave skaču kad vidi da mora dodati kasalici ili vešoviću, ja kad bih bio u njegovoj poziciji čini mi se da bih plakao za svakom loptom

5. Dobro možda malo preterujem, ali činjenica je da on nikad nije znao da igra. Ilić bez jedne noge može bolje da odigra, ovo ne kažem zato što je naš već je jednostavno bolji i to svaki ljubitelj fudbala može da potvrdi.

Zajebo sam se žestoko, očekivao sam neku igru, očekivao sam da prođete kad ono...

6. pečnik tutanj... slovenci murš...

7. I Srbi murš, dovesti skromnu afričku djecu, koja su čitav život bježala od lavova, a jurila gazele i vježbali centaršut sa nojevim jajima, kazu ima neki mali titra ga ko tirke, jebote

8. milijas se usro da ne sidje savija da mu uzme traku

9. Сви мурш и довести Ђетиће да одраде јуначки...

10. nije toliko ni do igraca, koliko je do kluba i trenera
    kaludjerovic i oumaru jebu bursu u sred turske

11. Ljudi, vaterpolisti su prvaci Evrope!!! hehehe

12. nije toliko ni do igraca, koliko je do kluba i trenera

NATO je kriv, mamu im jebem. Gađali su nas bombama sa osiromašenim uranijumom i od tada su kola krenula nizbrdo!
    Poslaćemo vam Kosovo u EU, govnari raspali!

13. Шта бре није до играча, наравно да је до играча и клупске политике, тим се саставља уочи квалификација, богаљи не могу да трче ни 60 минута како ваља, 2 квалитетна центаршута не упуте, имају 50 погрешних додавања и сад тренер крив!? Па најбоље да му већ сутра доведу мене као задњег везног и да ме убаци већ сад за викенд да играм уместо Милијаша, нема грешке.. Ево овај Мартиновић из аутобуса на терен, не може то тако.

Не може пита од гована, оно и може ал' не може да се једе.

14. Пенал, Ниновићева и Вешовићева прилика. То су отприлике једине праве шансе за гол. И можда оно Печниково. Очигледно премало. А и да је ушло оно њихово на почетку, кад су избацили одбрану као на малом фудбалу, не би било никакве наде до краја утакмице, а овако као "можда нас усере"... Надао сам се, али ово је мање-више очеивано. Само не могу и даље да сварим да су у стању ТОЛИКО ОЧАЈНИХ центаршутева да упуте. Несхватљиво.

15. Martinović je odigrao vrlo dobro, pogotovo ako se sagleda koliko je spreman i uigran. Mali Lazić takođe pristojan.
    Ali, prasad se ne goje pred Božić, po stoti put ponavljam, ne možeš da se pojačavaš kad bi već trebao da imaš uigran tim.
    Slično se osećam kao kolege iznad, nekako mi je svejedno...

16. NEMAMO DOBROG CENTARFORA JEBEMUDAN, NEMA KO GOL DA DA.

17. SiM, i taj Oumaru i Kaluđer su trpani. Očigledno je da se radi loše u klubu. Trener je taj koji sklapa tim, a uprava ta koja igrače dovodi na vreme i daje im plate. Takođe trener i motiviše tim. Kondicioni trener je zadužen za kondiciju igrača. Igrači mogu da imaju krize kada igraju, ali je nekako nemoguće da svi igrači koji dođu u Zvezdu budu u krizi tada, a kada odu iz nje igraju makar solidno. Bedni smo. I da, krivica je igrača, ali pre svega uprave i trenera. Meni su centaršutevi neshvatljivi. Jebote, makar pedeset puta su probali da centriraju, a fazon, NI JEDAN JEDINI PUT da ih makar usere pa da upute dobar. Ne bih da zvučim arogantno, ali 90% ljudi sa VOS-a bi uputilo makar jedan solidan od 5-10 pokušaja. Ovi igraju fudbal ceo život.

18. NEMAMO DOBROG CENTARFORA JEBEMUDAN, NEMA KO GOL DA DA.

Centarfor nema veze sa ovim. Džabe ti sve kada naš centarfor umesto da bude taj koji je u šansama, je zapravo taj koji pravi drugima šanse. Nema ko da doda loptu, nema ko da izbaci samog igrača. Tek kada ti stvoriš 5-10 prilika na utakmici ti možeš da pričaš o dobrom centarforu. Mi smo za 90 minuta imali tri prilike, i svaki put je drugi igrač bio u prilici, a jedna od te tri prilike je bio nepostojeći penal. To ti govori o našem timu. Dve preostale prilike je Dauda napravio Ninkoviću i Vešoviću valjda. Ali to što su ova dvojica zrela za infuziju to je druga stvar. Razumem i da omaše i sve, ali i jedan i drugi su jedva dobacili do gola.

19. Sledeće godine će timovi kao Širak će biti nosioci u drugom kolu fazon, i moliće se da izvuku nas.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.