FK Crvena Zvezda

1. Очај, од одбране, тренера, играча па све до севера. Не идем на утакмице једно годину и по дана, а не верујем ни да ћи ићи уопште више. Јебао им Толе маму свима по сред пичке. Ако су на јебеном стадиону, нек' бодре мртви тим, а ако хоће да сруше Толета, нек иду у јебену Стару Пазову пичка им материна педерска. Свима колективно.

Ово што Самх каже, ми смо већ годинама просечан ЈСЛ тим, и да није судија, могли бисмо да се боримо за неку од првих шест позиција па како нас усере. И то зато што је остатак ЈСЛ тежак очај.

Што се одбране тиче, боље да је нема, овако само дају лажну "сигурност" средини и осталим дебилима у тиму. Сејо Калач нек се напуши курца са Крнетом, јебено брани 2-2 против смрдљивог Јавора. И ми хоћемо титулу са таквим односом према игри. Оћемо курац. Јебени Пазар игра са више муда против Партизана иако имају укупно 11 играча, иако су добили црвени и иако је свиран пенал против њих. Напушиш ми се Звездо. Баш бих волео да иступимо из лиге. Само нисам сигуран колико ће нам требати да се вратимо, пошто нисам сигуран и да бисмо у Зони Београд били први са овим играчима.

2. E posle svega, jel mož neko da mi da sliku parole sa utakmice protiv černomoreca?

3. Самхаин
    Јесте сконтали у 18. минуту кад су зумирали Милију, а он већ црк'о, једва дише? Хаха краљ пијани.

Није човек случајно заслужио бројне надимке као што су Мики Марлборо и Неша Пијанац. На фејсу му је име вероватно Ненад Марлборо Милијаш.

4. Очај, од одбране, тренера, играча па све до севера. Не идем на утакмице једно годину и по дана, а не верујем ни да ћи ићи уопште више. Јебао им Толе маму свима по сред пичке. Ако су на јебеном стадиону, нек' бодре мртви тим, а ако хоће да сруше Толета, нек иду у јебену Стару Пазову пичка им материна педерска. Свима колективно.

Ово што Самх каже, ми смо већ годинама просечан ЈСЛ тим, и да није судија, могли бисмо да се боримо за неку од првих шест позиција па како нас усере. И то зато што је остатак ЈСЛ тежак очај.

Што се одбране тиче, боље да је нема, овако само дају лажну "сигурност" средини и осталим дебилима у тиму. Сејо Калач нек се напуши курца са Крнетом, јебено брани 2-2 против смрдљивог Јавора. И ми хоћемо титулу са таквим односом према игри. Оћемо курац. Јебени Пазар игра са више муда против Партизана иако имају укупно 11 играча, иако су добили црвени и иако је свиран пенал против њих. Напушиш ми се Звездо. Баш бих волео да иступимо из лиге. Само нисам сигуран колико ће нам требати да се вратимо, пошто нисам сигуран и да бисмо у Зони Београд били први са овим играчима.

KATANAC.

5. Мени жао мало Милије тренутно. Некако, све пљујемо га жестоко, и све то, али брате, он је макар нешто дао овој Звезди у поређењу са овим инвалидима са којима игра. Јеботе, нама Јавор даје четири гола. Јавор који је фазон једна од најнеефикаснијих екипа у лиги била до пре годину дана.

И нису играчи криви што им је кондициони тренер смрадина. Па Саша Илић са 40 година и 5 литара вињака у себи може више да претрчи од свих ових наших ментола што имају по двадесет година. Ту није њихова грешка. Не понашају се они другачије од њега, него једноставно, оног боље спреме и то је то. Што се Вешовића тиче, боли ме курац што може да трчи колико хоће кад нема грам мозга и кад је мутав. А у курац са Звездом више.

6. Kalabic_123
    Milijaš kao Koroman istrči kontru i stavljaju mu infuziju...

Немој Коромана овде, чак ни он није заслужио то деградирање да се појављује као поређење за ову екипу. Он је био сељачина која је нешто и знала. Сада имамо сељачину која не зна ништа, и притом све ради цеваницом, или цепаницом, како год се то зове на дотичној персони.

