FK Crvena Zvezda

1. Ехехеј, без вређања Леприконе, полако, бре, опуштено. Газимудо би да постане Курајбер уместо Курајбера. Лололо

Док припали Човке Мађија још неколико пљуга, ето 7:2 за нас.

ОЈ, ЛИВАДО, РОСНА ТРАВО, ЈАВОРЕЕЕЕ, ЈАВОРЕЕЕЕЕ...

Самхаин
    Контам да би Ник Вујичић предриблао Младеновића, дечко је скроз изгубљен у одбрани.

Ахахахаха! Победа!
    +1000000

2. Aj reme ne glumi mi tu stalno nekog dobricu, puši kurac( reko mod da može).

:* Де си Дубе.

Vidis da me covek sasvim fino prati na forumu, iako sam ja njegov nick prvi put video juce na nasoj temi.

Немогуће је не уочити ту количину глупости коју си у стању да напишеш.

3. У ствари, уместо Младена може онај брадоња кад се оправи, није ни он лош.

Ma taj Mijailović je tu iz Bežanije, nema pojma čovek. Alkos i kleptoman. Budala. Ozbiljno. Dudulinče smo ga zvali. Užas. Možda i bočlje ovaj beživotni što vam sada igra, sa ovim tankim nožicama, kao čačkalice. Dudulinče je užas.

Lazić mi je isto loš. Kao klinac je, ali kada pogledaš vidića u njegovim godinama, Stefana Savića, pa i Nastasića koji je sada u njegovim godinama, ono jasno je da je dečko prdekana. Kao i OStojić uostalom. Bolje da je manje igrao pa da ga prodate na foru. Kao Spajića, koji je imao fin debi za Tuluz. Dvaes minuta i crveni.

4. Лепо сам рекао да сачекамо још са саопштењем али НЕ, морају одмах да једу говна! И докле више овај Јавор у првом колу, још се Сатурн није поклопио са сазвежђем Брката Веверица,како да играмо нормално!? Још ниђе музике ..

5. Знаш да је екипа го курац кад успе вешовић да те предрибла...

6. Немогуће је не уочити ту количину глупости коју си у стању да напишеш.

:* Де си Reme.

7. Газимудо би да постане Курајбер уместо Курајбера. Лололо

Niko ne može da bude Kurajber umesto Kurajbera, jer ja sam poseban, samo svoj i jedan krajnje specifičan, neponovljivi autor, čovek i vođa internet huligana lololo

AJMO BRE GROBARI TASTATURA! Svi u virtuelni napad :)

EDIT: Zajebavam se. Nemojte u napad. Čekamo priliku iz prikrajka :)

8. Вешовић , такав-какав је,има више снаге него цео тим Звезде заједно(додуше не и мозга), немој да дирате Звездиног Терминатора од Васојевића!

9. Stvarno Onjilo jebe kako igra. Šutno je kako retko ko šutira u JSL.

Вешовић , такав-какав је,има више снаге него цео тим Звезде заједно(додуше не и мозга)

Potpisujem!

10. Ја сам решио да више не пљујем Вешовића и Касалицу. Јебига, није лепо спрдати се са људима који болују од Дауновог синдрома.

11. Niko ne može da bude Kurajber umesto Kurajbera, jer ja sam poseban, samo svoj i jedan krajnje specifičan, neponovljivi autor, čovek i vođa internet huligana lololo

AJMO BRE GROBARI TASTATURA! Svi u virtuelni napad :)

PIČKO JEDNA!

12. Ma taj Mijailović je tu iz Bežanije, nema pojma čovek. Alkos i kleptoman. Budala. Ozbiljno. Dudulinče smo ga zvali. Užas. Možda i bočlje ovaj beživotni što vam sada igra, sa ovim tankim nožicama, kao čačkalice. Dudulinče je užas.

Хахахахаха!

13. AJMO BRE GROBARI TASTATURA! Svi u virtuelni napad :)

АЈМО ДЕЛИЈЕ СЕРВЕР! ОПАЛИТЕ ПО ТАСТАТУРАМА САД! :)))))))

СЕЦИ ТОГА ЈАВОРА ТАМО!

14. Zašto se svi igrači Javora prezivaju Ivanjica? Jesu li neki rod?

15. Koji je ovaj Kovačević glupander.

16. Napravi neko faul nad njim i on odma divlja. Pa i faul je deo fudbala.

17. Žao mi je Milijaša jadnog... Ovim putem apelujem na FK Crvenu Zvezdu da Milijašu, svom kapitenu, odobre zahtev za invalidsku penziju!

18. Је л' то МИРИЋ био на позајмици или шта? Скењао сам се кад је ушао у игру пре неки дан...

19. Ovaj Onjilo je dobar skroz.

20. саће почну да се ваљају

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.