FK Crvena Zvezda

1. Inače, Džaja pričao u jednim novinama kako je proveravao kite svim igračima Zvezde decenijama i nikada nije video obrezanu.

Sad mene zanima kakva je on Delija kada je proveravao kite, a opet kakav je to srpski klub kada jedan bivši igrač, koji se zove Miralem Zjajo tvrdi da je obrezan i da je uprava to znala?

2. Slika govori 1000 reci.

3. Ciganin je al najlepši.

4. Rasni inače već ko zna koji put ti govorim da ovakve stvari ne radiš. Ovo je moja lična fotografija i nemam pojma zašto moraš stvari da prebacuješ na lični nivo. Nisi Delija.
    Ovo ti je poslednje upozorenje pred trajni ban.

5. хахахахаха дајте да видимо то

6. Priznaj da sam te sjebo. Hahah

7. Ovo je moja lična fotografija

lololo

8. Sjajno. Biće još šizenja s ovom fotkom osjećam.

9. A duvajte kurac više, ne može jedan post normalan na ovoj temi da bude. I treba prebaciti u igre k'o što je Bač rekao i aupič.

10. Priznaj da sam te sjebo. Hahah

To je odraz nemoći. A rekao sam ti za to.

Ti da si neki pravi Delija ne bi bio nemoćan.

11. Sjajno. Biće još šizenja s ovom fotkom osjećam.

To će biti poslednji minut rasnog na sajtu. A naravno i oni koji šize će biti adekvatno nagrađeni.

12. AJDE DA TE VIDIMO SAD RASNI PIČKO POSTAVI SLIKU LOLO

13. DELIJE PRAVOSLAVLJE
    Muhamed Aval Isah…

14. Valjda nećeš da imaš traume od ove slike kao od ove naše titule.

15. Nije trauma u pitanju, nego zna se šta ja mislim o tom vašem govnjivom klubu i stavljanje mene u taj dres smatram neoprostivom uvredom. Posebno sada kad sam ti rekao da je to neoprostiva uvreda.

16. Da vi franjevci citate bibliju znali bi da je Isah biblijsko ime.

17. Onog momenta kad te razmoduju, slika mladog gancija sa Zvezdinim dresom i srpskim barjakom ima da preplave sajt pa kmeči kolko oćeš buahahahahaha

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.