Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
mi se svađamo a Čuka gazi na duplu krunu..
Anuliraćete tako 6 izgubljenih na Derbiju, ali prosipaćete vi još.
Hnjo hnjo hnjo :) Nadam se dobrom fudbalu, lepoj i fer igri lololo
A pošto je Derbi svetkovina fudbala, nadam se velikom broju lepih poteza od kojih će publici zastati dah kekeke
Sva tri navijača će nadam se uživati u velelepnoj borbi titana na travnatoj podlozi naša dva najveća fudbalska zdanja
Гледам 5 минута шта бих могао да напишем и једино ми лолвтфкојиврагајмемени пада на памет.
Успут убио Ђинђића. Успут. Убио. Ђинђића. Да. И онда ја трансферишем лолол
Јел није проблем да поделиш са нама те доказе, које несумњиво имаш и држиш закључане у актн ташни испод кревета, чисто да видимо, уби ме знатижеља. Пази ја знам људе који поседују разне материјале које нико други не поседује. Нпр. снимке са камера где се види како Татон бије Гробаре, шамара их ногама, лупа им кригле о главу и онда онако дрогиран сам скаче са висине од 20так метара. Онда како у ствари пандур Мишићу гура пендрек у, да не кажем анус, док му бакља однекуд изненада упада у уста итд ал ово још нисам видео. Ај плз.
Једино у овој земљи је човек крив на основу ЈаВидоТуђимОчима и ја читао у Куриру.
ЈЕЛ МОГУЋЕ ДА МИ ДИСКУТУЈЕМО О ЉУДИМА КОЈИ СУ ОГРЕЗЛИ УДБАШИ, КРИМИНАЛЦИ, ЛАЖОВИ И ШТАСВЕНЕ И ДА СЕ ПРЕПИРЕМО КО ЈА МАЊЕ ПАРА УКРАО И ДА ДРЖИМО ЈЕДНУ ИЛИ ДРУГУ СТРАНУ ОВАКВИМ МАЈМУНИМА!!??
Па оном Човићу би ја први ископао и оно друго здраво око серем му се у уста шиптарска и не бих спао на тако ниске гране да браним једну лопужу јер је игром случаја дошла баш у клуб за који ја навијам да опере паре. Серем се свима у уста који и једном речју бране једног од ова два дебила и све ове њима сличне бандите.
И види га ово Прасе Дебело што се сад шлихта Вучићу. НЕШ УЗЕТИ ВИШЕ НИ ЈЕДНУ ТИТУЛУ ГОСПОДАР ВУЧИЋ ЈЕ РЕКО СВОЈЕ! ОПАААА
LOL, ko e ovo reko?
Realno, ako biram između čovjeka koji je dobio 3 mjeseca za tuču i čovjeka koji je uzo milijarde djeci sa Kosova i Metohije, usput ubio Đinđića i šta sve više nije - biram Toleta.
Одакле теби докази за све ово што пишеш? Кад неко упире прстом насумице на сваког као наводног кривца за Ђинђићеву смрт, понаша се као сваки члан омладине ДС-а. И одакле теби докази да је Човић украо паре од хуманитарне помоћи? Ја знам за све те приче још док је Милошевић био на власти. Крало се од хумнатиране помоћи за избеглице из Републике Српске Крајине, из БиХ, па онда 1999. и 2000. године, многи су узимали новац предвиђен за помоћ избеглицама са Космета. Само, ова тема је опет прешла у навијачка препуцавања, већ пета или шеста страница има само коментаре о томе да ли Толе треба да оде и зашто је потребно убрзати његов одлазак.
StuP SrBstva kupuje igrače parama otetim od Srba sa Kosova.
Bravo patriJote.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/157051_184303271587181_6240770_n.jpg
Vidi navijač Zvezde skida gaće ovom u dresu Partizana da mu popuši.
Rasni tvoja opsesija ovom slikom i onom sa golim dupetom je zabrinjavajuća
http://www.youtube.com/watch?v=SmE8nhehII8
Inače peder je onaj koji prima, a ne onaj koji daje.
pošto je Džaja primao od Tozovca i Cveleta, jasno je ko je tu peder.
DŽAJIĆ I TOZOVAC
HOTEL RADMILOVAC
PEDERI SEKTAŠI
CRVENI ZVEZDAŠI
http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4708-na-marakani-sve-po-starom-kradja-se-nastavlja.html
iskreno se nadam da je ovo samo stav par ljudi, koji su toliko zatucani i letargicni da nikad ne bi hteli promene, jer se nista i ne moze promeniti. Janpi, ukratko, ako njega skinu i zguraju u zatvor, pa i sledeceg zvezdasa koji dodjr isto, da vidimo da l' ce i onaj treci smeti da krade i namesta.
Inace, daj te dokaze da je coravi roknuo djindjica i stavicu njegovu sliku na zid, do ikone.
Zašto su prethodna dva izuzeta? Tole je taj treći.
лололо која си џукела :)
Иначе коментар дана
Te 1961. godine...Jurij Gagarin je postao prvi astronaut koji je poleteo u svemir...
...Ivo Andrić je dobio Nobelovu nagradu za književnost...
...Jugoslavija je prvi put učestvovala na Pesmi Evrovizije...
...Održan je prvi sabor trubača u Guči...
...A mladi Tole Karadžić je prvi put obukao crno-beli dres...
(casual, 22. avgust 2013 09:33)
Фирнајз по фаци
Tole u kafani izbiVa oči!!!!!!