U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
KO ĆE KOGA NEGO SVOJ SVOGA
'Te vam ga, samo dajte se oparimo malo od toj vaše golemo bogacstvo što uzeste od transferi.
Nema frke. Treba dati, da vam se objasni da iz nekog nepoznatog razloga, n'umete sa strancima. Bem li ga zašto. Nekad su ih maltretirali indijanci poput Koromana i Lazetića pa je to bio problem, ali ne znam šta je sad. Taj Dauda bi u partizanu dao 20 golova ove godine laganini.
нема ко да прича свахили јебига
Који је психопата овај Анђус лептијебем.
Сад само да врате Лекића и Гуму Богдановића да имамо најспорију екипу у лиги.
Који је психопата овај Анђус лептијебем.
Где гледаш његову емисију?
ОЊИЛО ГОВНО ТИ СЕ СЛИЛО! ОПААААА
Дауда да игра поред живог Шћепакадабре? Божееее, Џоонииии!
Anđus je najveća sprdnja od voditelja ikad.Čak je i Kesića i onog drugog cara zajebo(isto na bivšem foksu zaboravi kako se zove)
http://vukajlija.com/mrtva-trka/673959
Не дирај бре Нинка, па он једини ваља. Сад шта ваља не знам..
Evo ih ovi već pljuju Daudu, šatro evo vam ga slobodno... Pa kad bi otišao kod njih znaš kakav bi seks napravio Martinoviću i Naniju. Pravićemo ga od blata.
Dao bi Dauda 20 golova kurac moj, sve i da ima ko da mu tamo doda loptu. Ovde špic nije dao 20+ golova u zezoni od Drulića, ni vaš ni naš.
Ne može, kad 2/3 timova igra katanaćo na maksimumu, a ova 1/3 izađe sa mudima i pobedi i nas i njih (više nas).
Nisam bio u prilici da gledam toliko Tzvetzdu, ali pogledah snimak iz Ivanjice danas, i nemam pojma... Svi znaju da nam je odbrana katastrofa, Vesovic nije bek, Mladenovic se raspada, onaj Lazic nije potencijal, Martinovic tek dosao...Nadam se da ce da se uklope dok se bar taj Peruanac(ako plate za to govno od papira) ne spremi, jer je sigurno bolji i od Krnete i od ovog malog, tj da necemo pucati jos bodova. Napad je po meni, igrao odlicno, imali smo bar 10 sansi, ali nece dudje, sta sad. Ima vremena, vratice se to. To je neko moje misljenje bar, ovaj Slovenac se trudi, trci, sutira van 16 sto je mnogo bitno, i ne idu mu lopte u avliju, vec tu sve negde oko stativa,odbice se neka, uci ce neka, dosta. Milijas u ocajnoj formi, treba malo da se aktivira, Ninkovic dobar, Kasalica crko dabogda, Dauda iako ne daje golove, opet preko njega padaju golovi. Sad ce da ode, pa cemo videti kakvi su ovi.. U svakom slucaju, optimista sam, tek je pocela sezone, gubice se bodovi jos, sve je vise klubova koje bole kurac i za Zvezdu i za Partizan, ali je bitno dok se odbrana ne sredi da dobijamo sve, pa makar 1-0 u 90., jebe mi se... Sve u svemu, bice zanimljivo prvenstvo, ako Vosa bude igrala upola kao u Evropu u domacem prvenstvu, u 5 bodova razlike cemo se uklopiti mi, Grobari i oni...
Fino sumirano... Jebiga, eno ode već Abu, igrali 0:0 sa Donjim Sremom... Seljački mentalitet nije umro sa Batom.
ja kacam u neko davno doba isao da gledam treninge CZ, dok su u istoj igrali galaktikosi (Basta, Lukovic, Dudic, Kovacevic, Jankovic, Zigara) u odnosu na ove picopevce, na pocetku treninga su igrali seve i uvek su se dogovarali da Dramani prvi bude unutra.. siroma, posle procveto u reprezentaciji..
Да Драмани увек буде унутра хахахајајјаха оплакао сам, мукица мва :(
Hahahahaha
Sad kad nam dođe Mrđa, Onjilo, možda i Čavrić, videćete VI!!! (koji će prvi da se povredi)
Ne videh šta uradi Voždovac?!
Ne zajebavam se. Nešto je i Kleo pričao o tome, a i neki moji drugari koji su malo pojači na vašoj tribini su isto pričali. Znači ladno ste maltretirali crnce. Koroman najviše. Ko zna, možda je zato i otišao iz Engleske. Tamo crnaca igra koliko god hoćeš.