FK Crvena Zvezda

1. Biće dogodine 4-3.

2. Па ви пљујте капитена! Ништа,окрећемо се купу,патриотски!

3. TOLE LOPOVE SKANDIRAJU AHAHAHAHAHA

4. TOLE LOPOVE OMAĐIJAO SI IGRAČE JAVORA DA DOBRO IGRAJU

5. Moram da vam napišem Ljuljaj Javore!

Čini mi se da cela ekipa ima snage za 30 minuta.
    Ninković nije postojao u drugom poluvremenu. Odbrana, kao i naša, nema je.
    Martinović čist karton. Onjilo odigrao vrh.

6. A onda se Tole pojavio,kao da je magija...

7. ZVEZDA U ZONI ISPADANJA OPA

8. Јебем им мајку у пичку мртву ја

9. Лепо ја кажем, шта се курчимо са тим саопштењима кад први не можемо поштено никог да победимо. Ми да немамо навијаче и судије, били би шести-седми... и то што добијемо, једино можемо на силу и то крвнички. Одбрана је на нивоу али буквално на нивоу четврте лиге. АЛИ БУКВАЛНО!

10. Sub Focus
    ZVEZDA U ZONI ISPADANJA OPA

Није тачно! 14. су што значи да ако овако буде на крају сезоне, играју бараж са трећепласираним друголигашем!

11. Jebote kakav je kralj ovaj Bolt, sva sreća pa ne isključih link, bar nešto lepo da vidim danas.

12. Добро, били би можда и трећи-четврти. Али одбрана је стварно за четврту лигу.

Нинковић је одличан, али не може да се повеже са дегенерицима.

13. DUNJIC TOLE ČEDA DUNJIC TOLE ČEDA

Ovi degenerici na terenu teško da mogu da se takmiče u nekom invalidskom šampionatu a ne ovde

14. МОГУ МИСЛИТ КОЛИКО СЕ ТАЈ НИНКОВИЋ ИСФУРА КАД МОРА ДОДАТ ЛОПТУ КАСАЛИЦИ ИЛ ВЕСОВИЋУ. ЈА НЕ БИХ ДАО ЛОПТУ ДА МЕ ЋОКИ ЛИЧНО НА КОЉЕНИМА ЗАМОЛИ.

15. Искрено, ја сам очекивао да ће Нинко да буде лошији. Мада, то што је он убедљиво најбољи у тиму, довољно говори о осталима... баш се зајебао што се вратио.

16. Није тачно! 14. су што значи да ако овако буде на крају сезоне, играју бараж са трећепласираним друголигашем!

bez brige, izgleda su stvarno rešili da istupe iz lige lololo

17. Људи није за спрдњу, Милијаша једва повратили на полувремену. Зашто утакмица не траје 35 минута и вољно, шта ту треба неко думре на терену!?

18. Milijaš kao Koroman istrči kontru i stavljaju mu infuziju...

19. Јесте сконтали у 18. минуту кад су зумирали Милију, а он већ црк'о, једва дише? Хаха краљ пијани.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.