FK Crvena Zvezda

1. Shvatite ovo kako hoćete, meni ste i ti Stevane i Aca i SiM gotivni ljudi, protiv kojih nemam ništa, ali jednostavno svi vi cigani odavde ne možete da se sklonite sa naše teme i radite gore od spema. Smarate nekom šatro vašom ciganskom istinom i tačkom gledišta koju smatrate objektivnom i "diskutujete" sa nama koji ne želimo diskusiju sa vama.

2. Мислим да ово осваја титулу најглупље расправе на Вукајлији коју сам у животу прочитао. Не кажем да је ико од вас глум, само Ацу не познајем и Расног, али то је зато што је Аца сиса и још није звао на пиво кад је био у Бг-у. Знам и Стивена и Џонија, и стварно не могу да повежем ово са вама у рил лајфу. За Џонија знам да спемује и зашто спемује и да га у суштини боли курац.
    Али стварно, дај се осушите обојица, не приличи вам оваква расправа. Озбиљно вам кажем. Под хладан туш, искулирајте недељу дана и читајте своје постове овде. Стивене, реагујеш као основац кога сви задиркују и уместо да их игнорише или одјебе, а он почиње да плаче. Џони, изазваћеш закључавање и наше и ваше теме, иако знам да те боли курац, тако је. Једина ствар коју не видиш је да и код вас има исти број прженица и исто могу и ја да радим код вас.
    Глупа је расправа. Небулозна. Бесмислена. Заправо, илузорно ми је што је уопште пратим.

3. nemoj se svadjate vi ste drugari.

4. Slažem se sa Remeom :)

5. Johnny Kurajber

Shvatite ovo kako hoćete, meni ste i ti Stevane i Aca i SiM gotivni ljudi, protiv kojih nemam ništa, ali jednostavno svi vi cigani odavde ne možete da se sklonite sa naše teme i radite gore od spema. Smarate nekom šatro vašom ciganskom istinom i tačkom gledišta koju smatrate objektivnom i "diskutujete" sa nama koji ne želimo diskusiju sa vama.

А ја сам желео да читам стране и стране твојих, МЈСД-евих (јебо га надимак), Скочкових и не знам чијих све препуцавања са Цокулом, са Расним, итд? Баш сам данас решио да покушам да ти дочарам какав је осећај, рекао бих да си схватио. Ем затрпава, ем иритира. Јесам у праву?

6. Jednostavno na teme međusobno treba upadati samo za vreme Derbija i u maju kada se dižu trofeji. To htedoh reći.

7. Немој да претерујеш. Треба упадати и кад једни или други испуше кару против паорских екипа. Чисто сатисфакције ради.

8. Ем затрпава, ем иритира. Јесам у праву?

Što se mene tiče ja mogu ovako do sutra. Poenta je da ja više volim takve postove nego na primer da nama SiM napiše kako su svi presednici saveza u košarci bili Grobari, pa da je anjemu pišem kako nije tačno nego da je bio Kapičić koji je cigan i tako se raspravljamo kada je najbolje da se uopšte ne mešamo preterano i "diskutujemo". Moj spem je samo drugim rečima ono što htedosmo napisati svi mi sa Partizanove teme, a to je da nama nije baš nešto do diskutovanja jer imate neku vašu istinu, mi je gledamo malo drugačije i imamo našu i to ne ide.

9. Немој да претерујеш. Треба упадати и кад једни или други испуше кару против паорских екипа. Чисто сатисфакције ради.

Dobro, to da :)

10. Džoni podjebava a u stvarnom životu ćemo zovnuti pseto da ga bije kitom po čelu lololo

11. Vi ste zajebali i klince, ni oni se sprdaju tako na račun Zvezde i Partizana.

12. Malo spemovanja nije na odmet, ne smeta mi, jer više mi smeta neko dokazivanje ko je u pravu u dugačkim diskusijama koje nemaju smisla jer svako ima svoju tačku gledišta i ona je nepomirljiva.

13. Da su tačke pomirljive navijali bi za, pa recimo, Mladost iz Lučana.

14. Baš to što kaže glavni. Ne može se biti objektivan i onda se ne može baš kežual raspravljati kao na onoj temi srpski klubovi u Evropi jer u Evropi partizan i Zvezda nisu konkurenti jedno drugom pa smo imali normalne diskusije.

15. Džoni podjebava a u stvarnom životu ćemo zovnuti pseto da ga bije kitom po čelu lolol

Nije Bežanijska Kosa Guča i nisam ja tu neka amerikanka lolololo

16. Navataćemo te u prevozu na Voždovcu i onda si najebo kekekekekek

17. Što se mene tiče ja mogu ovako do sutra. Poenta je da ja više volim takve postove

Ја данас пробао са овим тоталним глупостима и морам да признам да је забавно кад видиш да је ТуцанКамен одговорио постом од 10 редова где се презнојио објашњавајући како је гледао Двоугао где је неки ЛГБТ лик реко да навија за Звезду. А ја упао и написао дебилност као што је ГОЛОГУЗАНИ ХАЈОООЈ, ХА, ХА, ХА!

Само сам показао да могу да будем гори од нпр. тебе и Расног са претходне стране. Ако мислите да наставите с тим, немам ни ја разлога да пишем озбиљне ствари... Како желите.

18. Само сам показао да могу да будем гори од нпр. тебе и Расног са претходне стране. Ако мислите да наставите с тим, немам ни ја разлога да пишем озбиљне ствари... Како желите.

Što se mene tiče može da se nastavi :)

19. Ja inače imam folder koji se zove Anti-ciganske slike i imam ih 1756 tačno. Mogu da ih štancujem danima :)
    Ono je samo deo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.