Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
НЕ СКИДАЈТЕ МУ ТРАКУ
I sad nije sumnjivo kad Zvezda stize dva gola zaostatka,al kad Partizan stigne jedan gol, to je za istupanje iz lige??!!@#!@!!
Па ово су чисти голови, јбг.
Gazimudo, gledaš li utakmicu? Gledaš li Barselonu?
не сери газимудо
Pa cisti su golovi kad je Coki dao pare da vas ovi pustaju. Nije valjda glup da nakon saopstenja uradi isto sto i Partizan juce.
Solidan je ovaj Martinović, jeste drvoseča, ali takav nam je i trebao.
не сери газимудо, имаш свињу на аватару, немаш права на коментаре говедо
Добро Газимудо, ај не смарај. Баш сте убили са тим препуцавањима, имате б92 форум па се тамо иживљавајте међу ретардима.
Ako ti je nadimak gazimudo, ne moraš isto da žvačeš i ližeš
Sprdam se bre koji vam je rac, sta se primate ko przenice..
Jebote da sam vas napsovao ne biste se toliko iscimali da me napljujete koliko vas pogadja Zvezdana...
Jebem te blentava, kad ne pade sa stolice.
Nekako mi deluje kao da su izašli na teren ono tipa "Lagano ćemo, kruži, čekaj grešku protivnika, 1:0".
Onda je Javor dao dva komada i tu su krenuli da igraju. Dobro koliko sam video na ovom snimku koji je užasan, na odbijuše neke je došlo do golova, ali bilo je šansi. I onda kada su stisli Javor, izjednačili, kada je trebalo da napadnu i dovrše pos'o, opet su se vratili na "Lagano ćemo, kruži, čekaj grešku protivnika, 1:0", pa je malo falilo iz par situacija ovi opet da povedu.
Šta znam, ne vidim najbolje jer snimak je užasan, ali tako meni deluje.
Самх, нема сврхе расправљати се са покушајем човека као што је Газимудо. И то не кажем да је покушај човека због ових тема, него због његове целокупне активности на форуму. Искулирајте ментола.
На којој позицији игра онај чамос Омега?
Nije Reme, dobar je Gazimudo skroz čovek. Malo se zajebava zbog saopštenja, a kada je spem i prozivanje, proziva se, kada nije i kada se raspravlja normalno, on pokazuje da zna prilično mnogo i da je fino informisan čovek.
Jebaćemo vas loše na Derbiju, da ne uživate u jebanju, već da budete jebani, a da niste zadovoljni time lolololo
Štoper.
Aj reme ne glumi mi tu stalno nekog dobricu, puši kurac( reko mod da može).
Е до јаја. Не знам какав је али свакако је бољи од Крнете и Лазића. Капирам да је Мартиновић ок, још само два бека и то је то, имаћемо одбрану на нивоу Чуке. У ствари, уместо Младена може онај брадоња кад се оправи, није ни он лош. Само Вешовића отерати у курац.
Nije Reme, dobar je Gazimudo skroz čovek. Malo se zajebava zbog saopštenja, a kada je spem i prozivanje, proziva se, kada nije i kada se raspravlja normalno, on pokazuje da zna prilično mnogo i da je fino informisan čovek.
Pusti coveka, nema potrebe da mu kvaris sliku o meni.
Vidis da me covek sasvim fino prati na forumu, iako sam ja njegov nick prvi put video juce na nasoj temi.
Nek si ti nama Reme ljudina, i budi zahvalan sto postoje polucoveci kao ja , koji ustvari olaksavaju uocavanje tvoje velicine.