7. ALA ALA ALA TO NE VALJA JAVOR NAMA ČETRI KOMADA UVALJA

8. И да, још од оне утакмице против Бордоа се не нервирам, добро, можда мало касније, али ту негде. Једноставно, и пратим их због навике, огуглао сам на срања у клубу.

9. Ја од оне против Стразбура.

Лажем, сузама квасим јастук а бришем косом.

10. Јесте Короман био сељак, али је боготац за све ове инвалиде. И у праву сте за Милију, мада боље да се није враћао да каља име... он је оне сезоне кад је отишао био најбољи стрелац и буквално сваки меч што смо добили, то је било захваљући њему... јбг, ја нисам ни очекивао да он буде организатор, АЛИ ГДЕ ЈЕ ШУТ ЈЕБЕНО?

11. Kako me kulturno demantovaše, a ja baš kontao da imaju šanse za titulu. Ako su ovakvi protiv Javora protiv OFK-a, Voše i Jagodine nemaju šta da traže.

12. А је л' се сећате да је Милијаш раније играо по крилу? Хахахаха, а фазон он са 22 године већ није могао да трчи, природни феномен. Нек' захвали Антари, јер мислим да је он први почео да га форсира на задњем везном, пошто ту најмање смета...

13. Јесте Короман био сељак, али је боготац за све ове инвалиде. И у праву сте за Милију, мада боље да се није враћао да каља име... он је оне сезоне кад је отишао био најбољи стрелац и буквално сваки меч што смо добили, то је било захваљући њему... јбг, ја нисам ни очекивао да он буде организатор, АЛИ ГДЕ ЈЕ ШУТ ЈЕБЕНО?

Е управо ово. Короман је солидан играч. Ови су сви ужас. И мени је криво због Милије. Не сумњам ја да он има жељу. Али он као да и даље игра против Черномореца. Јебем ли га. Надам се да ће га кренути мало. Не због Звезде, у овој Звезди Меси да игра, ми би опет пушили курац од Јавора јер су остали ужас, него више због њега. Да није Бајка дегенерика, данас би комотно примили још три комада. Оно, сваке године мислим да смо дотакли дно брате, а ми и даље цепамо на доле само тако.

14. А јебеш шут, он из корнера не може више да центрира како треба. Ваљда се умори док дође до лопте.

15. У ком граду шта причаш, вазда је био задњи везни, још од кад је играо за Земун.

16. Kako me kulturno demantovaše, a ja baš kontao da imaju šanse za titulu. Ako su ovakvi protiv Javora protiv OFK-a, Voše i Jagodine nemaju šta da traže.

Ne zaboravi Napredak.

17. У суштини цео проблем је исписао лик на РСБ форуму, ја ћу вам ископирати само.

Uprava je kriva. Dzajic je kriv, Stojadinovic je kriv, Kokeza je kriv, sportska komisija je kriva, Stojanovic je kriv zbog Milijasa, Milijas je kriv. Stoperi nisu krivi, nisu oni sami sebe stavili na tu poziciju.

Napad nam je dobar, bice odlican kada se oporavi Lazovic, a bio bi sjajan kada bi se dovelo krilo. Problem zbog kojeg mi ne mozemo da igramo npr. 60 minuta onako kao sto smo igrali posle 2 primljena gola je kondicioni trener. On i samo on je kriv za to.

Ali neka, ne treba nama Radakovic.

Gospodo, mars iz Zvezde. Nesposobna bagro.

18. Ja to za Koromana jel mi ostala slika iz derbija polufinale Lav kupa 2011 na JNA,tad sam radio kao redar imao sam slolicu i bio tik pored terena i bracala Koroman istričao kontru i stao na momenat,lik prebledeo,nije mogao da diše,pogledao moju bednu stolicu da je mogao ugazio bi me samo da sedne...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.