Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
I moraš više da razgraničiš šta je prozivanje, a šta idiotizam i da ne možeš tuđe fotografije da koristiš za tako nešto, posebno zato što smo ovde sa nadimcima i avatarima i nigde te ne vređam, tebe lično. Ovo ti je stvarno poslednje upozorenje za takve stvari. Jedna od onih stvari gde neću biti tolerantan.
Neka preplavi tada. Do tada neće. Ne vređa me u tom smislu da će mi tada smetati. Tada može slobodno. Sada ne.
A najjace je sto si se naljutio sto sam ti stavio dres, a nisi primetio da sam te pocrnio da izgledas kao pravic cigan hehehehe
Расни, покажи сад онај инат који краси нас Делије, окачи још једном Џонијеву слику, заради трајни бан, ал покажи му од чега си направљен!
Razmisljao sam o tome, al ne mogu da smislim definicije da bi imao 50 bodova na duplom.
Inače još davno, velika legenda Crvene Zvezde Ivan Toplak je izjavio "Nisam Srbin, nisam pravoslavac, nisam Delija, ali volim Zvezdu. A to što će izbegavati da kažu da sam tu igrao, jer oni su najsrbskiji tim u glaksiji, to je već nešto drguo".
I Muhamed isto. Malo neke druge biblije. Ne piše ta na ćirilici pa možda ne znate.
Ajde rasni zaradi trajni nemaj da si pička!
A da li je kažnjivo stavljati linkove neke bezveze grupe sa fejsa koja se zove nešto "kurajber ganci bla bla"?
Daj link u PVT.
Slobodno to odradi na fejsu. Meni to ne smeta. Okači ovde link, ali fotografije tako da koristite zato što ste bedni i ne umete ništa da odgovorite, to je bre jadno.
A samo pravi takve grupe, nije to problem.
"Da vi franjevci citate bibliju znali bi da je Isah biblijsko ime." - Vladimir Beara
Ова фудбалска тема је активна па ћу поставити овде. Ово су играчи Бразила који нису позвани да играју за репрезентацију сад на овом СП. Какв тим јбт.
E ja cu da izreklamiram grupu na zvezdinim stranicama. I mora jos malo da se doradi heheeh.
Slobodno doradi.
Bezvezna je tema, ali za manje informisane Vladimir Beara je Srbin.
Vidim da je ovima što im je Tuđman bio predsednik to vrlo bitno, mislim to ko je Srbin, a ko polu Hrvat sa majkom iz Čačka.
EDIT: Jedan od meni omiljenih Zvezdinih centarfora je bio Husref Musemić, žao mi je što niko njega da pomene.
A sme li da se okaci a da ti zamaglim lice?
Nije nama bitno to. Nismo mi Delije. A ni ti nisi. Pišeš latinicom.
Е НАПУШИТЕ СЕ КУРЦА ВИШЕ!!1
Samo ti kači slobodno šta hoćeš i otvaraj grupe, nema frke :)